Укрбат, сорян - но они опять воркуют ))
Глядя на Сергова и Грабовского ))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Укрбат, сорян - но они опять воркуют ))
Глядя на Сергова и Грабовского ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
О Возар)))
Не забывай братьям подлизывать, молодец))))
Вся свистопляска с выборами, распределением должностей вдруг напомнила рассказ Шекли "Абсолютное оружие" - безликая прожорливая масса поглощает все подряд.
Или результат усилий Выбегалло ( персонаж Стругацких из "Понедельник начинается в субботу") по созданию всепожирающего вечноголодного кадавра.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Он последовал своей подписи))))))
Как и его кумир на каждой пресухе)))
Возар ну ты и скатился))) до сплетен и кухонь, не забаром ждем #на Озерке)))
Я пропустил, а #бабки коло пидъйзду уже были???
Ты не ответил, бабки были или нет?
Да все вроде так, но с точки зрения патриотков, что то не так, они наверное чувствуют, что их порох кинул, но пока еще осознания этого нет)))
#
Богдан представляв у суді проти Росії інтереси Кабінету Міністрів Миколи Азарова і допомагав ув’язнити Юлію Тимошенко
Андрій Богдан був старшим адвокатом на суді у справі про газовий борг у 400 мільйонів гривень України Росії. Він фактично допоміг програти Україні суд, так як надав документи, які дали можливість виграти справу російському міністерству оборони.
Мова йде про позов за невиконання корпорацією “Єдині енергетичні системи України” зобов’язань перед Україною, якою на той момент керувала Юлія Тимошенко. Програш в суді був вигідний Януковичу і Азарову, так як Юлія Тимошенко тоді б перетворилася з підозрюваної у розкраданні коштів – на обвинувачувану.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Возар, опять всякое Г.. тащишь, ну так хотя бы ссылки на первоисточник!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks