Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 310 з 315 ПершаПерша ... 210260300301302303304305306307308309310311312313314315 ОстанняОстання
Всього знайдено 6295, показано з 6 181 по 6 200.

Тема: Я - за европейские принципы устройства государства. А вы?

Дописів
    75

Типово

Яж кажу - як горохом! Точнісінько.

Дописів
    75

Типово

Ну якщо так то гарно(С)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від Січославець Переглянути допис
    Ото ти, панчоха, півень майстерний...
    Співаєш - як коза горохом!
    Ты про Аксепт - болз ту зе волд?
    Историческая пестня восьмидесятых. У меня в машине есть. И будет)

Дописів
    75

Типово

Дописів
    75

Типово

Випробувальниці повинні бути жваві, моторні та з цицьками.
    Або геть то всьо!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 978

Типово

Це це-це із забуття повернувся чи хто це?

Дописів
    75

Типово

на том же харьковфоруме ты бы был уже 100500 раз послан нах за каждый твой пост, и забанен навечно со всеми появляющимися клонами.
    так шо радуйся свободе высказывать свои тупые мысли, но и не перебарщивай, как обычно, с ненавистью к Украине.
    Тобто якщо я зара напишу що танк Азовець - то була свідома та заздалегідь запланована авантюра технічно-фінансова то мені буде бан?
    А від того в Україні хутко з'явиться лінійка панцерників що відповідають усім армійським вимогам та більшості ситуацій на війні?
    Якісь ідеї стосовно того будуть у шановного товариства?

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

выражается коряво, один в один.
    и вирши в подписи из той же оперы.

Дописів
    75

Типово

Ні. То Манула мене підманула

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Знаю. Не нравица. Трешак не люблю. Только от Металлики. Там эксклюзив душевный. А от хард, да

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    Вечер в хату, арестанты! (С)

Это - колуго (Colugo). Зверь-летун с далекого Юга!
    цеце, ваш выход!

Дописів
    75

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Я этого кадра не читаю и не буду.Как и портновых,богуцких и прочую шваль.
    То добре. А хто ж на Вашу думку є достойним дописувачем?
    Стерненко? Абельмаз? Грішін (саме Грішін бо він етнічний росіянин)? А може то Ірма Крат або Славко Вакарчук?
    Хто зробить Україну потужною заможною та розвиненою країною?

Дописів
    75

Типово

Так немає ж ніяких русинів на думку ультрадостойників! Бачу в тому угро-фінську провокацію проросійської спільноти у політичних колах ЄС!
    Продалися чехи кацапам!
    Як там - треба казати про алярму, звати усіх до бою, галасувати та грізно погрожувати?
    Або ж тре було думати у 90-х роках?
    Питання зайве.

А яку думку з того має шановне товариство?

Дописів
    75

Типово

Но вы же американец?Или таки хацапетовка?
    Друже! Якщо б ти був більше обізнаний з того як живуть реальні американці - ти б не писав отого.
    Простих амерів не цікавить нічого за межами їхнього штату. Їх цікавить тільки робота місцевої влади бо у них уся влада йде знизу догори.
    До влади приходять тільки ті хто себе показав у вирішенні нагальних питань громад. А вже з них йде подальший відбір який корегується виборами у яких беруть участь громадяни США.
    То той Іларіон ніякого Болтона, Джонсона, Белівла не знає та знати не хоче.
    Але він знає хто у нього керує будинком, адмініструє блок або є головою району/містечка. І все. Це - його.
    Інше - ні.

Отакі хацапєтовкі. Але ж скільки ж в тебе, друг Укрбат, пихи... Так не можна.

Дописів
    75

Типово

Русини мають певні елементи автономії в усіх європейських країнах де є їхні історичні території на яких вони мешкають,вони мають власну мову, книгарні, радіо.
    А в Україні навіть їхнє існування заперечується.
    То це як?

Дописів
    75

Типово

Я не со своего телефона щаз развлекаюсь.Хотя украинский шрифт таки надо и сюда влупить.А то как то стыдно,да.
    У 2019 році хизуватися знанням української мови це як у 18 років хизуватися тим що ти вмієш сам одягатися.
    Живіть спокійно та не смішіть людей вже.
    Герой. На смарті мову забув поставити а тепер буде ставити. Який лицар!
    Кумедія.

Дописів
    75

Типово

UKRBAT якось забуває що якщо населення не підтримує "реальних пулемьотчікав" - то вони дуже скоро перейдуть на режим мародерства. Потім - перейдуть до тероризму.
    А потім прийдуть реальні іноземні артилеристи з піхотою та змішають "кулеметників" з лайном та глиною.
    І закінчаться кулеметники. А на їхніх кулеметних землях будуть панувати інші, більш розумні/виважені люди.

Отож дописувач UKRBAT вважає що якщо в нього є кулемет то він собі все нарішає?
    То реальна дурня: півроку-рік а потім пустеля. Ми вже таке бачили в Донецьку.

Я так розумію що пан Укрбат занудився, має грошові проблеми та хоче помародерити? Це - неприпустимо.

Дописів
    75

Типово

Дурко!
    З кулемета може стріляти будь-хто. Саме "стріляти". Ціль знищувати вогнем - то вже треба десь тиждень вчитися. Стволи міняти гарячі швидко щоб не попсувати - то два тижні.
    А от кулемет спроектувати, виготовити або полагодити - то тре від 1 до 5 років вчитися/практикуватися.

Так ось користь від деякіх сонечок-стріляк на війні була така що вони кулемет НСВ, що був призначений для війни у джунглях та мав антикорозійні покриття, примудрялися спаскудити та перетворити на заіржавілий мотлох десь за півріччя. Так, це я про "республіку Міст" у тому числі.
    А ще ми можемо почати розмови про українські кулемети та набої. Де буде вже зовсім прикра картина.
    То я раджу Укрбатові десь так тихіше себе поводити. Не треба брехати людям про складність війни на рівні піхотинця.
    Навчити такого можна за 3-6 місяців саме навчання та 5-10 тисяч доллярів, а от полагодити все що він розтрощить за тиждень боїв (у якості цілей звісно) - то треба десь 6-12 місяців та декілька мільйонів доллярів.
    Бо трощити набагато простіше. Набагато. І розуму тут не треба.
    От і вся правда.

Кудемет-кулемет... Смішно.

Дописів
    75

Типово

І хто з нас сіпаратист? (с)

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Дурко!
    З кулемета може стріляти будь-хто. Саме "стріляти". Ціль знищувати вогнем - то вже треба десь тиждень вчитися. Стволи міняти гарячі швидко щоб не попсувати - то два тижні.
    А от кулемет спроектувати, виготовити або полагодити - то тре від 1 до 5 років вчитися/практикуватися.

Так ось користь від деякіх сонечок-стріляк на війні була така що вони кулемет НСВ, що був призначений для війни у джунглях та мав антикорозійні покриття, примудрялися спаскудити та перетворити на заіржавілий мотлох десь за півріччя. Так, це я про "республіку Міст" у тому числі.
    А ще ми можемо почати розмови про українські кулемети та набої. Де буде вже зовсім прикра картина.
    То я раджу Укрбатові десь так тихіше себе поводити. Не треба брехати людям про складність війни на рівні піхотинця.
    Навчити такого можна за 3-6 місяців саме навчання та 5-10 тисяч доллярів, а от полагодити все що він розтрощить за тиждень боїв (у якості цілей звісно) - то треба десь 6-12 місяців та декілька мільйонів доллярів.
    Бо трощити набагато простіше. Набагато. І розуму тут не треба.
    От і вся правда.

Кудемет-кулемет... Смішно.
    Шо это за бот?Кого так прикрутило из бана?))

Сторінка 310 з 315 ПершаПерша ... 210260300301302303304305306307308309310311312313314315 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті