| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Похоже Азов таки признают террористической организацией....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
дайте ссылку, потом про заводики повангуем
теоретически, с практической точки зрения, если нет совместимости ВСУ под стандарты НАТО, начиная с технических вопросов, то и "в НАТО" становится проблемой, допустим в моментах ведения активных боев где либо, проблема с поставкой вооружения, боеприпасов
а вообще то Зеленский молодец. Тем кто называет себя арийцами, рассказывает, что он нормальный чувак.. Он, который управляйте этими самыми арийцами для них нормальный..
Как же он заблуждается..
Вот он вот прямо сейчас дает шанс Азову.
Я, кстати, напомню, что Гитлер пришел к власти в Германии именно на обвинениях евреев в предательстве. Хоть историю почитайте этому Зеленскому (((
Бедная Украина ((
Володимир Зеленський
34 мин.
·
Провів дві доби у Золотому. Їздив на передову. Зустрічався з учителями та лікарями, які, попри складні умови, продовжують робити свою роботу.
Говорили про побут на лінії розмежування, про соціальні потреби, а також про можливе розведення військ. Зрозумів одне – всі хочуть миру. Всі готові до розведення.
Від місцевих дізнався, що на околиці у приватному будинку оселилася група озброєних людей. Мешканці Золотого не на жарт стурбовані, хто це такі. Вирішив поспілкуватися з ними сам. Деякі розмови виявилися емоційними.
Проте готовий і далі говорити та шукати порозуміння. Але самими лише розмовами війни не закінчити.
Мені важливо було почути українців, які чекають миру. Це для мене головне. Ми маємо шукати шляхи та працювати для завершення війни. І не будь-якою ціною – наголошую на цьому. Капітуляції не буде в жодному разі. Це я кажу як Президент і Верховний Головнокомандувач. Впевнений, у нас все вийде і Україна знову буде єдиною.
https://www.facebook.com/zelenskiy95...64283823821980
Ату его!
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Пля, Януковіч 2.0. Адмінресурс - нашевсьо.Зустрічався з учителями та лікарями
А разве еще не понятно? Он уже как минимум года два открыто топит за паРашу.![]()
Да он уже наложил в штаны! Когда акции 14 числа проходили. И даже удрал в Донецкую область, так боялся. Хотя шины жечь пока даже и не пытались.
Не тратьте попусто время: зебилы не умеют держать своё слово в споре - накладывают в штаны после проигрыша и этим швыряют в победившего.Доказано однобуквенным Игорем.
Учителя тоже бастуют. И в родном клоуну Кривом Роге тоже куча людей бастует - чуть ли ни весь город.28 октября назревает налоговый майдан, шахтеры бастуют
Ой, мля, Ванга выискался.Ты точно на Майдан не пойдёшь. Разве что на тот, который будет вопить "Путинвведивойска!", - туда ты побежишь, роняя тапки.
Брехло смердящее!при пете ежедневно на банковой и грушевского находилось не меньше 2 тыс человек, по 3-5 пикетов ежедневно проводилось![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я ж до Слуг народу не маю відношення
Але те інтерв'ю легко гуглиться. Він же не давав їх майже в передвиборчій період. А саме це виграв хлопчик з РБК України у нього особисто в настільний теніс. Щербина тоді прифігєл від новітніх можливостей домовляння про бесіду
Про стандарти НАТО - то без питань. Але щодо них робота всі ці роки велась. Враховуючи стан армії на початок того всього, навіть не знаю, чи дійшли по карті до свєчного (закреслено) патронного заводіка.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks