| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Для судового процесу його смерть не дасть нічого, звичайно. Зрозуміло ж, що якщо приберуть, то типу випадкова смерть або самогубство... ще й з необережності.
Чи мають записані свідчення рівну вагу свідченням "вживу" - питання. Мабуть ні, раз Нідерланди тепер рашу тролять екстрадицією.
Так а я про що. Не воювали, а території отримали.
ЗІ таки пропустили.... Або ми або вони не працює ні в Україні, ні в Росії ни будь де інде.... ну можливо окрім дикунів Африки..... Вчіть яукусь зулуську... можливо там ваші теорії будуть сприйняті.... Призиви до знищення України тут злочинні.... а "або ми або вони" й є такий призив. Я закінчив з вами.... дякую...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
нет ли где видео, как встречали русских обмененных в рашке?
я видела короткое на несколько секунд, как они бредут по летному полю с баулами... нет ли продолжения?
тебе лучше б признаться или притворится, что ты не в курсе и тебя в известность не поставили. а так выходит что ты тоже из этих, в рот набравших.люди - они образованые, сами все понимают. просвещать тебя - увы ,я подаю только по четвергам
Мдя, сейчас РФ, как никто, заинтересована в том, чтобы Цемах у нее был жив при любых раскладах.
Хотя... Нет тела - нет дела. Это как раз в ее стиле. Ещё и скажут, что он уже "несвежим" прибыл...
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
Илларион,небоgov.ua смилостивилось над Вами.
вот список:
https://www.president.gov.ua/news/uk...a-u-ramk-57137
все украинцы
Останнє. Чому вам потрібно пояснювати елементарні речі. Україна одна з країн, що створили СРСР в 1922 році. Й розпустила його в 1991 році. Прибалтика була анексована СРСР в 1939 році по договору Молотова Рібентропа й отримала свободу в 1991 році завдяки діям в тому числі й України.... Це вже точно останнє...![]()
поглядите на сайте Призидента Раиси.
шутка.
есть и второй список
https://amp.kp.ru/daily/27026.5/4089...mpression=true
Востаннє редагував Климентина: 07.09.2019 о 20:02
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks