Ще додам. Цікаво, що ті, хто вчить з повного нуля, розмовляють чистіше, ніж суржикомовні з дитинства, як я. Бо у мене суржик влазить постійно, в них - ні. Можуть траплятися русизми, але загалом літературна українська.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ще додам. Цікаво, що ті, хто вчить з повного нуля, розмовляють чистіше, ніж суржикомовні з дитинства, як я. Бо у мене суржик влазить постійно, в них - ні. Можуть траплятися русизми, але загалом літературна українська.
настало времья ох.у.и.тельних історій....
Ви знаєте, деякі з них дійсно такі.)
Якби я тому другу, що з Латвії, сказали у 2013му році, що він буде знати мову краще за мене, говоритиме нею і навіть з російськомовними не збиваючісь на російську - він би мені всі очі заплював
Та, ба більше, якби мені про нього то сказали, реакція була б така самісінька)
Если что то не создаётся , то наиболее объяснимая причина - что это не получается .. вторая - нафиг никому не надо .
В принципе , нет ничего непонятного или сложного чтобы зарабатывать , к примеру , 10тыс/евро месяц каждому , ну или хотябы правильно питаться и посещать спортзал - но вот незадача , в реальности почему-то не происходит , хотя стимул понятен . Вот вы, к примеру зарабатываете столько и ходите регулярно в спортзал ? Если нет - объясните , чего вам не хватает ? Может стимула какого ?
Зы.. социум сложная штука , и нет простых объяснений логике и стимулам толпы . Но вы зачем то пытаетесь фантазировать , хотя у нас есть результат с языком близкий к нулевому .
Shit or get off the pot!
Шо сегодня в ветке обсуждаем? Мову и язык.
Выборы какие-то на носу чи шо? ))
Без подписи
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks