| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Дейнерис, где же ты...? Опять, блин...прогуляла....![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
лепота. не знаете своего оккупантского языка
от слова лепо
в совр мокшанском сохранилось нелепо, великолепно, например. зобываете язык своего пушкина, скоро не станете читать его в оригинале и ваш поребрик вас уже не поймет
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Вибачте пане президенте)) але міг і став))
І я навіть можу пояснити чому саме. Справа в тому що пан Гройсман громадянин України. І як громадянин він має права і свободи гарантовані йому конституцією України. А виходячи з того що пан Зеленський заледве отримавши булаву відмовився виконувати обов'язки гаранта конституції, переклавши їх на плечі громадян України. То пан Гройсман як і всі ми з вами мусить надалі сам дбати про свої права і свободи які йому гарантує конституція України. А тому пан Гройсман як і всі ми з вами з цього моменту став президентом України))
Підсумки першого дня :
1.2. Вован - уряд нічого не робить, тому беріть папір, ручки і пишіть заяви про відставку.Жлоб Зеленский потребовал у СМИ деньги за показ инаугурации с собой в главной роли. Ну не сука?!
.
Владимир Зеленский и его официальный YouTube-канал присвоили себе права на общедоступное видео инаугурации нового президента, которое использовали сегодня десятки СМИ.
Уряд - ну, відставка, так відставка.
Представник Вована на Прямому каналі - подавши у відставку уряд вчинив безвідповідально, бо економіка не належить до сфери відповідальності президента.
3. Ми більше не будемо брати гроші у МВФ, бо нам дісталося достаньо золотовалютних запасів від попередньої влади. (Ніяк не втямлю, як їм це вдалося, адже, вони все розікрали).
4. По опрелюдненій декларації маю питання про податки: воно з цього всього податки сплатило?
І ще...
Справа не в тому, що в нього купа всього і ще трошки, а в тому, що він публічно поливав брудом і висміював жадібних політиків, у яких немає і половини з того що має Вован
Питання не в багатстві, а в лицемірстві, подвійних стандартах і небаченій наглості і брехні.
5. Кадрів катастрофічно НЕМА.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
про "основополагающее" от зебилов - я таки погорячился. признаю.
нет у них ни мыслей о будущем, ни тем более планов. есть лишь типично мокшанское "авось".
как я понял из вчерашнего, зеля все еще пребывая в плену "сцены" продолжил политику видосиков с угрозами и нелепыми требованиями. вот только он зря решил, что весь мир тоже живет по его "сценарию". это в "сценарии" он большой и страшный, а остальные испуганные и послушные. а в реальности все как то не так получилось.
думаю, что выводы "у зеленского" сделают как обычно дебильные и уровень угроз и капризов лишь увеличится.
Ну, десь так.
В його уявленні він цар, який ножкою топнув і все працює. Воно не знає як влаштована держава, як це працює, що за механізм тощо. Він типовий представник свого лохторату, для якого зовнішні форми важливіші і все просто: взяти забрати і поділити, а ще взяти і зробити пенсії великими, комуналку малою, а зарплатню по 4 тіс. доллярів. МВФ? А що воно таке? Тільки гроші їм плати і плати. Уряд? Та це купа нероб, які тільки з ранка до ночі розкрадають бюджет. ВР? Та це ж всі злидні, бо не хочуть робити так, як я сказав.
Охлос апладує, охлосу подобається. Шоу мусе продовжуватися.......
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
я вот даже не знаю что хуже для страны. то, что он играет роль идиота, или то, что такой и есть.
вот эти его "сбивания" на русский с украинского. если это "игра", то это плохо. это значит, что подается сигнал/направление к как минимум уравниванию украинского и русского на гос уровне. он не собирается это оставлять "себе", узеленский планирует это педалировать.
я понимаю, что узеленскому на закон плевать, но все же. что там по закону, на каком языке на данный момент обязан "работать" президент?
а что нужно писать в теме про узеленского чтоб не перекидывало в другие темы узеленского?
19 мая в 07:39
Ну ось и "лохматие вуха Кремля" в "каманде"
Російський політтехнолог, так званий ліберал Бєлковський визнав, що приймав участь у кампанії Зеленського на виборах за чималий кеш і за обіцянку надати йому українське громадянство.
Вклад Стасіка Бєлковського у передвиборчу кампанію Зе складався переважно у вигадуванні різноманітних фейків, щодо зв'язків нашого президента з Москвою, та активному поливанню брудом Петра Порошенка на ліберальних каналах Московії
В алкогольному угарі він добрехався до того, що Порошенко був вигідним (sic!)партнером для Пу.
Тепер, коли Зе виграв, Стасік мріє, що Зе не тільки надасть йому укр. громадянство, а ще й перейменує Івано-Франківськ у Станіслав і це буде таємна винагорода Бєлковському за його труд
А ще воно, недолуге, самовпевнено вважає, що при президенстстві Зеленського, йому можуть запропонувати пост прем'єр-міністра. Ну, за цю посаду йому доведеться поборотися з пророком Міхуїлом, як мінімум.������
Прохоплювався про це в своїх виступах на Ехо, та й Нєвзоров у якійсь передачі здав свого дружка з потрохами.
Востаннє редагував Abyss: 21.05.2019 о 07:54
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks