Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1957 з 2220 ПершаПерша ... 95714571857190719471948194919501951195219531954195519561957195819591960196119621963196419651966196720072057 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 39 121 по 39 140.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    29 157

Типово

Генеральна прокуратура України викликає президента Петра Порошенка на допит, інформацію про це Радіо Свобода підтвердив речник ГПУ Андрій Лисенко.
    Допит запланований на 10:00 7 травня. Стосуватиметься він справи про злочини проти Майдану, яку розслідує управління спецрозслідування ГПУ.
    Попередній допит Порошенка у справі Майдану відбувся 18 листопада 2016 року.
    Але тоді допит відбувався протягом 6 годин в приміщенні Адміністрації президента.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 895

Типово

никогда такого не было, и вот опять..

и вот эти 6лядские двойные стандарты - про армию, мову...
    на публику - мова, с солдатами - на языке окупанта,
    ну то такэ, он же как памятник - кто ж его посадит..))
    Востаннє редагував Alexs: 06.05.2019 о 17:41

Дописів
    4 393

Типово

Меня уже не удивляют иногда падающие военные возле Пети.

Дописів
    8 530

Типово

какая глубокая мысль! (с)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Igor K Переглянути допис
    І у школі вивчали, і курси закінчили, і по телевізору кожень день чують.
    Я вже не кажу про тих, хто вчився змалку розмовляти, бо або обоє батьків, або принаймі один мав украіїнську за рідну мову.

Але у мене є одне питання на яке хотілося б почути думку інших.

Ось пан Ustas77 пише.

На відміну від нього я не вимагаю від людей йти купляти танк щоб підтвердити переконаність "Україна понад усе!"
    Я не пропоную взагалі ніяких матеріальних витрат, фізичних витрат або витрат вільного часу.

Мені не зрозуміло, чому коли
    - практично всі або вивчали, або знають змалку українську мову
    - Порошенко збирав своїх однодумців під гаслом "Армія! Мова! Віра!"
    - Україна понад усе!
    майже 85% форумчан які правлять за Порошенка спілкуються тут на російській мові ?

Що це ? Лицемірство або блюзнирство ?

Мову вони знають (принаймі запевняють що так), Порошенка поважають (принаймі запевняють що так),
    Україну люблять (принаймі запевняють що так), то чому не спілкуються на мові?

Хоча б між собою ???
    Один порохобот пише тут другому порохоботу російською мовою як він поважає Порошенка, мову, та країну, а той йому так само відповідає російською.

Ой, малята, щось тут не так.
    Ти забуваєш, що ця постсовкова система нічого не зробила для розвитку української мови.
    Навпаки, постійно ігнорувала положення попереднього.
    І у деяких знову є сподівання на перегляд вже прийнятого.
    Освічена людина сама здолає перешкоди, вивчить мову в разі необхідності.
    Поясни, як всі будуть в таких умовах, без відповідних стимулів, пересічні можуть користуватися українською.
    Ти, виставляючи претензії, просто політизуєш це питання, а не пропонуєш реального вирішення довготривалої проблеми.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    форум как раз и есть быт, бытовее некуда.
    избавляться от привычки, чтобы соответствовать, доказывать. кому доказывать? чему соответствовать? может рашики мне еще предложат татуху на всю спину с трезубом набить, в качестве доказательства? без татухи не патриот украины?
    Ні, татух не треба.
    На форумі кожен може зображати з себе хоч Бетмена, хоч прихильника Порошенка, хоч патріота, хоч рашиста.
    І немає ніякого лакмусу щоб впевнено сказати: чи дійсно людина є такою, як намагається малювати себе в очах інших.

Але відносно одного питання можна казати впевненно: дійсно людина поважає українську мову, або тільк робить вигляд, що йому важливо
    щоб українська була державною мовою.
    Для цього не треба бити кулаком у груди, або викладати фотокопію банковського переказу у фонд розвитку Української мови.
    Для цього не треба ніяких клятв, або римованих байок.
    Для цього потрібне тільке одне - спілкуватися українською з тим, у кого виникає сумніви відносно щирості людини.

Відносно якихось доказів, то це ж не від вас вимагають такі свідчення, а якраз навпаки.
    Ви самі намагаєтесь зпапевнити, що ви чимось відрізняєтесь від усіх тут присутніх.
    Що отой, оно в каплюсі, він "зебіл" не любить армію, мову, віру , а я навпаки - я їх дуже КУ.

Тому те, на якій мові спілкується той, хто нібито вірує у "Україна - понад усе !" якраз і є прожектором ім. Станіславського.

Дописів
    12 043

Типово

почему то больше всего беспокоит "пачиму гавариш не наукраинскам" именно запоребриковых. а украинцы в курсе, что у нас страна свободная и говорить можно на любом языке. я например на украинском говорю/пишу именно тогда, когда сам того хочу, а не в угоду кой кому.
    ну и украинцы в курсе, где заканчивается быт и начинается государственность. и именно поэтому многие "русскоговорящие" категорически только за украинский государственный. отвыкание от "этой дурной привычки" произойдет благодаря украинскому эфиру/школам/гос.учреждениям, а не демонстративной "позиции" определенных граждан. прививать привычку использования в быту украинского языка надо новому поколению, а не "ломать" старое. моя бабушка всегда говорила на украинском, я в детстве пока жил у нее тоже говорил на нем. но стоило переехать в город и меня от украинского отучила школа. так на украинском должна быть именно государственность, а не быт. быт подстроится, никуда не денется.

Дописів
    24 778

Типово

почему то больше всего беспокоит "пачиму гавариш не наукраинскам" именно запоребриковых. а украинцы в курсе, что у нас страна свободная и говорить можно на любом языке. я например на украинском говорю/пишу именно тогда, когда сам того хочу, а не в угоду кой кому.
    Но почему-то считаешь, что все остальные должны?

Ты дебил?

Примени своё правило к каждому - чем они хуже тебя? Что ты здесь тогда толкёшь воду в ступе? Осколочное сознание, слом мозаики мировосприятия? К доктору

бегом!
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Дописів
    12 043

Типово

дебил тот, кто считает, что я хочу то, что им кажется.
    вернее зебил, а не дебил.

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ти забуваєш, що ця постсовкова система нічого не зробила для розвитку української мови.
    Навпаки, постійно ігнорувала положення попереднього.
    І у деяких знову є сподівання на перегляд вже прийнятого.
    Освічена людина сама здолає перешкоди, вивчить мову в разі необхідності.
    Поясни, як всі будуть в таких умовах, без відповідних стимулів, пересічні можуть користуватися українською.
    Ти, виставляючи претензії, просто політизуєш це питання, а не пропонуєш реального вирішення довготривалої проблеми.
    Звиняй будь ласка, а гасло "Армія! Мова! Віра!" хіба це не політизування суспільства ?

Чому не "Добробут! Культура! Освіта!" ?

Саме тому, що Порошенко штрикає багнетом у ті больові точки де можна зібрати найбільший врожай голосів "за".
    Ти проти нашої Армії !? Ти проти нашої Мови ?! Ти проти нашої Віри ?!
    То ХТО ТИ тоді ?!!!! (відповідь зрозуміла, тому і не озвучується).

Я ніяким боком не проти вирішення проблеми використання мови у суспільстві, я теж маю дякі власні розуміння яким чином це слід робити або не робити.
    Але я ж не про це.

Я кажу про тих людей, які володіють мовою, які за Порошенка, які за "Армія! Мова! Віра!"...
    але тільки на словах, бо спілкуватися українською їм "мешает привычка" або щось ще.

Тому й ставлюся з певною часткою скепсису до їх щирості : якщо у них звичка до іншої мови
    переважає повагу до мови, за яку вони ніби то ратують, то де впевненність що коли у них (не дай Боже) виникне потреба боронити країну,
    йти до армії - у них раптово не виникне зничка "косити від армії" ? Про віру я вже промовчу.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

Звиняй будь ласка, а гасло "Армія! Мова! Віра!" хіба це не політизування суспільства ?

Саме тому, що Порошенко штрикає багнетом у ті больові точки де можна зібрати найбільший врожай голосів "за".

Я ніяким боком не проти вирішення проблеми використання мови у суспільстві, я теж маю дякі власні розуміння яким чином це слід робити або не робити.
    Але я ж не про це.

Я кажу про тих людей, які володіють мовою, які за Порошенка, які за "Армія! Мова! Віра!"...
    але тільки на словах, бо спілкуватися українською їм "мешает привычка" або щось ще.

Тому й ставлюся з певною часткою скепсису до їх щирості : якщо у них звичка до іншої мови
    переважає повагу до мови, за яку вони ніби то ратують, то де впевненність що коли у них (не дай Боже) виникне потреба боронити країну,
    йти до армії - у них раптово не виникне зничка "косити від армії" ? Про віру я вже промовчу.
    А може просто тому ці гасла, що без Армії не буде іншого? Армія до АТО була лише на папері і за ці роки вона стала дійсно Армія, але потрібно багато чого ще зробити для неї.
    Тому в цей час дійсно Армія на 1-му місці.

Дописів
    7 619

Типово

ну и украинцы в курсе, где заканчивается быт и начинается государственность. и именно поэтому многие "русскоговорящие" категорически только за украинский государственный. отвыкание от "этой дурной привычки" произойдет благодаря украинскому эфиру/школам/гос.учреждениям, а не демонстративной "позиции" определенных граждан. прививать привычку использования в быту украинского языка надо новому поколению, а не "ломать" старое. моя бабушка всегда говорила на украинском, я в детстве пока жил у нее тоже говорил на нем. но стоило переехать в город и меня от украинского отучила школа. так на украинском должна быть именно государственность, а не быт. быт подстроится, никуда не денется.
    НЕ пересмикуйте, будь ласка.
    Я не кажу і не казав про ВСІХ громадян України.
    Я кажу ВИКЛЮЧНО за тих, хто підтримує на словах гасло Порошенка: "МОВА !"
    І підтримує не десь там, взагалі, а конкретно на цьому форумі.
    Якщо ти за Порошенка, якщо ти за "МОВА!" , то чому не спілкуєшся мовою ?
    Тут, зараз, на цьому форумі.
    (Це питання не до вас, про вас ми вже все з"ясували - привычка.)

П.С.
    Чи не кумедно виглядає лікар, який читає лекцію про смертельну небезпеку
    від куріння тютюну і при цьому час від часу затягується цигарочкою ?
    А що поробиш ? Звичка.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

Я кажу ВИКЛЮЧНО за тих, хто підтримує на словах гасло Порошенка: "МОВА !"
    І підтримує не десь там, взагалі, а конкретно на цьому форумі.
    Якщо ти за Порошенка, якщо ти за "МОВА!" , то чому не спілкуєшся мовою ?
    Тут, зараз, на цьому форумі.
    (Це питання не до вас, про вас ми вже все з"ясували - привычка.)
    Знаєте, толерантна людина завжди буде відповідати на мові заданого питання, але починати розмову буде на рідній українській

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від marant Переглянути допис
    Армія до АТО була лише на папері і за ці роки вона стала дійсно Армія
    Та да.
    Главное - верить, что за 5 лет, не имея никакого производства, кроме советского, и никаких кадров, кроме тех же, можно "с бумаги" чего то поднять ... ага ...

Дописів
    12 043

Типово

вот интересно, сколько раз надо повторить про быт и государственность, чтоб человек услышал?
    я не вожу автомобиль, но я за соблюдение правил водителями. с таким же успехом меня можно попрекать "зачем тебе соблюдение правил, если ты не водишь. вот начни водить, а потом и это самое".

Дописів
    7 619

Типово

Цитата Допис від marant Переглянути допис
    А може просто тому ці гасла, що без Армії не буде іншого? Армія до АТО була лише на папері і за ці роки вона стала дійсно Армія, але потрібно багато чого ще зробити для неї.
    Тому в цей час дійсно Армія на 1-му місці.
    Бачити у чому річ.
    Відношення до гасла "Армія!" вже піднімали.
    Один дописувач запропонував другому продати все майно і купити для армії танк.
    Зрозуміло, що це не реально: немає у звичайної людини таків статків, щоб купувати танки.
    Ну тоді купіть пістолет або чоботи. Це не так дорого.
    Тільки є сумніви чи прийдуться вони там, у армії, чи може і потреби в них немає.
    Гаразд - перера*** кошти 500, та хоч 100 гривень, підтримай армію.
    Ось тільки одна халепа : на форумі можна писати що хочеш, а чи повірять що ти СПРАВДІ
    перерахував ?
    Та й це не дуже доречно - хизуватися такими речами.
    Тому я і запропонував варінт який не потребує аж ніяких витрат - якщо ти підтримуєш Порошенка з його гаслом "Армія! Мова! Віра!",
    то спілкуйся принаймі на цьому форумі, принаймі у політичних темах українською мовою.
    Це буде БЕЗПЕРЕЧНИЙ доказ того, що ви щонайменше за "Мова!".

А якщо хтось на словах ратує за "Мова!", розуміє і добре знає мову, а сам спілкується тут і зараз НЕ на мові,
    то яким чином я повинен прийняти тут і зараз на віру те, що "Армія!" для нього "в цей час дійсно на 1-му місці "?

П.С.
    Про "Віра!" я навіть питаннь не піднімаю, бо підозрюю, що в цьому гаслі взагалі мова іде НЕ про релігію.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Але я ж не про це.

Ну хіба так зразу треба палитися, що зразу збагнути маніпуляцію і махлювання.
    Тупо переставити, я так розумію спеціально - Армія, віра, мова і завершити "косити від армії", а про віру ти мовчиш?
    А про що може йти мова з черговою совковою мавпою, яка маскується, бреше і в цей же час махлює, маніпулює, займається спекуляцією на най дорожчому.
    Збочене, ти далеко б пішов, але твій час вже минув.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Та да.
    Главное - верить, что за 5 лет, не имея никакого производства, кроме советского, и никаких кадров, кроме тех же, можно "с бумаги" чего то поднять ... ага ...
    Не було ніякого радянського виробництва. На застарілому західному обладнанню тупо намагалися зробити західні копії.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Не було ніякого радянського виробництва. На застарілому західному обладнанню тупо намагалися зробити західні копії.
    И самолетики с ракетками, которыми Украина, вроде, гордится - тоже ?

Дописів
    24 778

Типово

дебил тот, кто считает, что я хочу то, что им кажется.
    вернее зебил, а не дебил.
    Не кажется, а ты сам пишешь что хочешь - память короткая?

я например на украинском говорю/пишу именно тогда, когда сам того хочу, а не в угоду кой кому.
    Ну, и шо здесь мне "кажется"? Абы пёрнуть?
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Сторінка 1957 з 2220 ПершаПерша ... 95714571857190719471948194919501951195219531954195519561957195819591960196119621963196419651966196720072057 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті