| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Оу-кей. І за кого голосував Українець (мовність не суто важлива) в другому турі?Я сразу представлюсь: я - не порохобот, я не зелебоб. Я - Украинец.![]()
Получается, что таки цвет хризантемы... глядя на серую рубашку
Ну і декілька слів про молодого дизайнера Івана Фролова, який, як виявляється, пошив жовту сукню для японських гастролей першої леді.
Він мистець. Він так бачить.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
ладно цвет, но про цвета в одежде и дипломатическое табу в Японии первой написала какая то Оксана Бучинська, которая так и представляется "порохобот"
и хотяцвет и цветок у порожоботов одно и тоже, то поехало и покатилосьХризантему в Японии не просто любят – а боготворят. Изображение хризантемы с 16 лепестками является священным,право носить одежду с таким рисунком имеют только члены императорского двора,а императора называют "хозяином хризантемного трона".
а в дипломатическом этикете есть что то по поводу уважения одевая одежду в национальных цветах страны пребывания, но то таке
я ылите не удивляюсь, дно оно именно такое
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ты пузыри то сильно не пускай...ато потом жопка у тебя сгорит от ерзанья... Смотри как беня твой любимый по этой теме прошелся... нежно -лимонный...))
У НІЖНО-ЛИМОННІЙ СУКНІ І РУКАВИЧКАХ НЕ ЗА РОЗМІРОМ: ОЛЕНА ЗЕЛЕНСЬКА З ЧОЛОВІКОМ НА ІНТРОНІЗАЦІЇ ІМПЕРАТОРА ЯПОНІЇ
Востаннє редагував Vozar: 22.10.2019 о 21:21
Ради интереса поклацал по этому видео. Шоб понимать.
https://youtu.be/ROmM1B87e2o
Там, особенно ближе к концу, показывают гостей. Кроме очень единичных узкоглазых (японцы?) никого в жёлтом. Остальные не уважают, видать, но то таке (тм)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Черговий зашквар ЗЕкоМанди!!!!Тільки що Моніка Зеленські в Токіо подякувала Назарбаєву за УВАГА!!!! поддєржку Украіни!!!!.це при тому що Казахстан підтримав окупацію доМбасу та анексію Криму та вже 5 років голосує в ООН проти України.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Как распознать порохобота | Порохоботология №1 https://youtu.be/90AmPp5OibU
Советую посмотреть всем. Девочка хорошо излагает.
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks