| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
без перепису населення це все - балачки. АПД а з переписом, самі розумієте - нині з двома регіонами мінус - проблеми.
я теж можу графік намалювати![]()
+ покажіть мені стару європейську націю, що не зазнає депопуляції
це відома демографічна закономірність; лідери народжуваності - ісламські народи, де жінка не контролює своє тіло; китайці та індуси![]()
щойно цивілізація починає жити трохи краще, а жінка там має доступ до освіти, кар*єри та благ демократії, вона (цивілізація) зменшує народжуваність )
Востаннє редагував Мафальда: 25.11.2018 о 14:07
РФ за рахунок чеченців та інших ісламізованих народів,
Узбекистан, вважаю, також.
Жінку віддають заміж і народжуй.
При всій моїй етнічній та релігійній толерантності, це наслідки патріархального менталітету.
перепису нині не буде через його нерепрезентативність. тому його вкотре відкладено.
можна іти спостерігачем на дільницю і слідкувати за душами у разі чого![]()
а. тобто коли у німця одна дитина, а за стіною у німця турецього походження - 5, це не депопуляція, бо у турка громадянство. і він підтримує стару європейську націю щосили
вибачаюсь перед народами Африки, я так мало про них знаю
а що там у цих европейських старців (від слова старцювати) - греків? помирають попри те, що вся європа їм ложку до рота пхає?
а у французів народжують етнічні французи - як би це взнати? ))
kvl5, Ви просто не враховуєте національних і інших культуральних особливостей, а на голій економіці демографію не будують. Європа це вже знає, а Вас - із відкриттям )
Ізраільтянки мають вибір щодо біографії; чи європеізуватись їм, наприклад,
узбечки - думаю, що не такий великий. Казашки он русифіковані вкрай і не потрапили до Вашої статистики.
так ідеї нема - це правда. нею ніхто 26 років не опікувався.
та Ви робите мене експертом. там, мабуть, радянська вата вент хоум, не маючи громадянських прав, коли їх назвали окупантами?АПД вони націоналістичні у багатьох проявах. б*ються за свою автентику. це я точно знаю.
а обличчя аахену чи парижу - вибачте. давно не європейське.
там така демографія - як в африці - і квітне.
а так кажу ж - старенька європейська нація, з водогонами і пральними машинками не хоче народжувати більше дітей ніж треба для родини. троє - розкіш велка не через гроші, а через сили, які треба покласти. я б з жінкою поговорила краще про це - скільки дітей і за скільки грошей ви ладні народити. з освіченою жінкою, якій усього різного хотілося б в житті, і у якої є вибір.
Востаннє редагував Мафальда: 25.11.2018 о 15:25
Яка Англія?Англія сикхів і інших, що понаїхали? )
а не старенькі - так. без водогонів саме як скажені і народжуть. що бідніші - то родючіші. це демографія, це не економіка
репродуктивна поведінка нації, все це жито )))
ну кого Ви там бачите? етнічних росіян і етнічних евреїв - так у нас схожі стратегії, я не вірю в світову сіоністську змову. бачили соціальну роботу єврейської общини в Дніпрі? а я бачила: все як у людей: є алкашня, що пропиває дитячі мешти, є нікому не потрібні діти, є бідність і неробство.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks