Яж кажу - як горохом! Точнісінько.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Яж кажу - як горохом! Точнісінько.
Ну якщо так то гарно(С)![]()
Випробувальниці повинні бути жваві, моторні та з цицьками.
Або геть то всьо!![]()
Це це-це із забуття повернувся чи хто це?
Тобто якщо я зара напишу що танк Азовець - то була свідома та заздалегідь запланована авантюра технічно-фінансова то мені буде бан?на том же харьковфоруме ты бы был уже 100500 раз послан нах за каждый твой пост, и забанен навечно со всеми появляющимися клонами.
так шо радуйся свободе высказывать свои тупые мысли, но и не перебарщивай, как обычно, с ненавистью к Украине.
А від того в Україні хутко з'явиться лінійка панцерників що відповідають усім армійським вимогам та більшості ситуацій на війні?
Якісь ідеї стосовно того будуть у шановного товариства?
выражается коряво, один в один.
и вирши в подписи из той же оперы.
Ні. То Манула мене підманула![]()
Так немає ж ніяких русинів на думку ультрадостойників! Бачу в тому угро-фінську провокацію проросійської спільноти у політичних колах ЄС!
Продалися чехи кацапам!
Як там - треба казати про алярму, звати усіх до бою, галасувати та грізно погрожувати?
Або ж тре було думати у 90-х роках?
Питання зайве.
А яку думку з того має шановне товариство?
Друже! Якщо б ти був більше обізнаний з того як живуть реальні американці - ти б не писав отого.
Простих амерів не цікавить нічого за межами їхнього штату. Їх цікавить тільки робота місцевої влади бо у них уся влада йде знизу догори.
До влади приходять тільки ті хто себе показав у вирішенні нагальних питань громад. А вже з них йде подальший відбір який корегується виборами у яких беруть участь громадяни США.
То той Іларіон ніякого Болтона, Джонсона, Белівла не знає та знати не хоче.
Але він знає хто у нього керує будинком, адмініструє блок або є головою району/містечка. І все. Це - його.
Інше - ні.
Отакі хацапєтовкі. Але ж скільки ж в тебе, друг Укрбат, пихи... Так не можна.
Русини мають певні елементи автономії в усіх європейських країнах де є їхні історичні території на яких вони мешкають,вони мають власну мову, книгарні, радіо.
А в Україні навіть їхнє існування заперечується.
То це як?
UKRBAT якось забуває що якщо населення не підтримує "реальних пулемьотчікав" - то вони дуже скоро перейдуть на режим мародерства. Потім - перейдуть до тероризму.
А потім прийдуть реальні іноземні артилеристи з піхотою та змішають "кулеметників" з лайном та глиною.
І закінчаться кулеметники. А на їхніх кулеметних землях будуть панувати інші, більш розумні/виважені люди.
Отож дописувач UKRBAT вважає що якщо в нього є кулемет то він собі все нарішає?
То реальна дурня: півроку-рік а потім пустеля. Ми вже таке бачили в Донецьку.
Я так розумію що пан Укрбат занудився, має грошові проблеми та хоче помародерити? Це - неприпустимо.
Дурко!
З кулемета може стріляти будь-хто. Саме "стріляти". Ціль знищувати вогнем - то вже треба десь тиждень вчитися. Стволи міняти гарячі швидко щоб не попсувати - то два тижні.
А от кулемет спроектувати, виготовити або полагодити - то тре від 1 до 5 років вчитися/практикуватися.
Так ось користь від деякіх сонечок-стріляк на війні була така що вони кулемет НСВ, що був призначений для війни у джунглях та мав антикорозійні покриття, примудрялися спаскудити та перетворити на заіржавілий мотлох десь за півріччя. Так, це я про "республіку Міст" у тому числі.
А ще ми можемо почати розмови про українські кулемети та набої. Де буде вже зовсім прикра картина.
То я раджу Укрбатові десь так тихіше себе поводити. Не треба брехати людям про складність війни на рівні піхотинця.
Навчити такого можна за 3-6 місяців саме навчання та 5-10 тисяч доллярів, а от полагодити все що він розтрощить за тиждень боїв (у якості цілей звісно) - то треба десь 6-12 місяців та декілька мільйонів доллярів.
Бо трощити набагато простіше. Набагато. І розуму тут не треба.
От і вся правда.
Кудемет-кулемет... Смішно.
І хто з нас сіпаратист? (с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks