| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет, это символ правления пети, так сказать гибридная политика
причем это не только минск
такой же у нас безвиз - сначала принимаем законы, потом вносим изменения убивающие их суть
такой же у нас подход к работе с МВФ - тут еще круче, принимаем в первом чтении и забываем
такой подход во всем был
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
а против чего протестовали? просто интересно
а я тебе отвечу
одна часть, та что молча вместо Майдана поехала в Золотое протестовали против Минска
а педро с сотоварищами против Зеленского, но смогли родить только одно - Богдана в отставку
наверное эта сука помогала штанмаеру писать эту треклятую формулу)))
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Теперь Украина не сможет отказаться от формулы Штайнмайера без определенных последствий, - Яременко
https://censor.net.ua/news/3152415/t...viyi_yaremenko
у меня щыра позиция
Петро Олещук
3 ч. ·
Я прекрасно розумію людей, які протестують. Але не зовсім розумію деяких формулювань. Зокрема, протесту проти "формули Штайнмайєра". Ви її ту формулу бачили?
Це технічний момент координації двох складових Мінських домовленостей: виборів у ОРДЛО та вступу в дію Закону про особливий порядок самоврядування. Зокрема, ця формула закріплює, що згаданий вище закон вступає в дію після виборів (тимчасово - після завершення виборів, на постійній основі - після їх визнання). Все.
Не важко побачити, що і вибори, і закон передбачені в іншому документі - т.зв. "Мінських домовленостях".
Ну і все, проти чого зараз протестують, це теж саме у цих домовленостях. Амністія, особливий статус, розведення військ, народні міліції...
То протест проти виконання "Мінських домовленостей"? То чого б його саме так не назвати? Очевидно, бо важко буде пояснювати, як протест проти "Мінських домовленостей" очолюють люди, що їх підписували та обстоювали 5 років.
Я знаю, що у відповідь мені згадають усі пропагандистські шаблони. І що підписували ці домовленості щоб їх не виконувати, і що спершу має бути виконана "безпекова складова"...
Ага, ми підписали щось і 5років казали, що цьому немає альтернативи, аби це не виконувати? Щось з нами явно не те.
Найцікавіше, що є люди, які і раніше, і зараз - проти "Мінська". Їх позиція зрозуміла. Принаймні, вона щира.
а. т.е. все-таки Глобус заЗе.
это тоже позиция, но зачем он так игриво о ней миру сообщает?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
бат, ну давай не будем, Минск, благодаря усилиям прошлой власти возведен резолюцией ООН в ранг международного документа, мало того имплементирован в наше Законодательство принятием и продлением Закона об ОРДЛО - я не говорю, что это плохо или хорошо, я лишь подчеркиваю, что это есть. Ич то те люди, которые с 2015 года визжали, что это архиправильно сейчас воют о зраде
Мінські домовленості, п.1 . " Негайне і всеосяжне припинення вогню в окремих районах Донецької та Луганської областей України і його суворе виконання ..." Виконується ( виконувалось коли-небудь)? Все наступне втрачає сенс, автоматично.
Або дійсно потрібно підписувати щось зовсім нове. Яке починатиметься словами: незважаючи на продовження вогню... і так далі.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks