.. интеллектуалы, пля ...... в Общих? ..
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.. интеллектуалы, пля ...... в Общих? ..
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Трішки про нового начальника Генерального штабу. Людоньки добрі, що ж коїться то???!!!
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Дивні побажання. Чи мрії. Люди згадують навіть Ніколашку №2, Сталіна, з наших - від Кравчука всіх підряд. А Порошенко з якогось дива має бути винятком, хоча ще кабінет від нього не провітрився, та і сам він вже б'є копитом, рветься до нових і старої посад.
Не згадувати теоретично можна було б, якби Зеленський був першим керівником держави, як Кравчук. А так - він прийняв державу у тому стані, як її залишив попередник. І що, про це не можна згадувати? Взагалі диваки якісь; звідки такі беруться?
А тепер, друзі мої, я хочу вас познайомити з майбутнім міністром оборони України. Президент Володимир Зеленський запропонував очолити Міністерство оборони «журналісту» Юрію Бутусову, який ніколи не служив у Збройних Силах і не складав присягу, але уславився тим, що своїм ротом обслуговував найбрудніші корупційні схеми. Зокрема, саме він оспівував і облизував найвідомішого українського шахрая Костю Грішіна (він же ж Грішин, він же ж Гришин, він же ж Семен Семенченко), що разом зі своїм прес-секретарем Євгеном Шевченком і Свинарчуком-молодшим розкрадав «Укроборонпром».
На сайті з романтичною назвою «Хроніки Українських Йолопів» я розповів про один з епізодів з біографії майбутнього міністра оборони – історію про те, як Бутусов промишляв у команді кримінального авторитета «Лічі» (с) Бойко
(с) КасьяновСмешно, нелепо, и нередко трагично, когда по своему известные и популярные люди, не служившие в армии ни дня, не получившие специального военного образования и не испытавшие на своей шкуре, что такое война, именуются у нас "военными экспертами", берут на себя смелость лоббировать назначение военачальников на высшие военные посты, давать им советы космического масштаба, и сами высшие государственные посты в сфере обороны и безопасности занимают.
Ну, это вроде того, если бы я вдруг возглавил Минздрав или какой-нибудь банк. Но у нас почему-то могут финансисты заниматься обороноспособностью страны, а журналисты командовать Генштабом. Охренеть.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Зрада или боротьба тривае?
https://petition.president.gov.ua/petition/53360#
https://korrespondent.net/ukraine/40...erkhovnom-sude
Указ о роспуске Рады обжаловали в Верховном Суде
хотят досидеть до осени любой ценой .
Та лана, ты ж сам когда-то писал, шо он военный эксперт и ваще его даже НАТО знает. Ну, и как тут не назначить?
Вот и пруф:
Хотя, канеш, по факту проверки (тогда) оказалось, что в НАТО его даже не упоминали нигде на сайте, да и свой титул военного эксперда Бутусов со временем как-то убрал из описания себя любимого на цензоре.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Не... не..... не... я такое же быдло как и ты. Тут просто в реале некоторые обижаются, что я либо обзываюсь, либо стебаюсь, и совсем не хочу говорить серьезно. Вот я и показал, что у них там насрано, и даже показал кем, и что бы говорить серьезно и о серьезном, сначала бы нужно поубирать. А то люди зашли, сказали "фу засранцы" и ушли...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks