я 10 лет назат была крайний раз. но чувствование мне далось за счет месячного байдыкування тип' же не суи пгофессог, же суиз этюдьян
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я 10 лет назат была крайний раз. но чувствование мне далось за счет месячного байдыкування тип' же не суи пгофессог, же суиз этюдьян
Востаннє редагував Мафальда: 27.11.2018 о 23:54
Зачем перечитывать? Есть аудио)
Причем, в нормальной озвучке.
Руки прочь от Атоса! недадим! доколе! прекрасный семьянин и мушь
И имя такое харизматичное. ATO's
*на правах некоторых недочувствованных до конца мыслей; но не быть же мне с ними самой*
..после "не суй" надо не забывать добавлять "па" ..
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
щодо суїв є різні вимови. я прислухалась. не всі суї однаково суйні.
мій перший вчитель свій суй топив у шипінні, я не могла і собі такий суй відтворити, мені ж казали - він крутий перекладач. хоч би і перекладач, але моє вухо не розрізняло тих суїв у його виконанні і це мене вкурвлювало страшне. я навіть кинула його групу - через його в*ялошиплячий суй, що занурюється невідомо де.
а от мій останній вчителья волнуюсь, заслишав французскую рєчь
шикарні методики. сама тепер практикую
[а как вас бодрят дедлайны? - вы мало показуетесь под ними, родненькие гг неужели конец года и все рукописи на стол лицом вниз только у меня у одной???? я о найманых працівніках]
Вялый суй, это вам не это. Это лечить надо.
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks