Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 245 з 1031 ПершаПерша ... 145195235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255295345745 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 4 881 по 4 900.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Як на меня, то не влаштовует дата. Это нужно в 2016 было выносить на майдан . Или они Минск 2 почти 4года читали , пока дошло ? Это даже для анекдотов про эстонцев много .
    Для цього у нас мало би бути структуризоване громадянське суспільство, а воно ще невідомо коли появиться. Багато чого можна було б здійснити і в 16, і раніше, але яким чином?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    так какие условия то?
    Ваше питання я можу сприймати як - коли станеться новий Майдан і чи буде він взагалі. Я не політолог, щоб точно спрогнозувати, як відреагує керівництво держави і яка обстановка в цілому буде через місяць. Може, буде ще гірше, а може - стане розуму припинити займатись дурною роботою.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Без ответа на вопрос сколько, нормальный диалог в принципе не возможен..
    Термін "нормальний" ми явно розуміємо по-різному.

Дописів
    26 044

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ваше питання я можу сприймати як - коли станеться новий Майдан і чи буде він взагалі. .
    почему сразу майдан? прозвучало слово ультиматум - чем грозит власти не выполнение оного?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Ну і стосовно інших пунктів теж: Александр, я так бачу, що ви намагаєтесь оцінювати і виносити судження настільки абстрагуючись від реального життя, що ваша точка зору стає такою ж абстрактною, а як наслідок - чистою софістикою.
    Вообще-то все достаточно просто. Либо мы идем в цивилизацию, а там в числе одного из базовых действует принцип "закон - один для всех", либо мы идем в путинскую Россию, с выборочным применением законов, либо мы прекращаемся как государство.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Государство выиграло апелляцию в Лондоне в деле "ПриватБанка" против бывших владельцев, - Милованов https://censor.net.ua/news/3153907/g...tsev_milovanov

Петики, зрада отменяется или переносится?
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Вообще-то все достаточно просто. Либо мы идем в цивилизацию, а там в числе одного из базовых действует принцип "закон - один для всех", либо мы идем в путинскую Россию, с выборочным применением законов, либо мы прекращаемся как государство.
    Відкриття кримінальних справ для всіх учасників АТО і керівництва держави будете вітати?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    почему сразу майдан? прозвучало слово ультиматум - чем грозит власти не выполнение оного?
    Звідки я знаю, я ж написав, що це залежить від багатьох обставин.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 515

Типово

Роман Сульжик
    1 ч. ·
    Победа!!! Возможно, не менее важная для Украины чем вчерашняя над Португалией!!!
    Лондонский апелляционный суд вынес решение в пользу Украины! Судьи встали на нашу сторону по всем пунктам. Приват может судить бывших акционеров, размер ущерба по которому можно судить увеличен до около 3х миллиардов долларов, суд может начаться уже сейчас и не может быть задержан всякими встречными делами в Украине!
    Поздравляю нашу страну! Это огромный шаг на пути к новой Украине, где есть справедливость и нет договорняков и решалова!
    https://www.facebook.com/roman.sulzh...56388657092161
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Хотел написать, процитировать, но нет - лучше в оригинале.
    https://youtu.be/Dvzs4AkT8sQ?t=405 (месидж - буквально 20 секунд посмотреть)
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Термін "нормальний" ми явно розуміємо по-різному.
    Естественно. Ты же обычный теоретик неспособный даже просчитать свои хотелки.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...так што ж, Игорь Валерьич (хоить и свинячья морда) - уже вам не Украина? ..
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

..короче ... то, что кто-то называет капитуляцией - на самом деле не "сдаёмсы", а многоходовочка, которую видят далеко не все .. вот японцы - сдались в 45-м, а через сорок лет разбомбили-таки Детройт, но не самолётами Мицубиси, а автомобилями Тоёта и Хонда ... вот как будет ... а вы с ультиматумами всякима ... понимать надо ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Відкриття кримінальних справ для всіх учасників АТО і керівництва держави будете вітати?
    А при чем здесь все участники АТО? Но если кем-то были совершенны военные преступления - ответственность должна наступить.
    А насчет руководства страны, то тут сложнее и вопрос "за что?".

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Естественно. Ты же обычный теоретик неспособный даже просчитать свои хотелки.
    Вам не буде складно поставити мене в список ігнора? Щоб ваші світлі очі не бачили таких ницих персонажів, як я?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 028

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    А при чем здесь все участники АТО? Но если кем-то были совершенны военные преступления - ответственность должна наступить.
    А насчет руководства страны, то тут сложнее и вопрос "за что?".
    Ну як же. Застосування армії в мирний час. Проти мирного населення. Кажуть так.

Дописів
    6 031

Типово

Вам не буде складно поставити мене в список ігнора? Щоб ваші світлі очі не бачили таких ницих персонажів, як я?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Ну як же. Застосування армії в мирний час. Проти мирного населення. Кажуть так.
    Говорить могут разное. Антитеррористическая операция после захвата правительственных зданий - совершенно нормальное решение (тут больше вопрос, почему предшественники не поступили аналогичным образом). А для разгона митингов армию никто не задействовал. Ну а санкционирование высшим руководством военных преступлений, до такого даже российские пропагандоны не опустились.

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ..короче ... то, что кто-то называет капитуляцией - на самом деле не "сдаёмсы", а многоходовочка, которую видят далеко не все .. вот японцы - сдались в 45-м, а через сорок лет разбомбили-таки Детройт, но не самолётами Мицубиси, а автомобилями Тоёта и Хонда ... вот как будет ... а вы с ультиматумами всякима ... понимать надо ...
    Угу, он і Кісельов заявив, що Німеччина ж підписала капітуляцію і нічьо.
    Фігня, що це прототипи раші, а не України - частина мудрого наріду схряцає, ще на чистому оці по пабліках разтягне

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Государство выиграло апелляцию в Лондоне в деле "ПриватБанка" против бывших владельцев, - Милованов https://censor.net.ua/news/3153907/g...tsev_milovanov

Петики, зрада отменяется или переносится?
    Порох же сейчас в Лондоне? Что и следовало доказать, так и запишем + в карму
    Так что не примазывайтесь

А вот 17-го посмотрим чего реально хотят богданы-портновы-узеленские ...

Сторінка 245 з 1031 ПершаПерша ... 145195235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255295345745 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті