какая неожиданность
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
какая неожиданность
Клементина это уже не неожидинность. Это уже реалии.
ЗЫ за то я теперь точно знаю как превратить относительно умных людей в тупое быдло. Даже СССР меня этому на научил. А вот Пэтро со своими пиарщиками научили. Хотя может я тогда просто молод был, и у меня были другие интересы....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вот конченные сволочи меня еще этикету не учили..
ЗЫ можешь банить...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
....почему некоторые думают что форумчане в состоянии исправить заметные недочеты в их воспитании родителями в далеком прошлом? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Вже потихеньку стає все на свої місця. Тупа вівця і той що з хєром, вже себе опустили себе на свій рівень. Бачимо вже пригніченого президента, який сподівається, поки що, що не він, а хтось інший повинен виконати його брудну роботу, бачимо пришелепкуватих малоросів, які намагаються виправдати нікчему і нездару, яку самі вибрали.
Всім нам необхідний результат, а його, результат, звинувачення папіредників не досягти, в нашому випадку негативний результат буде очевидним, якщо молода команда буде прислуховуватися до пришелепкуватих.
"неожиданность" относилась к "300 спартанцам".
прямо неожиданный финал, учитывая результаты народного голосования.
Шурик как раз предсказуем.
инет слетел, простите. видимо, это был знак ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks