| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да не нужна Бабченко ваша защита на провинциальном форуме. Ему бабло нужно. Переводите ему бабки. Это полезнее.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Крот, відношуся до групи, до якої входять люди, спроможні написати у пошуку Гугла фразу "Зеленський порушив закон" і потім перейти за посиланням на той сайт, що більше до вподоби.)
А ще краще "Зеленський знову порушив закон")
ні ви до цих не відноситесь, бо тоді б у Вас була більш деталізована думка, наприклад щось про нікчемний закон "про очищення влади" (люстрація) згадали, який сам по собі є незаконним, бо порушує КУ ... але ж у вас тільки гасло "Зе порушував закон", тобто на цьому гаслі громадяни повинні зосередиться, та узяти плакатики з "ганьба", а шо воно таке, да як, це вже неважливо. Так по вашому?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
бубочка нетакой. он законы не нарушает а если нарушает, то ихтамнет и вашидоказательстванедоказательства.
Ага, і таки самим макаром (чи Макроном) проканає фактичне (не юридичне) визнання Криму, втюхування Донбасу з забаганками Кремля й інше.
Як я вище й писала: зраду перейменують у перемогу та й по всьому.
В якості "кошєчєк" для тренування зараз НАТО.
По реакції кого з тутешніх можна перевірити? По Кроту. Як на мене, то цю жабку вже чудово зварили й скормили.
Що значить таке? Якісь закони менш законні, ніж інші? Глобус, ну куди ви, їй бо?)и в основном таке
НатальяЯ, що Вам доповів Макрон, є запис/стенограма Вашої з ним бесіди?
не томіть, цікаво же )
Шо, тіки подумав, а змі вже рознесли??? Ах ви ж нігадяі!!.
Ну ось вам ще пабєда шмарклі... Що не слово, то ахнунг! Цікаво, чи й в оригіналі так само..
Тут би картинку вставити, що ahez постив..
" Сміливість бачити мир потрібна сьогодні і в Україні. Президент Зеленський почав робити перші кроки, президент Путін зміг відповісти на це. "
Зелений смайл.
"Предатель на предателе. Скоро в пид@расы запишут". "Страна" публикует переписку пранкера "Джокера" с нардепом Тищенко о ситуации внутри "Слуги народа"
https://strana.ua/news/231524-perepi...krinshoty.html
Поставь лайк если считаешь что Зеленский не сцыкун !
![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Я кстати от этой перписки просто в шоке. Но не потому что они пи*сы, а потому что тупые идиоты. Если их два месяца разводил пранкер, то я могу только догадываться какие секреты они посливали "пранкерам" из ФСБ. Одна надежда - что к гостайне этих дибилов не подпускали. Хотя глядя на нового советника секретаря РНБО... надежда слабая.![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
фсб нет нужды заморачиваться с пранкерами. их капризы и так выполняют.
На текущий момент 61 скрин у Джокера
И анонс ауди ...
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks