Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1828 з 3000 ПершаПерша ... 8281328172817781818181918201821182218231824182518261827182818291830183118321833183418351836183718381878192823282828 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 36 541 по 36 560.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    54 738

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    ...и как - получается вмениливать? ))

ЗЫ Пошел гуглить на инкогнито страничке...))
    Бабские аргументы у вас, ну да ладно, не в пер вый раз.)

Дописів
    25 847

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Мені? Нащо? Я була впевнена, що воно - гідота. Я питаю у його прибічників.
    зачем? если вы уверены

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Ідіота з себе почали видавати, чи справді їм стали?
    Так ви за війну чи за мир? А образа то не відповідь. То швидше не бажання дати ту відповідь. Цікаво чому?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    зачем? если вы уверены
    Так я і запитую прибічників, а вони або мовчать, або тупо оруть, що воно молодєц.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    54 738

Типово

Он видимо дома перестановку сделал недавно. И теперь большое зеркало как раз напротив столика с ноутбуком ... ))
    Ну, давайте процетируем это или это ваши голоса?
    Или вы просто не стесняйтесь вы?))))
    Ох и двужопие, да Возар?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від _FoX_ Переглянути допис
    Ну, давайте процетируем это или это ваши голоса?
    Или вы просто не стесняйтесь вы?))))
    Ох и двужопие, да Возар?
    А яку цЕтату треба взяти?

Дописів
    54 738

Типово

А яку цЕтату треба взяти?
    А вы сейчас посты набиваете или о чем тут?

Дописів
    4 393

Типово

...вы запямятовали - для вашего удобства уже давно придумано - враги народа! Не стесьняйтесь!
    Ну если вы настаиваете ....

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Гроші за писанину.
    Відьма? За гроші? Пише на оГорлді?

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    у них сегодня день обсырачек
    и кучма не говорил об одностороннем прекращении огня
    и о снятии блокады говорил не кучма
    и плагиат не плагиат, а так
    и Джулиани оказался не ртом трампа

в общем, печальный день
    Дана Яровая

И не играй...ТЕ с огнем

Вот не поленилась я сходить на сайт президента и посмотреть первоисточник.
    Итак, идем по пунктам.
    1. Уперше засідання робочих груп ТКГ пройшли конструктивно – Леонід Кучма (с) – ура, мы рады, мы всегда за конструктив.
    Вчера, когда еще на сайте я не видела этой информации, я предположила, что Кучма не мог нести отсебятину, так как за предыдущие 4 года нахождения в трехсторонней контактной группе, он себе таких выходов не позволял, хотя может и хотел. А вот и подтверждение этому:
    2. Ми приїхали з дорожньою картою від Президента України. Меседжі були такі, що Глава держави справді хоче, щоб у тому регіоні був мир. На засіданні Тристоронньої контактної групи я висловив ті побажання, які почув від Президента (с)
    То есть, ebnulca не сам дедушка, хотя и его инициатива там может быть, я не исключаю этого, в очередной раз, было бы удивительно если бы это было не так, ebnulas АП. Дальше, от чего меня бомбит уже вторые сутки:
    3. Однією з домовленостей стало зазначення не лише часу початку «режиму тиші», а й механізму його запровадження. «Це принципово. Бо жодна сторона не хотіла ставити себе в незручне становище, щоб потім відповідати за це. А сьогодні ми перед усім світом повинні показати, що хочемо цього «режиму тиші». Має бути записано, щоб не стріляти у відповідь (с)
    Предлагаю пойти дальше в этом маразме. Забрать все оружие на нуле у ВСУ. Ну а что, мы же за мир, правда? Вот мне просто интересно “чуваки” в АП, вы себе хоть на секунду представляете, что вы можете получить в ответ? Нет? Мозга не хватает? Так я подскажу. В стране через зону АТО прошло более 400 тысяч человек. Мало того у нас есть огромное количество профессиональных военных, которые находятся на контракте уже 5-й год. Это вы кому хотите запретить стрелять в ответ? Им? Вы серьезно? Это военные, которые прошли ад, которые хоронили своих побратимов, которых сложно чем-то напугать. Это именно им вы хотите запретить стрелять в ответ, а просто стоять на нуле живыми мишенями? Вова, деточка, гони нахер в шею, того кто тебе такое посоветовал, а если это твоя инициатива, то бейся головой об стенку, пока эта дурь не выйдет из головы. Это, Вова, называется не “мир”, это Вова называется “капитуляция”. А Ростов, Владимир Александрович, он -то не резиновый. Иначе, если те самые, которым вы хотите запретить стрелять в ответ, и которых вы готовы поставить живыми мишенями развернут свое оружие, то места мало будет очень многим.
    Так что, начинайте думать, как бы вам тихонько отползать от этой идеи, и начинайте говорить, что мнение дедушки было его личным. А мы, так и быть, может быть вам поверим.
    И не играй...ТЕ с огнем.
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Так ви за війну чи за мир? А образа то не відповідь. То швидше не бажання дати ту відповідь. Цікаво чому?
    За мир, в якому буде Україна, а не руцкіймір.
    Якщо ви геть вже втратили свідомість, на пальцях:
    Мир, який нам тут пропагандують-це вони перестають стріляти, а ми підкоряємось і робимо все, що вони хочуть. Ціна-втрата незалежності, відкат навіть не в 14 рік, а на 100 років.
    Мир, якого хочу я-щоб вони забралися з України зовсім і назавжди, але за це треба воювати.
    Все просто, або ми боремося, або здаємося. Напів не буде.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А вы сейчас посты набиваете или о чем тут?
    Я зараз вказала, що ви невіглас.

Дописів
    29 157

Типово

Смотрю Альяк таки додавил Ведьму. Пока правда не очень получается...ну то таке...опыт дело наживное....
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

За мир, в якому буде Україна, а не руцкіймір.
    Якщо ви геть вже втратили свідомість, на пальцях:
    Мир, який нам тут пропагандують-це вони перестають стріляти, а ми підкоряємось і робимо все, що вони хочуть. Ціна-втрата незалежності, відкат навіть не в 14 рік, а на 100 років.
    Мир, якого хочу я-щоб вони забралися з України зовсім і назавжди, але за це треба воювати.
    Все просто, або ми боремося, або здаємося. Напів не буде.
    Дякую.
    ЗІ з приводу руцького міра то лише твоя точка зору. На жаль ти її невілювала брехнею. Тому ціна їй нуль.

Дописів
    54 738

Типово

Я зараз вказала, що ви невіглас.
    А что, про ЕС и субсидников неинтересно говорить?
    Аргументы только такие?)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    Дана Яровая

И не играй...ТЕ с огнем

Вот не поленилась я сходить на сайт президента и посмотреть первоисточник.
    Итак, идем по пунктам.
    1. Уперше засідання робочих груп ТКГ пройшли конструктивно – Леонід Кучма (с) – ура, мы рады, мы всегда за конструктив.
    Вчера, когда еще на сайте я не видела этой информации, я предположила, что Кучма не мог нести отсебятину, так как за предыдущие 4 года нахождения в трехсторонней контактной группе, он себе таких выходов не позволял, хотя может и хотел. А вот и подтверждение этому:
    2. Ми приїхали з дорожньою картою від Президента України. Меседжі були такі, що Глава держави справді хоче, щоб у тому регіоні був мир. На засіданні Тристоронньої контактної групи я висловив ті побажання, які почув від Президента (с)
    То есть, ebnulca не сам дедушка, хотя и его инициатива там может быть, я не исключаю этого, в очередной раз, было бы удивительно если бы это было не так, ebnulas АП. Дальше, от чего меня бомбит уже вторые сутки:
    3. Однією з домовленостей стало зазначення не лише часу початку «режиму тиші», а й механізму його запровадження. «Це принципово. Бо жодна сторона не хотіла ставити себе в незручне становище, щоб потім відповідати за це. А сьогодні ми перед усім світом повинні показати, що хочемо цього «режиму тиші». Має бути записано, щоб не стріляти у відповідь (с)
    Предлагаю пойти дальше в этом маразме. Забрать все оружие на нуле у ВСУ. Ну а что, мы же за мир, правда? Вот мне просто интересно “чуваки” в АП, вы себе хоть на секунду представляете, что вы можете получить в ответ? Нет? Мозга не хватает? Так я подскажу. В стране через зону АТО прошло более 400 тысяч человек. Мало того у нас есть огромное количество профессиональных военных, которые находятся на контракте уже 5-й год. Это вы кому хотите запретить стрелять в ответ? Им? Вы серьезно? Это военные, которые прошли ад, которые хоронили своих побратимов, которых сложно чем-то напугать. Это именно им вы хотите запретить стрелять в ответ, а просто стоять на нуле живыми мишенями? Вова, деточка, гони нахер в шею, того кто тебе такое посоветовал, а если это твоя инициатива, то бейся головой об стенку, пока эта дурь не выйдет из головы. Это, Вова, называется не “мир”, это Вова называется “капитуляция”. А Ростов, Владимир Александрович, он -то не резиновый. Иначе, если те самые, которым вы хотите запретить стрелять в ответ, и которых вы готовы поставить живыми мишенями развернут свое оружие, то места мало будет очень многим.
    Так что, начинайте думать, как бы вам тихонько отползать от этой идеи, и начинайте говорить, что мнение дедушки было его личным. А мы, так и быть, может быть вам поверим.
    И не играй...ТЕ с огнем.
    Мирослав Гай

@miroslavgai

·
    9 ч

Это холостые))) (link: https://www.facebook.com/724192162/p...5996670052163/) facebook.com/724192162/post…

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 215

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Відьма? За гроші? Пише на оГорлді?
    Не блин, по велению сердца

Дописів
    54 738

Типово

9
    20
    Цифровые технологии
    Ctrl+C
    Ctrl+V

Дописів
    25 847

Типово

Так я і запитую прибічників, а вони або мовчать, або тупо оруть, що воно молодєц.
    вот я и спрашиваю - зачем?
    вам же не 15 лет чтобы в чем то переубеждать

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А что, про ЕС и субсидников неинтересно говорить?
    Аргументы только такие?)
    А що про це казати? Я згодна - ніяких субсідій. Хай створює сприятну атмосферу для інвестицій, умови для заробітків, нехай ВСІ декларують доходи і показують витрати.

Сторінка 1828 з 3000 ПершаПерша ... 8281328172817781818181918201821182218231824182518261827182818291830183118321833183418351836183718381878192823282828 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті