Та то только до обеда, я потом пойду шашлыг жарить, погода будет замечательная, не переживай.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та то только до обеда, я потом пойду шашлыг жарить, погода будет замечательная, не переживай.
Якась какабека насувається...За її словами, буде справжня «какабека» через циклон з Румунії, який наближається.
Дощитиме вже 3 серпня на Прикарпатті та Одещині – там будуть грози, які моментами переходитимуть у шквали з градом.
Згодом, циклон упродовж неділі переміститься на схід.
«Тому вдень 3 серпня, вночі та вдень 4-го серпня на Півдні України, в центральних областях, на Прикарпатті та на Сході - дощі, грози, місцями сильні зливи, локальний град, при грозах шквали», – йдеться у повідомленні.
На Півночі та Заході України, окрім Прикарпаття, дощі будуть незначними.
«Температура повітря вихідними залишається невисокою у більшості областей України, +20+24 градуси.*
На Півдні в суботу ще буде спекотно, +25+30, а в неділю, 4-го серпня, на Півдні та Сході, градуси суттєво впадуть, похолодає», – йдеться у повідомленні. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/08/02/na_vy...odu_na_1618157
Прогноз рисует на завтра 63,5мм осадков. Это ОООчень много. Да еще и с ураганным ветром. Не смыло бы наше гадюкино к плохой маме...
шось вжэ заходыть)давайте же зозывать ужосы))))![]()
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
погода-осень)сьездил покофеманил на набережную)хорошооооо)люблю таку погоду
Вовремя мы оттуда сдернули ...
Здесь ничего хорошего уже не случится …
За окном - "Послезавтра"...
та ну классно же)осенний холодный мрачный дождик)красота
Ну вот и все.....где ураганный ветер, грозы, град, поваленные деревья как обещали ?
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Смотрю на правом берегу уже и луж толком нету...шото ужос погодный не состоялся...я вчера спокойно шашлыки с утра жарил...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks