| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Глобус, Юлю не за банки ненавидять. Вона знайому їй сферу чистила - більш узагальнено по бізу, а не вузьку банківську. А от по щільності у часі аналогічно бабілєрі (хоча тут скорше навпаки).
І там грошей було "втрачено" набагато більше. За що й гівно полилося й продовжує бранзбойтити.
Ви дійсно не розумієте чи таки душа жадає "зрєліщ"?
Якщо будуть зміни у системності різних сфер, де можлива корупційна складова, потреба у системі покарання мінімізується.
Мені нафіг не цікаво побачити одну-дві гучні "посадки", при тому, що тисячі мілкотні і побільше буде продовжувати хабарі брати. Мені цікаво, щоб таке було вкрай обмежено у можливості здійснення.
Думаю, ви просто не бачите, як воно може діяти. Простіше тим, хто щось подібне в бізнес-процесах нівеліював.
Дубль
Шурик
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Група «Рейтинг» опублікувала підсумки вересня в питанні вирішення проблеми Донбасу. В сумі 63% так чи інакше проти змісту «формули Штайнмаєра» (по факту це якраз і є надання автономії і повне утримання ). І тільки 23% — «за».
Що характерно, саме цей момент незмінний вже мінімум років два — «Рейтинг» наводить дані з серпня 2017-го. Число прибічників автономії так і плаває довкола 22-24%. І це — відкрита соціологія. На що тоді розраховував Зеленський, погоджуючись на формулу Штайнмаєра?
І так само ризиковано з його боку було настільки демонстративно прагнути «потеплішання стосунків з Росією»: адже 68% його власного електорату вважають Росію агресором.
Отже, з «формулою Штайнмаєра» Зеленський чи не вперше в масштабних питаннях пішов проти волі свого виборця. Якщо додати сюди зростання тарифів, мовчання МВФ, розподіл бюджету, податкові зміни, тиск на дрібний і середній бізнес, ускладнення на міжнародній арені і явно провалену місію з деолігархізації… На кінець осені перспективи шостого президента будуть дуже невеселими.
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Глобус даже не старайся. Я же не срываю, что предпочитаю, их буржуев чем наших воров....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Глобус, там вже перепону подолано (с) з вашого списку.
ЦВК затвердили.
Всі інші, гадаю, подолаються не менш...ммм...ксероксно.
....ну читай исчо...вас же с Беней уже почти прямым текстом предупреждают...))
Эксперты прогнозируют, что если парламент примет закон о новых налогах для горной металлургии, курс доллара подскочит, а Украину захлестнет волна безработицы. Украинская отрасль, по мнению специалистов, просто не устоит на зарубежных рынках. А сокрушительные последствия ощутит вся экономика, пишет Сегодня.
От горно-обогатительных комбинатов в прошлом году бюджет Украины получил почти 20 млрд. гривен налогов. Несмотря на то что геологические условия – не из простых, содержание железа в руде сравнительно невысоко, а крупнейшие рынки мира неблизки, парламент решил в четыре раза увеличить плату за пользование недрами.
Источник: https://censor.net.ua/n3152077
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
..у нас наказание одних воров приводит к тому, что на их место приходят другие воры ... просто иных-то и нет ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks