| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
https://www.google.com/search?q=%D1%...hrome&ie=UTF-8
Не найдено результатов по запросу то навіть запорєбрікові ботоферми працюють якось акуратніше і сором'язливіше. Та і взагалі на динаміку даного каналу погляньте. Вона взагалі якась фейково-фіктивна вся і ненормальна. І це лише за останні кілька днів. І в такій країні ми з вами можемо жити найближчі кілька років.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
......
Востаннє редагував Abyss: 19.12.2018 о 12:52
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Глобус, посмотрел?
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
В итоге они имеют ваш адрес, ФИО и вашу подпись
Ну стебись
И оцени это
![]()
А сторонники действующего президента уже где то комментировали те эпические фото президента страны с одним из криминальных авторитетов? Я как то этот момент упустил. А то шум в инете стоит не хилый такой...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks