Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2316 з 3000 ПершаПерша ... 1316181622162266230623072308230923102311231223132314231523162317231823192320232123222323232423252326236624162816 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 46 301 по 46 320.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 242

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. Шурик, ёлы-палы .. ты что, совершенно всерьёз считаешь, что в воскресенье к власти придут не воры ..? ...
    То есть что предыдущие воры ты не оспариваешь?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Андрей Рязанофф Переглянути допис
    В резульате, вы так и не предложили какой-нибудь вариант разрешения этой неловкой ситуации, да?(с)
    вранье! я предложил сразу два
    вы же тарабаните ерунду,отвечая примущественно себе
    так не годиться,милейший
    1. Продать.
    2. Отказатся.

Но механизма для обоих вариантов вы не подсказали, кроме, как признать Крым российским.

Дописів
    46 288

Типово

Вечерняя рубрика - "В мире зеленых животных"

Тут для каравана овец, который идет не смотря ни на что в жопу погонщики\пацаны корма подкинули. Ну - ессно читать это надо сдвинув бровки)) :

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Андрія Парубія з проханням скликати позачергове пленарне засідання парламенту у четвер, 18 липня, для розгляду внесених до парламенту главою держави законопроектів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на лист голови держави, текст якого має у своєму розпорядженні.

*«Прошу скликати 18 липня 2019 року позачергове пленарне засідання Верховної Ради, до порядку денного якого включити розгляд внесених президентом України проектів законів: «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування...», «про внесення змін до закону України» про Вищий антикорупційний суд (про початок роботи суду)», «про внесення змін до деяких законодавчих актів України про відстрочення застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митні території України», – йдеться в листі.

-------------------------------------------------------------------

Но шото пацаны не дочитали\не читали в украинском законодательстве, но вышел нехилый таки пук в лужу... ))

Скликання позачергового засідання Верховної Ради не передбачено законом.
    Про це Голова Верховної ради України Андрій Парубій написав на сторінці у Facebook.

Парубій наголосив, що проведення позачергового засідання Ради після закриття останнього засідання сесії не передбачено законом.

"Президент України Зеленський звернувся до мене з проханням про скликання позачергового засідання Верховної ради України. Однак, скликання такого засідання не передбачено законом, адже регламент Верховної ради України передбачає можливість скликання позачергового пленарного засідання у невідкладних випадках у період між пленарними засіданнями під час сесії Верховної ради України", - заявив він.

Парубій додав, що останнє пленарне засідання 10 сесії Ради восьмого скликання відбулося 12 липня.

"У мене є єдина передбачена законодавством можливість - скликати на вимогу президента України позачергову сесію Верховної ради України", - заявив він, додавши, що звернувся до Зеленського з проханням "привести свій лист до Верховної ради у відповідність до вимог закону".
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    25 794

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    1. Продать.
    2. Отказатся.

Но механизма для обоих вариантов вы не подсказали, кроме, как признать Крым российским.
    3. слепой траст, не?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    отлично))))))).нет . я правда ценю
    уровень)))) но для ракушкообразных))) карос будет приятны Ваши старания)))
    я забыл. вы же ылита))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    То есть что предыдущие воры ты не оспариваешь?
    ..ни капельки ... я давно говорю, мне нравится в Украине климат и вид на Днепр при тихой погоде ... а нравственные устои туземцев меня не волнуют ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    3. слепой траст, не?
    Жильё?

Я подозреваю, что этой крымской недвижимостью Зе давно распоряжается какой-нибудь полковник фсб...

Дописів
    46 288

Типово

Глобус - упоротый пиz.. лжец!
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 242

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ..ни капельки ... я давно говорю, мне нравится в Украине климат и вид на Днепр при тихой погоде ... а нравственные устои туземцев меня не волнуют ...
    .. ну вот видишь... а кого то волнуют... вот сиди любуйся Днепром и принимай то, что тебе выбрали... коль тебе пох устои...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    25 794

Типово

Я подозреваю, что этой крымской недвижимостью Зе давно распоряжается какой-нибудь полковник фсб...
    и процент с отдыхающих передает через ежедневно катающийся к Чонгару "кортеж Зеленского"

Типово

А ты не задавай дебильные вопросы и народ к тебе потянеться...
    а я не хочу,чтоб ко мне нород тянулся
    меня удовлетворит общение с Людьми,а не бибизянками,орущими одни и те же стандартные речевки

Дописів
    25 794

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Глобус - упоротый пиz.. лжец!
    забавно слышать от Возара

Типово

к тому же что это за детсад
    неудобные вопросы для зеленосоппельной паствы почему то реска стали "дебильными"
    ну нехорошо ведь ярлыки клеить
    у нас ,бандеровцев -порохоботов так не принято

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    я забыл. вы же ылита))
    что значит профи))) респект!
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Типово

Жильё?

ну вот,шутим
    уже лучше

Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

А ты не задавай дебильные вопросы и народ к тебе потянеться...
    "не раскачивай лодку" )))))
    осталось создать группки "рожу от путина/зеленского" и полное погружение запаребрик)))
    Востаннє редагував Королевишна-Красавишна: 17.07.2019 о 20:11
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Типово

1. Продать.
    2. Отказатся.

апятьдвадцатьпять
    есть довольно таки понятная штука .называется окупированная территория
    можно танцевать .можно было бы. оттуда
    но Володя(человек слаб . все помнят?) не хотит пачему то расставться с недвигой
    зачем нам слабый духхом царек2?

Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від Андрей Рязанофф Переглянути допис
    к тому же что это за детсад
    неудобные вопросы для зеленосоппельной паствы почему то реска стали "дебильными"
    ну нехорошо ведь ярлыки клеить
    у нас ,бандеровцев -порохоботов так не принято
    да))) но написали же.что они пострадавшая сторона.их стравили друг с другом))))) те.которые плохие
    они нипричем и ихтамнет)))))))))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Вечерняя рубрика - "В мире зеленых животных"

Тут для каравана овец, который идет не смотря ни на что в жопу погонщики\пацаны корма подкинули. Ну - ессно читать это надо сдвинув бровки)) :

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Андрія Парубія з проханням скликати позачергове пленарне засідання парламенту у четвер, 18 липня, для розгляду внесених до парламенту главою держави законопроектів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на лист голови держави, текст якого має у своєму розпорядженні.

*«Прошу скликати 18 липня 2019 року позачергове пленарне засідання Верховної Ради, до порядку денного якого включити розгляд внесених президентом України проектів законів: «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування...», «про внесення змін до закону України» про Вищий антикорупційний суд (про початок роботи суду)», «про внесення змін до деяких законодавчих актів України про відстрочення застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митні території України», – йдеться в листі.

-------------------------------------------------------------------

Но шото пацаны не дочитали\не читали в украинском законодательстве, но вышел нехилый таки пук в лужу... ))

Скликання позачергового засідання Верховної Ради не передбачено законом.
    Про це Голова Верховної ради України Андрій Парубій написав на сторінці у Facebook.

Парубій наголосив, що проведення позачергового засідання Ради після закриття останнього засідання сесії не передбачено законом.

"Президент України Зеленський звернувся до мене з проханням про скликання позачергового засідання Верховної ради України. Однак, скликання такого засідання не передбачено законом, адже регламент Верховної ради України передбачає можливість скликання позачергового пленарного засідання у невідкладних випадках у період між пленарними засіданнями під час сесії Верховної ради України", - заявив він.

Парубій додав, що останнє пленарне засідання 10 сесії Ради восьмого скликання відбулося 12 липня.

"У мене є єдина передбачена законодавством можливість - скликати на вимогу президента України позачергову сесію Верховної ради України", - заявив він, додавши, що звернувся до Зеленського з проханням "привести свій лист до Верховної ради у відповідність до вимог закону".
    я все ждал)))
    и не зря))
    очередной раз ты педробрехун
    регламент
    Стаття 11. Позачергові сесії Верховної Ради

1. Позачергові сесії Верховної Ради, із зазначенням порядку денного, скликаються Головою Верховної Ради України відповідно до частини другої статті 83 Конституції України. Вмотивовані вимоги про скликання позачергової сесії Верховної Ради, підписані їх ініціаторами, разом із проектами документів, які пропонуються до розгляду, надсилаються Голові Верховної Ради України. При цьому підписи ініціаторів не відкликаються.

2. Позачергова сесія Верховної Ради скликається не пізніш як у семиденний строк після дня надходження вимоги про її скликання, поданої відповідно до частини другої статті 83 Конституції України. Розпорядження Голови Верховної Ради України про скликання позачергової сесії Верховної Ради публікується у газеті "Голос України" не пізніш як за три дні до її відкриття із зазначенням питань, які пропонується розглянути на позачерговій сесії Верховної Ради.
    Конституция
    Стаття 83. Чергові сесії Верховної Ради України починаються першого вівторка лютого і першого вівторка вересня кожного року.

Позачергові сесії Верховної Ради України, із зазначенням порядку денного, скликаються Головою Верховної Ради України на вимогу Президента України або на вимогу не менш як третини народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради України.

У разі оголошення указу Президента України про введення воєнного чи надзвичайного стану в Україні або окремих її місцевостях Верховна Рада України збирається на засідання у дводенний строк без скликання.

У разі закінчення строку повноважень Верховної Ради України під час дії воєнного чи надзвичайного стану її повноваження продовжуються до дня першого засідання першої сесії Верховної Ради України, обраної після скасування воєнного чи надзвичайного стану.

Порядок роботи Верховної Ради України встановлюється Конституцією України та Регламентом Верховної Ради України.
    ну а полубий давно киздун
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    "не раскачивай лодку" )))))
    осталось создать группки "рожу от путина" и полное погружение запаребрик)))
    вово, мне щас Шурик весьма явственно напомнил совецкого примерного гражданина
    а кто ты такой обсуждать тов Сталина?(и гневная такая рожа)
    сиди не высовывайся
    без тебя разберутся
    авоткуйвам
    я не хочу,чтоб без меня разбирались! я Гражданин Украины и если уж не могу выбрать себе царя(75 процентов глосуют паприколу) то хотя бы спросить с ЭТОГО царя мое право и гражданский долг

Сторінка 2316 з 3000 ПершаПерша ... 1316181622162266230623072308230923102311231223132314231523162317231823192320232123222323232423252326236624162816 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті