Ну,шановнi,будьмо.А коли корчить кацапів та прочих смитов - це салют.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну,шановнi,будьмо.А коли корчить кацапів та прочих смитов - це салют.
·
Костянтин МатвієнкоПодписаться23 августа в 20:11
Десь у Каталонській глушині - День Прапора України - місто Реус, Таррагона, Каталонія, Королівство Іспанія.
Представляю, как Пал Степаныч, с присущей ему обстоятельностью, докажет, что ничего подобного не было и быть не могло!
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Пишут шо в Германии вчера был салют
Долучення 2241770
тут один еврей передавал привет украинцам,
ну и украинским евреям, тоже..))
попутно уточнив, что вся эта наша показушная незалежнисть - миф(ну а шо вы хотели - маем, тэ, шо маем)
-"Вывесить национальный флаг и петь национальный гимн — это ещё не независимость.
Независимость государства в том, чтобы проводить независимую государственную политику."
К сожалению, порошки продолжают резать страну на куски, падлы.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Абсолютно правильное заявление! От первого до последнего слова!
Так вали отсюда на свою историческую родину - паРашу, чтобы тебя никто не резал!Задрал уже своим круглосуточным дерьмом в адрес патриотов и сторонников Пороха!
Когда ж тебя уже забанят за регулярные оскорбления в наш адрес?
![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Думаю, лучше в эту тему.
Людмила Прокопович
7 ч. ·
Це не траплялось Ніколи. Такого не було Ніде.
БIЛЬШЕ 50000 учасників Маршу. Майже три години проходження від початку колони до кінця!
Це безумовно, найбільший Парад у світі, вартий книги Гіннеса.
І це - демонстрація справжньої Сили та Єдності!
Тисячі Захисників йшли. Десятки тисяч одним диханням казали "Дякуємо!". Молодий хлопець, вкутаний прапором, стояв на колінах перед воїнами, і навідріз відмовлявся піднятись. Сотні людей не стримували сліз; маленькі діти махали прапорцями і теж казали: "Дякую!"
"Крим - то Україна" - в один голос пролунало Мустафі Джамілєву та людям з плакатом Севастополь. "Луганськ, Донецьк - то Україна!" - лунало в колонах патріотів зі Сходу.
З самого Університету Шевченка до Глобусу - люди, вдячні за Мир. Вдячні за можливість спокійно жити і рости у вільній Державі. Десятки, сотні тисяч людей. І вони прийшли не на гламурну Ходу, котра відбувалася десь там, під Стелою. Вони прийшли на Патріотичний Марш.
Перший в Україні, та й мабуть у світі. Ми унікальні. Мирні, але непереможні. Хіба десь в іншій країні можливий мирний Майдан, що переміг без зброї?
Хіба можливий ТАКИЙ Парад, організований не владою, а самими людьми?
Це ЩЕ ОДНЕ НАГАДУВАННЯ- НЕ НАМАГАЙТЕСЬ ЗНЕВАЖАТИ НАРОД!!!!!
Марш не роз'єднував, Марш зближував. Поруч, плече до плеча, йшли і прихильники ПП, і ті, хто голосував за Зе; і ті, що порвали бюлетні. Бо тут не було політики - тут було Військове та Патріотичне братерство. І поєднувало нас одне - Любов до України!
День Кращого Параду в історії Незалежної України.
І ми пишаємось, що були цей День тут, в серці нашої Держави!
Слава Україні!
https://www.facebook.com/arthur.bagi...6142209681186/
* * *
Я є народ, якого Правди сила
ніким звойована ще не була.
Яка біда мене, яка чума косила! —
а сила знову розцвіла.
Щоб жить — ні в кого права не питаюсь.
Щоб жить — я всі кайдани розірву.
Я стверджуюсь, я утверждаюсь,
бо я живу.
(с) Павло Тичина
Востаннє редагував Дейнерис: 26.08.2019 о 03:30
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Хоть бы раз ПОРАДОВАЛСЯ за собственную страну, испытал гордость... Нет, и тут плюнул.
Зрадофилы и гордость - вещи несовместимые.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks