Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1378 з 3000 ПершаПерша ... 378878127813281368136913701371137213731374137513761377137813791380138113821383138413851386138713881428147818782378 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 27 541 по 27 560.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    2 212

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Руководствуясь "логикой" зебилов, правительство обязано было ВСЕМ ТРОИМ установить ОДИНАКОВУЮ пенсию в размере 8000 грн, не смотря на РАЗНЫЕ зарплаты и РАЗНЫЕ суммы отчислений в ПФ.
    когда станешь ты пенсионеркой, когда отпахаешь 40 лет на государство, тебе дадут нищецкую пенсию, тогда посмотрим как ты запоешь про "логику" с ценами лука 40 грн, морковки, капусты, я уже не пишу за более дорогие продукты, за медецину я вообще молчу.
    легко рассуждать молодой, энергичной, когда двери на многие рабочие места открыты.
    хотя такие как порохоботы приведут страну, к тому, что каждый сам будет себе откладывать не пенсию еще с молодости.
    Поднял армию, но нерешёнными остались другие проблемы - плохой президент, ату его. Поднял армию и наполнил казну, но не решил остальные проблемы - плохой президент, ату его. Поднял армию, наполнил казну, поднял зарплаты и пенсии, но не решил остальные проблемы - плохой президент, ату его. Решал все проблемы одновременно, но понемногу - всё равно плохой президент, ату его. Вы реально дебилы.
    любой нормальный президент в таких условиях поднимал бы армию, будь бы на его месте.
    Востаннє редагував procurement: 12.05.2019 о 08:31

Дописів
    12 402

Типово

Ну шо бандерлоги, выпросили?

Вот вам , объявляется охота на ведьм: 100-ДНЕВНЫЙ ПЛАН ВЛАДИМИРА ЗЕЛЕНСКОГО

Трепещите, и вспоминайте историю.... Люди то которые будут это исполнять не сильно то за последние 100 лет изменились, да и квартирный вопрос ... опятьже

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

И че там такого страшного?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    И че там такого страшного?
    Та собственно ничего, все уже проходили, возвращаемся в привычную среду обитания.

Врожденное чувство справедливости, исторически наработанные навыки исполнения добрых дел, .... + энергия новых молодых сил - светлое будущее.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від procurement Переглянути допис
    легко рассуждать молодой, энергичной, когда двери на многие рабочие места открыты.
    И шо там нынче на украинских рабочих плАтЮть?

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис

Вот вам , объявляется охота на ведьм: 100-ДНЕВНЫЙ ПЛАН ВЛАДИМИРА ЗЕЛЕНСКОГО
    Почитал...

пАржал...)))

Они-ИДИОТЫ...
    Они-будут только закручивать гайки...

Ну да мне это только на руку...

Я аплодирую этим идиотам стоя.

Дописів
    12 402

Типово

Та собственно ничего, все уже проходили, возвращаемся в привычную среду обитания.

Врожденное чувство справедливости, исторически наработанные навыки исполнения добрых дел, .... + энергия новых молодых сил - светлое будущее.
    Зы. чуть поправлю, мы из этой среды обитания собственно то и не вылезали: так салом по губам мазали... вкус остался и кагбудто бы ели.

Вовсем Путин виноват, вот если б не он...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ну да.. ну да.. просто всех заставить соблюдать закон, это закручивать гайки.... да как они смеют мне запретить играть в футбол руками. Тут им не ФИФА (ударение на второй слог) какая то... я тут все жизнь играл руками и буду играть...

Дописів
    7 619

Типово

К счастью, Парубий не из вашего стада зебилов, поэтому такой бред ему в голову не придёт.
    А вот ваше стадо уже успело отличиться: одна из его представительниц 10 мая подала заявление в суд с требованием запретить Парубию подписывать новый закон о защите украинского языка. Благо, судья оказался умнее и требование не удовлетворил. Другие представители вашего стада - из Рады - еще раньше (до майских каникул) внесли в Раду законопроект об аннулировании результатов голосования за всё тот же закон о языке. Ну, еще и тут утрётесь во вторник - вам не привыкать. После этого закон, наконец, подпишут - сначала Парубий, потом Порошенко, - и вам придётся заткнуться своим дерьмом раз и навсегда.

Ваше стадо в таких случаях очень любит отвечать "ищите сами... мы за вас не будем делать вашу работу...". Вот я тебе отвечаю тем же.

Кто бы сомневался!

Яка ж ти тупенька. Ні, один смайлик тут не допоможе, треба два
    ( Але про це трохи нижче).

Я тобі про той закон вже біля двох тижнів казав, а ти тут напинаєшься як жаба на березі.
    Ти хочаб відкрий його та почитай :
    "... українська мова як державна є обов'язковим засобом спілкування на всій території України при здійсненні повноважень органами державної влади та органами місцевого самоврядування (мова актів, роботи, діловодства, документації тощо), а також в інших публічних сферах суспільного життя. .."

Розумієш ЩО написано ? Або перекласти ?
    " ...а також в інших публічних сферах суспільного життя..."

То ти вдома можеш калякати по кацапському , або у приватних розмовах.
    А форум - це публічна сфера суспільного життя, бо своє базікання ти публікуєш для загального прочитання.
    Тому твоє показове ратування за закон про українську мову, яке ти тут проголошуєш НА РУСКАМ ЯЗЫКЕ віглядає звичайним блюзнирством.

І ще не дійшло ?
    Ти, публікуючі свої повідомлення рашистською мовою на публічному українському сайті, ПОРУШУЄШ Закон.
    Або розмовляй на українській мові коли захищаєш її, а якщо не в змозі спілкуватися українською, то прикуси язичка відносно закону.

Що ще ? Ага, про "тупенька" .
    " ...вот ваше стадо уже успело отличиться: одна из его представительниц 10 мая подала заявление в суд с требованием..."
    Невже ти така тупенька що не здогадалася потратити 5 хвилин на те щоб знайти ХТО (?) подав позив ?
    Доповідаю для бехунів-прохоботів : " Елена Бережная является лидером объединения "Сила добра". Она - мать погибшей экс-нардепа "Партии регионов" Ирины Бережной."
    (Олена Бережна яка є лідером об'єднання "Сила добра". Вона - мати загиблої екс-нардепа "Партії регіонів" Ірини Бережної).

Ну? Чи не дивно ?
    Ти, у свої часи голосуєш, за Яника та ПР, а коли їх недобитки сьогодні ставлять палки у колеса українській мові - ти ( ще й на русскам язіке)
    звинувачуєш "наше стадо" у гріхах і приписуєш свій особистий мотлох іншим.

Я вже не дивуюся, бо як порохобот - то брехня, брехня, брехня.

П.С.
    І не забувай мотиватор який на форум притягнув Vendis, бо ті слова у тебе на лобі викарбувані.

Востаннє редагував Igor K: 12.05.2019 о 20:21

Дописів
    12 402

Типово

Ну да.. ну да.. просто всех заставить соблюдать закон, это закручивать гайки.... да как они смеют мне запретить играть в футбол руками. Тут им не ФИФА (ударение на второй слог) какая то... я тут все жизнь играл руками и буду играть...
    Ну заставляли уже.

Или у нас , часть по Польшам разъехалась, так и качество человеческого материала изменилось? . Так имхо как раз по здравомыслию та часть и уехала которая здраво на окружение смотрит.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Такой футбол нам не нужен. (с)

Как же вы блин хотите защитить свое право воровать... это писец...

Дописів
    12 402

Типово

Такой футбол нам не нужен. (с)

Как же вы блин хотите защитить свое право воровать... это писец...
    А вы создать цивилизованное демократическое общество из ....(цензура).

ЗЫ. Имхо , одно непотребство не намного лучше другого. И непонятна на каком пути невинных жертв больше

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    І я бачу практично так же...
    Уляна Дідич
    Ну що, котики, поржали з нового відео гідранта? Повправлялися в мемчиках?
    А тепер я вам розповім, як вас знову розводять. Як кошенят, ага.
    Тільки спершу уважно і вдумливо прочитайте скрін, щоб відразу відпали всі контраргументи з раціональними обґрунтуваннями - вони всі мимо каси.
    Прочитали? Запам'ятали основну тезу: сприйняття емоціями, подача не подій, а ставлення до них?
    Тоді вмощуйтеся зручніше, і я вам розповім, як вже зараз на ваших очах бабуся Беня виграє осінні парламентські вибори.
    Кажу відразу. 25 порохівських процентів їх не цікавлять, тому свою логіку запхайте собі... назад в мізки. Працюють на решту 75. А там - див.вище: емоції і нав'язане ставлення до подій.
    Отже,
    Підготовка.
    Відео про "булаву ховає".
    Хахаха, які там ідіоти, вони не знають процедур!
    Знають, звісно. І не ідіоти. Перестаньте вважати їх ідіотами (я не про гідранта, той просто лялька).
    Мета цього відео, показати, що він спішить. Для чого? Щоб розпустити парламент.
    Все. Решту його прихильники на емоціях додумають самі.
    Мети досягнуто. Всі вірять, що гідрант має на меті розпуск парламенту. Навіть не сумніваються. Навіщо? Ну звісно, щоб завести в Раду чесних і некорумпованих депутатів, які допоможуть боротися за все хороше і проти всього поганого.
    Далі нам дають достатньо часу для обговорення: може-не може, законно-не законно і т.д. Всі нервуються, шарпаються, щось прогнозують, придумують протидію. Що більше хайпу, то краще.
    Так от, після вчорашнього відео я майже певна - розпуску не буде. Просто почалася виборча кампанія на осінь.
    Яка ж мета цього відео? Їх декілька.
    1. Обґрунтування, чому за наступні півроку гідрант не зробить "все добре проти всього поганого". Винні призначені - Порох і депутати, які не дали розпустити Раду. Але ж він так старався!
    2. Катком по судах.
    Тут для нього кілька профітів.Це і авансовий підрив довіри до судової гілки влади в принципі - а це одна з підвалин державності (Росія дякує і записує собі ще одну перемогу). Суди і досі не мали великого авторитету, а тепер завідомо всі рішення будуть сприйматися негативно. І жодні логічні обґрунтування не зайдуть і не сприймуться. Хом'ячкам вже розказали, як до цього ставитися. Окрім того, це вам авансова відповідь на всі питання "хто замовив", "чому не сидить" і "де відрубані руки". Під час парламентської кампанії в ЗЕ про це можна не питати, це автоматом буде рикошетити на Пороха, а йому лиш додасть дивідендів.
    3. Армія.
    І тут в мені закипає така лють, що я готова брати лопату і лупцювати по тупих пиках до кривавої юшки не лише тих, хто голосував, а й тих, хто своїми білими пальтами всіляко сприяли, включно з деякими волонтерами.
    За 5 років війни явище "паркетний генерал" у нас майже вмерло. З інформ.простору - так точно. У нас майже вся верхівка армії - бойові офіцери. Зі своїми плюсами й мінусами, але армія - стала бойовою. І генерали - бойові. Що робить плісінь одним відео? Просто проходиться по всьому цьому грубою зневагою. І вкладає цю зневагу в голови хом'ячкам. Їх тепер не цікавитиме бойовий шлях того чи іншого офіцера. Для них він буде "порохівським генералом". І армією тепер керуватимуть не бойові генерали, а <зневажливо> "призначені порохом". Під цим соусом і Апаршина можна ковтнути.
    І так, всі майбутні закиди про "армія не підтримує" будуть нівелюватися цим аргументом.
    4. СБУ
    Ні, він ні півслова не сказав, що Грицак поганий, чи СБУ погана. Але як ставитися до СБУ, хом'ячки вже засвоїли, навіть не сумнівайтеся.І як сприймати всі можливі викриття від СБУ, - теж.
    Тобто в сухому залишку ми маємо декілька речей:
    1. Підрив довіри до основних державних інституцій: суд і парламент.
    2. Подальше перетворення на клоунаду інституту Президента, який з ці 5 років став форпостом боротьби проти агресії на міжнародному рівні.
    3. Дискредитація армійського командування й СБУ.
    4. Авансове виправдання бездіяльності і бездарності новообраного на наступні півроку.
    5. Перезапуск в свідомості виборця очікувань "за все хороше проти всього поганого" з посуванням терміну з президентських виборів на парламентські.
    Перші три пункти - робота на ворога.
    Останні два - на бабусю Беню.
    Одна з найбільших помилок Пороха: він переоцінив зрілість суспільства. Як переконаний ідейний демократ, він принципово не втручався в ЗМІ і в суди, принципово наполягав на законності всіх процедур. Саме тому його так поважає міжнародна спільнота. А наше суспільство вимагало розжованої локшини на вуха, революційної доцільності, козлів відпущення і швидких реваншів.
    Ці парламентські вибори Порох, скоріш за все програє з тріском. Саме тому, що не зможе в методах опуститися до тих, які суспільство готове сприйняти. А виховання суспільства - процес дуже повільний і ресурсозатратний.
    Ну що ж, нам не вперше впрягатися в те, що на перший погляд виглядає примарним.
    Очень точно по всем пунктам. Меню для свидетелей. И ведь не обляпаются - схавают причмокивая и впитав очередной раз росу начнут рассказывать чуть позже про надоподождать пока расчистят говно после шоколадного и вот тогда....
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

А вы цивилизованное демократическое общество из ....(цензура).

ЗЫ. Имхо , одно непотребство не намного лучше другого. И непонятна где невинных жертв больше
    Ну так что бы построить цивилизованное общество и нужно начать с соблюдения законов ВСЕМИ. Иначе никак. Если закон не возможно соблюдать, его меняют. Но соблюдают ВСЕ. Иначе никак...

Дописів
    37 060

Типово

Странно сначала не дать всеми силами распустить Раду , а потом говорить что мол Зеленский из этого программу сделает. Так дайте ему ее распустить.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Я кстати тоже не совсем понимаю, зачем распускать Раду. Новая будет примерно такая же. Не ясли по закону положено ее распустить, то конечно это нужно делать. Но если это не обязательно, то я бы это не делал. Тем более что программа на 100 дней у них уже почти есть. Вот пусть и выполняют. А народ не такой и дурак, увидит кто палки в колеса вставляет и сделает выводы. Не президентских сделал же, не смотре на все свору сумасшедших и агрессивных возаров дейнерисами... Зачем менять выиграшную стратегию, если лузеры свою проиграшную менять не собираются..
    ЗЫ думаю что даже если Зе! вступит в должность 19, Раду он не распустит....

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Я хочу, щоб люди які привели до влади оцього блазня почали відповідати за свій вибір.
    А почему за Ваш, в том числе, прошлый выбор должны были "отвечать", в том числе, другие ?
    Почему военный учет, к примеру, продлили до пенсии ?
    Почему кучу народа, того не желавшего, погнали в окопы ?
    Почему все должны говорить и слушать на языке, на котором должны кому то, а не на котором хочется ?

Вот те, которые этого не желают, и выбрали по другому.
    А Вы теперь не хотите за их выбор отвечать вместе с ними, а рассказываете наоборот.
    Неаккуратненько получается.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А почему за Ваш, в том числе, прошлый выбор должны были "отвечать", в том числе, другие ?
    Почему военный учет, к примеру, продлили до пенсии ?
    Почему кучу народа, того не желавшего, погнали в окопы ?
    Почему все должны говорить и слушать на языке, на котором должны кому то, а не на котором хочется ?

Вот те, которые этого не желают, и выбрали по другому.
    А Вы теперь не хотите за их выбор отвечать вместе с ними, а рассказываете наоборот.
    Неаккуратненько получается.
    Серж, ну наверное потому что граждане УКРАИНЫ, а не того, чего хочется...
    ЗЫ ты еще скажи что тебя говорить по украински заставляют? тут то ты точно по русски пишешь, и даже тебе отвечают так же...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

ЗЫ ты еще скажи что тебя говорить по украински заставляют? тут то ты точно по русски пишешь, и даже тебе отвечают так же...
    Мне, как раз, пофигу.
    Но есть те, которым, почему то, не пофигу.
    И мне неприятно, что их сделали недовольными, совершенно непонятно за что и зачем.

Можете підняти голосування 14 року, там поіменне, і я ніколи не скривала, що голосувала за Яроша.
    А это вообще кто такой, что он умеет и как в школе учился ?
    Вас эти вопросы тогда не интересовали ?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Мне, как раз, пофигу.
    Но есть те, которым, почему то, не пофигу.
    И мне неприятно, что их сделали недовольными, совершенно непонятно за что и зачем.
    Ну блин лучше в школе нужно было учится, если не понятно почему и зачем... Вот это вот каждому двоешнику еще элементарные вещи объяснять...

Сторінка 1378 з 3000 ПершаПерша ... 378878127813281368136913701371137213731374137513761377137813791380138113821383138413851386138713881428147818782378 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті