Это значит, что ты дебил, - и ничего другого.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это значит, что ты дебил, - и ничего другого.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ігор Кондратюк: Мені дебати не сподобались базарністю. Але одне дуже різануло мій абсолютний слух виборця.
Мені дебати не сподобались базарністю. Обидва кандидати прогнозовано грали ролі: Зе – “жертва режиму”, аж капєц, а всі за останні 5 років – воррюги (тобто до 2014-го – янголята???; Порох – головне – зберегти країну, а Володя – неук. Вони могли б це зробити і в студії Суспільного.
Але одне дуже різануло мій абсолютний слух виборця. Коли в кінці Зе по-босяцки, некомпетентно, не розбираючись взагалі, кинув камінь в реформу МОЗ. Блін, хочеться обматюкати його останніми словами! Українська медицина в глибокій дупі (окрім приватних клінік, в яких Зе і сім’я лікуються вже років 20, як і Порох, як і я, як і багато хто!), з’являється людина, яка покидає свою гарно оплачувану роботу в США, і береться за реформи… Уляна Супрун, як свідчать люди, яким можна вірити, на відміну від багатьох українських продажних чиновників, “служить країні”.
І багато людей всередині кажуть – що ситуацію реально пробують зробити кращою – наскільки дозволяють фінанси і запущеність лікарень, обладнання та медперсоналу, ефективнішою, прозорішою від усяких богатирьових і інших мафіозі-при-медицині. Позитивні факти можете знайти в інтернеті Нескільки все вийде і чи буде реформа правильною і успішною – ще нікому ще невідомо, але ж людина взялася за безнадійне!!! А воно – ляп-ляп-ляп…зеленим рідким…
Ніколи б не обізвав його непрофесіоналом в телебаченні лише через те, що мені не подобається “Вечірній квартал”, а Зеля так опускає того, в чиїй роботі він не розібрався, і ніколи не розбереться… Дрянь!
ШАРП: ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ВІД КОМАНДИ ЗЕ ТИХЕНЬКО ДИСТАНЦІЮВАВСЯ АБРОМАВІЧУС І З ДЕКИМ ПОДІЛИВСЯ ВРАЖЕННЯМ…
Пост блогера Хелгі Шарпа передаємо мовою оригіналу.
“Только что разговаривал со старым знакомым – он в пятом десятке наиболее состоятельных людей Украины.
Говорит, после того, как от ко-манды ЗЕ тихонько дистанцировался Абромавичус и кое с кем поделился впечатлением о звёздном мальчике, большинство представителей большого бизнеса приняли решение бойкотировать не только “Голограмму” (такое прозвище у маленького кандидата в бизнес-кругах), но и ни при каких условиях не делегировать в его команду профессионалов из своего состава – репутация, говорят, дороже.
Что планируют делать? Игнорировать, не замечать, работать как раньше. Не будут вкладывать в его президентство (если такое случится) ни единого цента. Ложиться под “Колыму” (прозвище Коломойского) тоже нет – утверждают, что никто из них расступаться и освобождать место для его триумфального возвращения в Украину не намерен. С учётом первичного анализа подельников (команды), уверены, что такой “президент” максимум на год – или импичмент или правовая “додонизация” по молдавскому варианту. Главное, не дать ему наломать дров за оставшееся время.
Оставлю изложенное без комментариев. В качестве лирического оффтопа скрин поста (в первом комменте) одного из ярых порохоненавистников – даже он в афуе. Доброе утро, мыслящие и неравнодушные! Прорвёмся.”
Helgi Sharp
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на prefiksblog.co.ua, а також на сам матеріал!
Українці переможуть ! Коли та як ? Підпишись, щоб знати більше. Якщо Ви вже підписані, то не робіть нічого. Дякуємо Вам !
какой ужас![]()
Еще неделя и будет всеравно-Очевидцы заявляют, что ануннаки с Нибиру уже давно высадились на нашей Земле, гуманоидов запечатлели в разных уголках земного шара.
"Через 11 дней планета будет уничтожена, Нибиру уже не скрывается, война объявлена", - заявляют конспирологи.
Напомним, ученые заявили о новой дате конца света из Библии.(С)
Артемий Троицкий. Срочный выпуск.
https://www.facebook.com/10000825114...6034348681581/
Ни имбицилов-то чего обижаться?
Что табуретка, что буратино - материал ведь один..
Для тех, кто с интеллектом:
https://www.facebook.com/ostapbinder...7886936871459/
Заметили что сторонники пороха налево и на право всех оскорбляют ? Они стали россиянами , русский мир пришел таки .
да не, все верно. одни оскорбления с 2014 года. эти сторонники пороха задолбали всех порохоботами и порохососами называть. 5 лет всех оскорбляют.
а еще майданутыми и рагулями. а уж до 2014 года и не перечесть обзывалок. ох уж эти сторонники пороха.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks