| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
""Франція разом з Німеччиною активізує свої зусилля в нормандському форматі для подальшого прогресу та реалізації політичного компоненту мінських угод", - йдеться в заяві Макрона.
Саме так, Макрон привітав обмін полоненими між Росією і Україною, назвавши його вирішальним кроком до відновлення конструктивного діалогу, який повинен бути продовжений в найближчі тижні.
Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/franciya-i-nimec...i-1407480.html
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
О я смотрю тут опять Украинами меряются. Успокойтесь. Народ уже выбрал свою Украину. Как и приветствует своих героев с возвращением из вражеского плена. С тем что плен был вражеский надеюсь никто не спорит? Вместе со ВСЕМ миром приветствует. И только нелюди не рады. Все ищут подвох. Да нету подвоха, просто кто то таки уважает каждого конкретного человека. И это правильно. А те кто считает что "или мы или они" может.... *самоцензура*
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Єрунда. Поперше, татари це кацапська вигадка. Тюрки-мовні і мусульмани. Азері також. І навіть монголоїди. Але ж киримлі такіж медітереніан від Хайфи через Стамбул, Спліт до Лісабона. По-друге, рабства там не було на відміну від нашого ****ства. Так, наші немусульмани громадяни Кримобласті і Хєробласті сплачували більші податки. Але ж католіки ні, бо Папа сказав, що турецьких бариг до ЄС не пустить.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Так - нормас
Чого ж тоді через раз про еліту писати, не стремись, нормальный человек![]()
Кстати русская партия войны ноет в такт нашим. Я бы сказал, что это подозрительно. Но не скажу. Уже давно все всем понятно с этими пратиями..
ЗЫ естественно они обвиняют ху.йла в госизмене.... у них то выборов не было....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks