Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я не боюсь сказать, что отдаю свой голос...

Голосували
270. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Тимошенко

10 3,70%
  • Порошенко

108 40,00%
  • Гриценко

14 5,19%
  • Зеленский

77 28,52%
  • Кошулинский

8 2,96%
  • Бойко

3 1,11%
  • Ляшко

1 0,37%
  • Вилкул

6 2,22%
  • Садовый

4 1,48%
  • свой вариант

18 6,67%
  • на выборы не пойду, потом покритикую

21 7,78%
Сторінка 455 з 558 ПершаПерша ... 355405445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465505555 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11151, показано з 9 081 по 9 100.

Тема: Выборы 2019

Дописів
    8 859

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Знаєте в чому проблема?
    Проблема в другом. В том что даже на такого "нюхателя кокса" люди полагают гораздо большие надежды, чем "мастититого политика, борца с коррупцией".

Дописів
    8 859

Типово

ps: Посмотрев 3-4 темы отметил специфический факт. Приверженцы того и другого кандидата не рекламируют или сравнивают программы действий, а обливают помоями соперника. Вобщем, доказыва не то, что их кандидат лучше, а что другой - хуже.

Дописів
    14 559

Типово

"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    почему у пороха всем можно каментить на официальной стр в fb
    а у ze - ніт?
    что за зелектродемократия, я вас спрашую? )
    Ну наверное потому что порохоботы лезут все обосрать, а zeботы ніт.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    почему у пороха всем можно каментить на официальной стр в fb
    а у ze - ніт?
    что за зелектродемократия, я вас спрашую? )
    а смысл у пороха комментить если там все трут с неимоверной силой
    у зе до второго тура были открыты комменты
    зы. вчера был зик с Корчинской и Разумковым, помимо того, что чувак ее просто рвал, мне больше всего понравилось когда он перешел на мову, Корчинская аж начала визжать, так вы гарно розмовляете соловьиною, вы нас найобувалы, це неповага, ану швыдко розмовляйте мовою, бо це неповага до нас жинок и т.д.))
    в общем было весело))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Интересно, если бы Бойко сказал про "козлов/козла, которые мешают нам жить" он прибавил бы себе %?!
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    ps: Посмотрев 3-4 темы отметил специфический факт. Приверженцы того и другого кандидата не рекламируют или сравнивают программы действий, а обливают помоями соперника. Вобщем, доказыва не то, что их кандидат лучше, а что другой - хуже.
    Лучшие в политику не идут
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

ролик с камазом так себе идейка от порошенковских политтехнологов

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від katso_98 Переглянути допис
    Это не на вас рассчитано
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Звідки Ви
    кафе Сура
    Дописів
    15 762

Типово

Цитата Допис від evgenij Переглянути допис
    Это не на вас рассчитано
    на кого на нас?
    а кто мы?
    и я в частности)

Дописів
    21 333

Типово

на кого на нас?
    а кто мы?
    и я в частности)
    Если не нравится, значит не на вас, че тут непонятного?

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Ага, пошли аперкоты , скоро будет нокдаун для сывого...

Дописів
    1 220

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    По другому быть не может, когда применяются настолько грязные трюки в предвыборной кампании действующего президента: "Я не обвиняю, что Зеленский наркоман" - говорит Пётр Алексеевич, и тут же его команда выкладывает ролик в телеграмм:

Маразм крепчал.

Дописів
    35 019

Типово

Могу увидеть первоисточник?
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    7 619

Типово

на кого на нас?
    а кто мы?
    и я в частности)
    ВЫ - народ из числа 85%, а ролик для народа из числа 15% .

Дописів
    6 880

Типово

из большого интервью с бывшим главой внешней разведки:
    Ваш перехід з СЗР був ознаменований скандалом з ніби-то незаконною приватизацією службової нерухомості на вашу користь. Наскільки це відповідає дійсності?

Дякую за це запитання. Оскільки воно було пов’язане з оперативною діяльністю, то я довго тримав тишу з цього приводу. Але раз ви це питання порушили, то, як я розумію, мені не вдасться уникнути відповіді і тепер уже немає оперативної необхідності приховувати правду.

В ході попереднього інтерв'ю я говорив про загрози зовнішнього втручання у внутрішню політичну ситуацію в Україні і втручання у виборчий процес.

… і про додаткових 350 млн доларів на роботу російських спецслужб в Україні.

...і про велику кількість різних методів, засобів і технологій, які з високою вірогідністю могли бути використані. Так от завдяки професійній роботі і чіткій і системній взаємодії між розвідспільнотою, Службою безпеки України переважну більшість спроб вдалося нейтралізувати.

Що не вдалося всім спільно побороти — так це так званий “чорний піар” і його використання для дискредитації і впливу на громадську думку, особливо в контексті виборчого процесу.

За останній час - думаю, що з початку війни, українське суспільство стало дуже агресивним і залюбки сприймає будь-яку негативну річ. Погодьтесь, дуже важко широко розповсюдити інформацію про щось хороше в Україні, але як тільки буде щось погане, то це розлітається моментально. Саме цю технологію активно використовували ті, хто хотів вплинути на виборця, на громадську думку і на виборчий процес в Україні.

Використовувалися абсолютно різні інструменти, серед яких і “корисні ідіоти”. До них відношу так званих ображених, недооцінених, непрофесіоналів чи імітаторів. І тих людей, які просто недостойні того, щоб отримувати кошти платників податків за свою бездіяльність. Сповідуючи таку політику і роблячи відповідні кроки протягом півтора року я, звісно, нажив собі дуже багато ворогів. Тих, хто вважав, що я їх несправедливо звільнив, усунув з посади, недооцінив, або не призначив на керівні посади — незважаючи на вимоги прямим текстом, чи прохання з усіх боків.

Так а з квартирою що?

Ситуація з квартирою є дуже простою. Коли я заступив на посаду керівника СЗР, то підрозділ внутрішньої безпеки (ВБ) відразу порушив переді мною питання про необхідність охорони мене і моєї родини. Але за законом державна охорона надається президенту, прем’єр-міністру, голові ВР України, міністру закордонних справ, але точно не голові СЗРУ і я не наважився просити про охорону у президента.

Проте невдовзі після мого призначення підрозділ внутрішньої безпеки СЗР запобіг нападу на квартиру, де я жив. І тому за наполяганням оперативників ВБ була розроблена операція з легендування мого реального місця проживання. Одним з елементів якої була прописка мене за іншою адресою. Коли вибирали місце, то було два варіанти: використати для цього одну з квартир, придбаних СЗРУ для своїх співробітників (а це означало б заблокувати її отримання тими, хто її так довго чекав), або використати протокольне помешкання, яке належало службі років 15. Вибрали другий варіант.

Ось власне і пояснення, чому службове помешкання СЗР України асоціювалося з її керівником колишнім Єгором Божком.

Фізично Ви в ній жили?

Ніколи не жив. Був у ній один чи два рази, зараз вже точно й не пам’ятаю. Після звільнення з СЗР мене було одразу виписано з цієї квартири, жодного стосунку до неї не маю. Так що вона належала і належить державі в особі СЗР України.

Як думаєте, хто вкинув цю інформацію?

Я не думаю, я знаю. Але я не вважаю за потрібне говорити про це вголос.

От чому я почав з технології «чорного піару»? Тому що мій випадок не поодинокий. «Чорний піар» став ключовим інструментом впливу на цьогорічні вибори в Україні. Атака була спрямована не стільки проти мене, скільки проти одного з кандидатів в президенти, який власне напряму і призначає голову СЗР. А працює це дуже просто: щоб навісити ярлик людини, яка їла рибу достатньо просто торкнутися до неї руками, вимазаними в рибі.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

рефлексия, плагиат и истерика - это все)))
    не спорю, ремиксы иногда бывают лучше чем оригиналы, хотя мне понравилась фура))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 257

Типово

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 838

Типово

это точно отот тип - сука мойша)) типа "спец" по грязным технологиям, которого ПАПа нанял для "поднятия" своих рейтингов, ну он ему и "поднял".. типа в плинтус
    видать этот мойша параллельно работает на другую контору..))

Сторінка 455 з 558 ПершаПерша ... 355405445446447448449450451452453454455456457458459460461462463464465505555 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті