| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот ща по телеку фоном идет какой то совсем старый Квартал. Они там еще все совсем худенькие и молоденькие и худенькие, но после Майдана. Ну первого Майдана. Так вот они уже там шутят про политику. Это я ща об опыте Зеленского в политике.
ЗЫ если шо, я вот это вот ща написал серьезно.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Про Балашова за семь лет написали в два раза меньше чем про Зеленского за семь дней. Вова Карты спутал всем. И теперь хотят они этого или нет с ним придётся считаться.
Даже если у него 10-12% поддержки то он может многим жизнь попортить
Ага...ждем теперь какой то тупой компромат на него .....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ну у нас половина всего компромата фейк, даже на откровенных ворюг. Пипл хавает
полностью не читайте - узнаете себя в зеркале и снова планка упадетнам намагаються згодувати примітивний телесеріал під виглядом політичного проекту, який має вплинути на майбутнє держави.
І це справді велика проблема, бо наша держава не в тій ситуації, коли можна собі дозволити реготати й ні про що серйозне не думати. Триває війна з Росією, в якій «проекти» на кшталт Зеленського є тільки елементами гібридного наступу. Адже Кремлю вигідно підривати довіру українців до української влади, бо якщо не довіряєш своїй владі, якщо не поважаєш її, легковажиш нею – то ти вже психологічно готовий отримати владу чужу. Нам потрібне змагання візій розвитку країни, битва за незмінність прозахідного курсу, а не конкурс жартів.
Что то мне подсказывает, что из компромата все что можно уже вывалили. А с креативом в пиарщиков Пэти проблем. А вот от Вовки можно чегой то и получить. Ну не совсем от Вовки, но вот что то мне подсказывает, что совсем не фейк....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Не ну агент кремля уже даже просто плохой тон....
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Кстати удивительно пленки Онищенко молчат, видимо к выборам вбросят
Не согласен....
Думаю должно быть что то связанное с его бизнесом....где то недоплатил 5 копеек и вот штраф за надцать лет как злостному неплательщику или что то в этом роде - не платит налоги в то время как пенсионеры недоедают...
А с Коломойского они начали - это ведь все на виду....
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А. Умланд дає ще одне визначення режиму - патроналізм ( https://nv.ua/ukr/opinion/klan-poros...a-1540270.html ).
"... в неопатримоніальному або, по Хейлі, «патрональному» (patronalistic) режимах влада акумулюється, зберігається і застосовується за допомогою більш-менш успішної побудови, підтримки та взаємодії неформальних, іноді взаємопов'язаних, іноді конкуруючих патронажних пірамід на чолі з верховними патронами, які керують великими економічними конгломератами, регіональними політичними машинами та/або впливовими державними інститутами. Влада такого патрона закінчується не стільки з його формального положення і офіційної функції, скільки з того, що він (рідше - вона) є «босом» напівтаємної кланової піраміди, яка, в свою чергу, часто складається з декількох менших пірамід на чолі з субпатронами, які працюють з окремими колами клієнтів."
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks