| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мафальда как всегда - все по делу и с юмором, годный был троллинг![]()
Очільник держави, який публічно називає свого співвітчизника бандитом - без судових рішень, просто тому, що йому так хочеться - це звичайний пострадянський диктатор, маленький Путін або Лукашенко.Така людина здатна довести свою країну тільки до Руїни.
Портников.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Директор ДБР зізнався, що справа бронежилетів та обвинувачення про розкрадання 100 млн гривень - сфальсифіковані (Відео) https://enigma.ua/articles/direktor-...kovani-video_1 #Андрій_Богдан #реваншизм #Выборы_2019 #Узеленский
То Ви паганенько прочитали, тому й відповідь у вас така, тай аналогія така собі недолуга з "і овоча також терпіли"
От дивіться самі. Далі гіпотетично (версія 1): наприклад стався майдан як супротив "він перейшов Рубікон", наприклад майдан вдалий, та сформован тимчасовий уряд (ТУ), то що зможе зробити той уряд далі? нічого гарного, ТУ прийдеться здавати ще більше України заради налагодження своєї влади хоча б на який-небудь території, бо у процесі самого "майдану" ворог буде намагатись "захищати", буде порушувати усі попередні домовленості, гарні, та не гарні,часів ПП, та Зе. ... це буде тоді дві війни - громадянська, та з РФ - усі проти всіх.
Ще гіпотетично (версія 2): наприклад, Зе каже уходжу бо щось задовбався, йдіть мов нахер зі своїми провокаціями, майданчиками, надмайданчиками. То що далі? а ділі або блицкриг новенькому комусь прийдеться робити, або робити те саме що починав декларувати ПП колись, а потім Зе у це усе вляпався (тобто те саме, за що Зе штовхали), або здавати інтереси України як незалежної. До чого це приведе як вважаєте? оце усе, на справді за ради інтересів вузького кола осіб?
Тому якими такими майдани ви лякаєте країну, для чого? ) ... Тому насправді, вони не хочуть звалювати Зе, але й не хочуть банального, щоб їх (попередників) не чіпали .... отут такі як ви починають прикидатись дудочкою, та щось там про "овоча теж з початку терпіли"
тому я наприклад, згоден на протест/натяк (не майдан зі зміною влади) проти "капітуляції", якщо вона десь є та капітуляція, але ж де вона є зараз?
Востаннє редагував KpoT: 10.10.2019 о 20:05
1. Колись про громадянську війну казали з приводу овоча. Вона була? Хто вийшов на його захист? Ви реально думаєте, що на захіст Вована хтось вийде?
2. Хтось казав, що Майдан саме проти Вована? Де? Для того щоб його скинути? Де?
Річ у тому, щоб не дати йому здати Україну. Це головне.
Хай сидить всі свої 5 років, аби не здав, аби не довів до капітуляції.
Про це річ.
як маленька
нагадую, там хтось у смітники чиновників кидав, якісь молоді хлопці трошечки садиби палили, антімайдан, януковичей при владі різного рівня гоняти хтось намагався. Суспільство хотіло повного перезавантаження влади, ... демонополізація, репреватизація, то для більш розумних - цього чомусь не сталось, чому? )
По вашому було б усе як у казці - майдан - справедливі суди над попередниками та їх камаріллю - і одразу ми опинились-би у розвитому соціалістичному капіталізмі, принаймні на його початку ). Здається мені що попередники попередників почали би трошечки супротивлятись, бо в них є усе для цього - люди, замазані люди, гроши, ресурси та цілі економічні підконтрольні сфери для фантазій
Ви такий наївний, чи дурний?
Суспільство піднялося проти овоча, коли вже він перетнув червону лінію. До того, воно терпіло.
А ці майнові, фінансові, економічні розбірки, це не про суспільство. Це про тих, хто на зльоті спротиву хотів порєшати свої фінансові проблеми.
І це ви мені про маячню, що було б по моєму, про справєдлівиє суди.
Я коли вас читаю, не збагну, ви реально зі мною говорити? Ви мене читаєте? Про що ви? Чи ви так доносити свої думки, що геть не зрозуміло.
Я ніколи не казала про більшовицьку справедливість і я ніколи не казала, що Майдан за ЦЕ стояв. Може щось з особистими уявленнями зробити?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Зеленый уже заикаться начал.... оказывается у него проблемы с этим...
Кто нибудь - скажите узеленским что мальчика уже просто жалко... президента там уже давно нет.... но мальчик старается...))
ЗЫ 10 вопросов по кругу целый день ходят. Вопрос - зачем этот цирк? Принцип - а у путина получалось? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Давно не слушаю. Ещё рассказывает, про а-ля побудьте день на моём месте и некогда постричься?
Я так понимаю, он не хотел, но ему пришлось, и все должны быть безмерно благодарны.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
а ты спроси у сорос. медвед и прочих педро СМИ)))
у меня есть ответ, но тебе не понравится - они дебилы)))
а педро в твитере старается, вопросы задает, но его никто не читает))
хотя было бы интересен его ответ - очередной миф про 4 тысуе для учителей -рухнул бы
зы. видно. что устал, думаю это разминка перед Нормандским форматом
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks