| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Про "паспортизацію" окупованих територій і реакцію на це діючої влади.
Тобто Порошенка, який обіймає посаду ще мінімум місяць.
" ...концепция «паспортизации» оккупированных РФ территорий разрабатывалась давно. Впервые эти идеи прозвучали ещё в далёком 2017). Тогда же началась бумажная подготовка. За это время, разумеется, команда Порошенко вообще ни подготовила ни единого действенного антикризисного плана. А зачем? "
Подробнее: https://www.capital.ua/ru/publicatio...#ixzz5mO0PqGPx
...
Востаннє редагував NWZ: 27.06.2020 о 15:52
Вооооот! Видите шо натворили!? Петя б такого хутину не позволил...
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Зе в FB и инсте запишет ролик, что "все буде добре", вот зе-масса сразу и успокоится. У него доверия целых 73%, это не шутки.
Пыздэць![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
смотреть 3 минуты (8:50 - 11:50)
кто там США, кто Китай, кто РФ, кто Украина, ЕС, еще кто-то, - каждый может представить себе сам
Загалом, якщо поглянути на ситуацію з російською паспортизацією, нічого особливо нового чи небезпечного не відбувається. Навесні 2014 року не було нового спрощеного порядку отримання російського громадянства, ще не існувало паспортів т.зв. ДНР і ЛНР і самих "молодих незалежних республік" взагалі, і це не завадило розпочати війну. Водночас наявність у комбатантів громадянства Лугандонії, та громадянства російське і інших країн у осіб, які воюють у складі окупаційних військ, ніскільки не перешкоджає по мірі можливості їх знищувати. Бо, перефразовуючи відомий вираз, стріляють по організму, а не по паспорту.
Реальна безпека країни визначається не заявами чи протестами, а тим, що єдине на сьогодні доступне для розуміння для росіян - силою. Оборонна політика нового президента ще не представлена, але якщо в ній буде мінімум переговорів і більше заходів по швидкому посиленню могутності ЗСУ, з визначенням пріоритетів, то це забезпечить наші інтереси краще, ніж будь-які меморандуми.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks