| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это прекрасно
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Богомолец пишет ...
"
У День Соборності отримала посвідчення кандидата на пост Президента України з рук голови ЦВК.
До речі, я — перша жінка, зареєстрована кандидатом у Президенти у цій виборчій кампанії. Знаєте, я маю військове звання і вибиваю, як мінімум, 90 зі 100 при стрільбі у тирі. А ще я щиро вірю у жіночу силуБо, що б хто не казав, жінка народжує дітей і бажає, щоб життя продовжувалося. Жінка понад усе прагне миру, а не задоволення власних амбіцій. Саме справедливі та чесні жінки можуть змінити Україну на краще.
Невдовзі на кожного українця чекає важливий вибір. Він впливатиме на те, як ми будемо щодня зростати та розвиватися. Або ж навпакиДавайте не обирати з двох зол. Адже ми маємо шанс нарешті обрати справедливість! І скажу щиро: я готова взяти на себе відповідальність за нашу країну.
"
Шось на цих виборах тільки Зеленський має пристойний вигляд...
Вся інша ммм - збір блатних і убогих.
Якщо доведеться голосувати - хай буде артист, красиво грає. ))
Rota perpetuum circumvolvitur axem.
Мы победим потому что нас обьединяет любовь к своей стране а не злоба к чужой.
ай маладец какой
Андрій Садовий
Сьогодні на з'їзді Юлія Тимошенко оголосила, що настає кінець всім негараздам України. Бідність, корупція і поразки позаду. Попереду — відродження і розвиток.
Цитата: “Ми не маємо права знову, ще раз, втратити наступне 5-річчя, привівши до влади тих, хто непомірно любить гроші, але не любить Україну”.
Я абсолютно підтримую лідерку "Батьківщини" в цій ідеї. Для підтвердження щирості своїх слів пані Тимошенко залишилось зробити небагато: зняти свою кандидатуру на користь Андрія Садового, до чого я її і закликаю.
Это, типа, кандидаты обещают бездомных собачек согреть ?
... Зеленский даже чересчур хорош в качестве президента этой страны.
Еще один.
Выключите свет,они лезут на свет (с).Роман Безсмертний заявив, що подасть документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти як самовисуванець наступного тижня
Я ж говорил шо штук 30 будет точно...а бумага то денег стоит...наших причем, налогоплательщиков...
..тварын нельзя ... а скотыняк можно?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
"Мэнэ дистало"(С) Точно что дистав со своим Львовом." Мы зробылы у Львови" Что он там такого такого сделал? А бы шось пиз...ть.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks