це не надовгороків 200, якщо кожна фертильна українка не побіжить зараз 4 дитини народжувати. треба спитати у дівчат, чи побіжали б, і за яких економічних умов
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
це не надовгороків 200, якщо кожна фертильна українка не побіжить зараз 4 дитини народжувати. треба спитати у дівчат, чи побіжали б, і за яких економічних умов
![]()
та що за мною встигати? автор свого життя і благополуччя я сама, і тільки я за нього відповідаю.
працювала б утричі більше - було б мені краще,
а мені себе шкода![]()
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
kvl5
чинники репродуктивної поведінки нації
бо понабігає школотиі зубажіють
так. демографічна поведінка. коли у тебе вибір "шлюб або забиття камінням" - не дуже-то пообираєш цю поведінку![]()
йой. Ви там здорові? я міграцію точно не чіпала. у нас немає даних, я з цього почала.
а. ясно. ні, не порахуємо. немає інструментів
+ економічний ефект нам відомий. Пройдіться вуличками забутого Богом Самбора - офігієте. Геть чисто палаци за парканами)))
тю. так ми ж взялись аналізувати демографію як показник погіршення
когда доллар был 8, бюджетники ждали зарплату, пока выбьют смотрящие по области усе налохи. ахаха
і так щомісяця
а кокие пособия в сполучених шатах америки, чи, перепрошую - а яка там відпустка по догляду за дитиною?
про пособия спросите у работников социальной сферы. кито их получает и кого они вообще стимульнули. от помаранчевой власти начиная. - дуже здывуєтесь )
Востаннє редагував Мафальда: 25.11.2018 о 17:50
чому це? індуси народжують аж гай шумить!!!
чі пан расіст? так вони наші брати.
Востаннє редагував Мафальда: 25.11.2018 о 18:19
ні, ну там же хароші показники? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))) самі почали - тепер давайте задки-задки від своїх аргументів
я теж можу фейспалмити - вірите?
дивіться:![]()
бо ніколи. ніде. виплатами. народжуваність. не підвищувалась. якщо це не маргінали.
досвід наших улюблених шведів. бились вони за збереження працюючих матерів і народжуючих робітниць різними методами.
Шо там? Говорят бляхари перекрыли все КПП с поляками? Шо ж за день то сегодня?![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks