Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 377 з 1031 ПершаПерша ... 277327367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387427477877 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 7 521 по 7 540.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    1 531

Типово

Ще додам. Цікаво, що ті, хто вчить з повного нуля, розмовляють чистіше, ніж суржикомовні з дитинства, як я. Бо у мене суржик влазить постійно, в них - ні. Можуть траплятися русизми, але загалом літературна українська.

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Це все легко вирішується. Насправді. В житті маю багато прикладів. В універі дружила з дівчиною: етнічна росіянка (народилась і зростала у Москві), батько військовий, від вивчення мови була звільнена. Перший курс у її конспектах - це було щось. Повністю мову не розуміла, не говорила зовсім. До 5го курсу опанувала так, що я в неї запитувала деякі слова, як диплом писали. І говорила вже майже без акценту.
    Мій чоловік: наполовину росіянин. До 2014 не говорив українською взагалі. Всі курсові/дипломи писав рос. і платив за переклад. Опанував за роки 3. На початку, то було щось страшне, але зараз пречудово.
    Є друг. Етнічний росіянин. Виріс у Латвії. В Україні з 16ти років (батько військовий). Цей не просто мови не знав, на дух не переносив, криком кричав за другу державну "і забить за ету мову навсєгда" (с) повторював постійно. Був люто проти Майдану. Сралися з чоловіком в вайбері до матюків. Декілька раз по телефону (стільки матюччя від чоловіка за ті декілька розмов я не чула за всі роки життя з ним), кричав, що Крим забрали "ізза вашєй сраной мови". Спілкування зійшло на нівець. Ч/з роки 2 написав чоловікові у ФБ. Українською. Спілкується зараз теж виключно українською.
    Є ще приклади але ті вже українці етнічні, але так само нулі в мові були і недолюблювали. Причинами були, наприклад, можливість отримати посаду, не обов'язково ідеологічні.
    Я до того так багато понаписувала, що якщо буде стимул - суттєво збільшити % взагалі не проблема.
    "Легко " оно уже 28 лет решается и все не вырешится . Не подскажите , почему ?
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

настало времья ох.у.и.тельних історій....

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Из личного опыта.Сараево.Сербы тикают,все.Их дома почему то взрываются.Где по тилевизерю об этом показали?Где была обеспокоенность Европы?Да нигде.Тут конечно уметь надо,но главное желание.
    Пример есть,но украина это украина и вы забыли ну или петро забил своей пропагандой слова ес,что надо восстановить все разрушенное, помочь материально всем жителям востока и т.п плюшки именно всем,включая и сепааров.
    А тут расстрелы...

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    "Легко " оно уже 28 лет решается и все не вырешится . Не подскажите , почему ?
    Я ж написала - тому що не створено достатньо стимулів. Практично абсолютно просрана політика держави у цьому напрямі.

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    настало времья ох.у.и.тельних історій....
    Ви знаєте, деякі з них дійсно такі.)
    Якби я тому другу, що з Латвії, сказали у 2013му році, що він буде знати мову краще за мене, говоритиме нею і навіть з російськомовними не збиваючісь на російську - він би мені всі очі заплював
    Та, ба більше, якби мені про нього то сказали, реакція була б така самісінька)

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Я ж написала - тому що не створено достатньо стимулів. Практично абсолютно просрана політика держави у цьому напрямі.
    Если что то не создаётся , то наиболее объяснимая причина - что это не получается .. вторая - нафиг никому не надо .
    В принципе , нет ничего непонятного или сложного чтобы зарабатывать , к примеру , 10тыс/евро месяц каждому , ну или хотябы правильно питаться и посещать спортзал - но вот незадача , в реальности почему-то не происходит , хотя стимул понятен . Вот вы, к примеру зарабатываете столько и ходите регулярно в спортзал ? Если нет - объясните , чего вам не хватает ? Может стимула какого ?
    Зы.. социум сложная штука , и нет простых объяснений логике и стимулам толпы . Но вы зачем то пытаетесь фантазировать , хотя у нас есть результат с языком близкий к нулевому .
    Shit or get off the pot!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Если что то не создаётся , то наиболее объяснимая причина - что это не получается .. вторая - нафиг никому не надо .
    В принципе , нет ничего непонятного или сложного чтобы зарабатывать , к примеру , 10тыс/евро месяц каждому , ну или хотябы правильно питаться и посещать спортзал - но вот незадача , в реальности почему-то не происходит , хотя стимул понятен . Вот вы, к примеру зарабатываете столько и ходите регулярно в спортзал ? Если нет - объясните , чего вам не хватает ? Может стимула какого ?
    Зы.. социум сложная штука , и нет простых объяснений логике и стимулам толпы . Но вы зачем то пытаетесь фантазировать , хотя у нас есть результат с языком близкий к нулевому .
    Наша еще банальней. Никто ни фига не хочет менять. Хочет что бы эти 10 тыс евро сами с неба падали....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    12 043

Типово

4000 и не евро.

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 727

Типово

Шо сегодня в ветке обсуждаем? Мову и язык.
    Выборы какие-то на носу чи шо? ))
    Без подписи

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Наша еще банальней. Никто ни фига не хочет менять. Хочет что бы эти 10 тыс евро сами с неба падали....
    Не, они могут менять , просто не хотят пока . Надо немного подождать.. 28 лет мало
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    Пример есть,но украина это украина и вы забыли ну или петро забил своей пропагандой слова ес,что надо восстановить все разрушенное, помочь материально всем жителям востока и т.п плюшки именно всем,включая и сепааров.
    А тут расстрелы...
    Да ясно шо расстрелов не будет.Ничего не будет кроме раздачи бабло туда.Ждем сепаров в Днепре - они же наши люди.
    А,ну да-конечно барыга виноват.
    А

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Шо сегодня в ветке обсуждаем? Мову и язык.
    Выборы какие-то на носу чи шо? ))
    Обсуждаем , чего средний американец не зарабатывает 20кило/месяц (хотя может ), и не выучит французкий по приколу (ведь может же ? ). Животрепещущая тема для многих .
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Да ясно шо расстрелов не будет.Ничего не будет.Ждем сепаров в Днепре - они же наши люди.
    Ну зачем в крайности то впадать.
    А так в днепре давно вагоны есть ржд,которые возят с рф состав и технику для войны.
    Так что враг близко,но вы его проспали

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

При все любви в мэру...)))

Филатов: "Ко мне приходят на прием ежемесячно 80 человек, половина из которых просит детскую площадку или покрасить подъезд. "

Т.е животные не могут сброситься на краску и пару валиков))))

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Филатов: "Ко мне приходят на прием ежемесячно 80 человек, половина из которых просит детскую площадку или покрасить подъезд. "

Я тебе даже больше скажу. Если им дать эту краску и валики половина из них все равно хрен покрасит. А может и больше чем половина.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Я тебе даже больше скажу. Если им дать эту краску и валики половина из них все равно хрен покрасит. А может и больше чем половина.
    или с3,14здят...

Типово

или с3,14здят...
    И снова прийдёт к меру , дай ещё
    Shit or get off the pot!

Дописів
    29 157

Типово

Мы кагда красили подъезд сбросились около половины жильцов, вторая половина оказалась vadimpaми.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Типово

Ну вот видишь , все просто .
    А то серая зона , белая зона .. как будто это что то меняет .
    Меняет только либо наличие кормушки или желание /возможность прокормить себя самому .
    Shit or get off the pot!

Сторінка 377 з 1031 ПершаПерша ... 277327367368369370371372373374375376377378379380381382383384385386387427477877 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті