| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Зачем? Мы выиграли. Подавляющим большинством голосов. У Пэтра нету другого выхода. Только отдать власть. Иначе он вне закона. При том для всех. Без суда и следствия. Я никуда не спешу. Подождем пока выйдут сроки. Потом с ним можно будет делать все что угодно. И других вариантов нету. И не понимать это может только идиот. Мне пох идиоты... Тем более их в районе 20% а то и меньше....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
https://korrespondent.net/ukraine/40...ho-suda-uvolen
Глава Конституционного суда уволен
Шах и мат . К присяге зеленского может привести только глава конституционного суда . теперь пока не назначат нового .
порошенко это янукович-2 . козачек засланный . а они просто так не сдаются .
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Яка зрада-зрадонька, уже выбрали нового Голову КС, который приведёт ЗеиБеню к присяге
https://www.pravda.com.ua/news/2019/05/14/7215019/
![]()
В чем виноват Зеленский. В том что Пэтро закапывается все глубже и глубже? Да конечно. Я понимаю еще папа или мама виноваты, что не смогли воспитать, и то... Пэтру то уже за 50 не ребенок как бы. А ссыться как дитя малое, которое нашкодило и понимает что ремня не избежать... но тянет до последнего... ничего... злее будут.. отхлестают сильнее.... но вариант ТОЛЬКО одни.... вопрос только в том, будет ли он жесткий или помягче... пока похоже что Пэтро просто мазохист...![]()
ЗЫ а НФ полюбэ приграл и в Раде врядли будет... как и БПП... это к бабке не ходи... максимум по мажоритарке пролезут... если она будет...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
По перше - я не пробую принизити і розтоптати укарїнську мову, я принижую тих блазнів які малюють себе ніби то прихильниками української мови ,
але за умови коли вона звучить на рускам язіке.
По-друге.
Це для порохоботів мовний Закон - кінець і "шеф - всьо пропало".
Мовний закон то локмусовий папірець: справжній ти порохобот або "фарбований лис".
Зеленський йшов на вибори під гаслом "Єднаймось!"
Це Зеленському було не важливо якою мовою розмовляє або пише людина - головне щоб вона робила на Україну, на її розбудову.
Нагадати що волав Порох ? "МОВА!"
Це Пороху вожлива мова, а не те: крадій або чесна людина у владі.
"МОВА" - то суть порохоботства ( не оцінюю/кажу добре це чи погано, але суть).
І коли людина на словах за Пороха, а сама не бажає спілкуватися мовою, навіть тут, на форумі,
то це дуже і дуже показово.
Ви мені закидаєте що я звинувачую безпідставно когось в рашістскій пропаганді ?
Насправді ?
А тоді скажіть хто виклав на форумі цей мотиватор ? Я ?
Радійте , порохоботи, ваш мотиватор спрацював !
Я УСВІДОМИВ, що "где рускій язік - там росія".
Я живу в Україні, я патріот своєї країни, я не хочу тут "рускаго мира".
А зараз я іду з вашим гаслом до вас.
Чи ви рахували, що ви побазікаєте і годі ?
Що це (закон) вас - порохоботів не стосується ?
Що можна жартувати на теми національного самоусвідомлення?
Ні,ні, малята - якщо порохобот розмовля російською, то саме симпатичне на що він може від мене розраховувати це на "кацапська жабка".
І ще. Для розуміння що, де і коли.
Ніколи українська мова не була лагідною до ворогі нації.
Ось справжня Україна, справжня мова :
Як понесе з України
У синєє море
Кров ворожу... отоді я
І лани і гори —
Все покину і полину
До самого бога
Молитися... А до того —
Я не знаю бога.
Поховайте та вставайте.
Кайдани порвіте
І вражою злою кров'ю
Волю окропіте.
П.С.
Порохоботи! Ви хоча б між собою почніть спілкуватися українською.
Бо то дуже по-блазенському вигладає оте ваше :
"- Я очень люблю украинский язік !
-Да,да, я тоже его очень люблю."
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks