Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 563 з 1652 ПершаПерша ... 6346351355355455555655755855956056156256356456556656756856957057157257361366310631563 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 33029, показано з 11 241 по 11 260.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Кремль сподівається відновити відносини з Україною з приходом "відповідальних політиків"

У російському Міністерстві закордонних справ заявили, що відновлювати російсько-українські відносини будуть вже з іншими, "більш відповідальними" політиками в Україні.
    Про це повідомили в МЗС РФ, коментуючи припинення Договору про дружбу.
    "Нинішня криза між нашими країнами неминуче буде подолана. Однак відновлювати відносини, очевидно, доведеться вже з іншими, більш відповідальними українськими політиками", - написали в МЗС РФ.
    На думку російського відомства, в "антиросійському угарі українське керівництво завдасть колосальної шкоди російсько-українським відносинам і національним інтересам самої України".

17 вересня президент Петро Порошенко підписав указ, який вводить у дію рішення РНБО про припинення договору про дружбу між Україною і Росією.
    До 30 вересня Росію буде поінформовано про це нотою МЗС, а Порошенко внесе у Верховну Раду відповідний законопроект.
    Як відомо, договір про дружбу між Україною та РФ було підписано 31 травня 1997 року терміном на 10 років (з подальшою автоматичною пролонгацією документа, якщо сторони не висловляться проти). Він набув чинності 1 квітня 1999 року.
    Дія договору автоматично продовжується на наступні десятирічні періоди, якщо жодна зі сторін не заявить про своє бажання припинити його дію не менше ніж за шість місяців до закінчення чергового десятирічного періоду.
    Згідно з договором, між Україною і Російською Федерацією закріплювався принцип стратегічного партнерства, визнання непорушності наявних кордонів, поваги до територіальної цілісності та взаємного зобов'язання не використовувати свою територію на шкоду безпеці іншої сторони.
    https://www.pravda.com.ua/news/2018/09/17/7192378/

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

На думку російського відомства, в "антиросійському угарі українське керівництво завдасть колосальної шкоди російсько-українським відносинам і національним інтересам самої України".
    А вообще полный амбец.

ОНИ на нас напали, а наше руководство завдають шкоди...............

Они реально не понимают, что большинство не хочет никаких отношений.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    6 880

Типово

May. 8th, 2018 06:48 pm

Чтобы вы не забывали с какими нелюдями воюет Украина - небольшая история. Сегодня в день памяти и примирения в посольстве Украины был небольшой приём. Пригласили на него и украинских женщин военмедиков, которые проходят лечение и реабилитацию в Эстонии (о том, что Эстония лечит украинских военных я писал неоднократно). Разговорились и я задал профессиональный вопрос (право войны моя главная специализация) - помогает ли красный крест, как защитная эмблема? Ответ был шокирующим - нет, мы её давно не носим и, наоборот, максимально стараемся скрывать наш статус, так как в нас целенаправленно стреляют в ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ. Даже не знаю, надо ли напоминать, что стрельба в медработников это военное преступление? Одно из самых вопиющих. Не даром советская пропаганда так любила обвинять в этом немцев. Хотя, мой дед, который прошёл всю войну военврачем красной армии на фронте, категорически отрицал, что немцы подобным занимались, по крайней мере массово или систематически. Для российских же агрессоров - это норма. Нет, я, конечно знал (в силу своей профессии в деталях), что весь спектр военных преступлений - это визитная карточка российских оккупационных войск, но, когда это слышишь от хрупкой и изящной женщины, которая только приехала из под Марьинки, где на себе таскала здоровых раненных мужиков, предварительно вытащив пластины из своего бронежелета, так как всё вместе не вынести - это, поверьте, не может оставить равнодушным.
    https://prof-eug.dreamwidth.org/716472.html

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

..все попытки разделить войны на цивилизованные и нецивилизованные являются гораздо большим лицемерием, нежели простое обоснование "мне твоя свинячья рожа не ндравицца" в качестве аргумента на вопрос "а почему вы воюете?" ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    6 880

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ..все попытки разделить войны на цивилизованные и нецивилизованные являются гораздо большим лицемерием, нежели простое обоснование "мне твоя свинячья рожа не ндравицца" в качестве аргумента на вопрос "а почему вы воюете?" ...

все попытки разделить органику на людей и животных/растений являются гораздо большим лицемерием, нежели простое обоснование "ты виноват уж тем, что хочется мне кушать"
    поэтому, тот кто съел, - тот и человек

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    Меня вводят в ступор призывы вести войну "по правилам"
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Типово

Цитата Допис від ahez Переглянути допис
    Любопытно, кому что это соевое дерьмо напоминает? Мне вот это сразу вспомнилось
    Периодически "Одобрям" ударялся в свою противоположность и тогда назывался Осуждам.

Тогда:

- Мы, намотчики:

- Мы, наладчики:

- Мы, профессора:

- Мы, шеф-повара:

- С гневом и негодованием:

- Решительно и сурово:

Узкие брюки - Осуждам! Длинные волосы - Осуждам! Того поэта не читали, но возмущены! Этого химика в глаза не видели, но как он мог?!

Пока бросали камни в химика, проходило время, и уже узкие штаны

- Одобрям, а широкие - Осуждам. И опять не по одиночке. Ансамблем, хором, плечом к плечу!

- Как вы считаете?

- Так же!

- Какое ваше мнение?

- Еще более такое же!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

- Швейк, - сказал он торжественно, - наконец-то пришел момент, когда вы получите от меня пару оплеух, каких еще свет не видывал! Как вы смели приставать к этому плешивому господину! Знаете, кто он? Это генерал-майор фон Шварцбург!

Швейк принял вид мученика.

- Осмелюсь доложить, господин обер-лейтенант, у меня никогда и в мыслях не было кого-нибудь обидеть, ни о каком генерал-майоре я и понятия не имел. (с)
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    6 880

Типово

20.09.18 16:59
    Російська машина комунікативної війни

The New York Times зробила крутий лонгрід The Plot to Subvert an Election. Unraveling the Russia Story So Far.

У ньому є три нових для мене і показових моменти:

1. Влітку 2014 року (за два роки до виборів американського президента!) росіяни відправили на пізнавальну екскурсію до США двох панянок - Анну Богачову та Алєксандру Крильову. Вони об'їхали ледь не всю Америку від Каліфорнії до Нью-Йорка з однією метою - відчути наживо суспільні настрої, особливості поведінки, стиль спілкування в соцмережах і т.п. Ясно, що рашени досліджували американців різними способами. Але цей візит як родзинка - поїздка за усім тим, що марно пізнати з публікацій, а потрібно лише пережити власноруч, щоб зробити дійсно дієву кампанію.

2. Даррен Лівілль, професор Clemson University, дослідив три мільйони твітів, зроблених відомою російською фабрикою тролів. Його вразили "рівень абсурдистської креативності та тонкого розуміння американської психології... вони точно знали, на які кнопки натискати".

3. У жовтні 2017 року соцопитування Pew показало, що вплив Росії вважають важливою загрозою для США 63% демократів і 38% республіканців. Тобто, все перевернулося догори дригом. Республіканці, які традиційно були жорсткішими до СРСР та Росії, стали краще за демократів ставитися до Путіна.

Ось така коротка методичка з того, як треба розгортати комунікативну стратегію. Політичну систему країни, переконаної у власній стабільності, струсонули засобами комунікації. Але не "с кондачка". А "с чувством, толком, расстановкой".

Згадав принагідно літо 2014, коли я повернувся на держслужбу будувати комунікації в МЗС. І почав скрізь повторювати, що нам потрібен аналіз цільової аудиторії. Бо ми не розуміємо людей, яким намагаємося комунікувати свої історії. Але тоді було не до аналізів.

Комунікували, що було і як могли. Імпровізація, завзяття і відчайдушність підмінили систему, якої не було. Це теж дивом спрацювало. Але система все ж краще. Особливо, коли попереду страшний виборчий рік.
    Дмитро Кулеба, Посол, Постійний представник України при Раді Європи

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

А що там за наші кораблі йдуть з Одеси до Бердянську під кримським мостом, яких зустрічають інші кораблі з Бердянську, ще й за ситуацією зверху наблюдає боінг впс США?
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Дописів
    13 721

Типово

а де про це?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Дописів
    13 721

Типово

...На буксирі “Корець” служить команда тральщика “Черкаси”, який екіпаж був змушений покинути під тиском окупанта...
    Все пам*ятаємо.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

Незважаючи на те, що ще взимку судно планувалося до виведення зі списків ВМС та подальшого списання, через свій незадовільний технічний стан, командування вітчизняного флоту знайшло досить оригінальний спосіб використання не молодого судна. Враховуючи відсутність будь яких об’єктів ВМС на Азовському морі – рішення перевести його сюди більш ніж правильне.

A500 «Донбас» був збудований на Щецинській судноверфі у Польщі 1969 році, мав назву «ПМ-9». Судна цього підприємства тоді вважалися найвитривалішими, активно застосовувались у бойових походах з початку 1970-х років
    Судно «Донбас» планується використовувати для посилення інфраструктури флоту на Азовському морі. Так, на ньому можливе розміщення штабу майбутньої бази, місця для проживання військовослужбовців, склади та інші необхідні приміщення, який на сьогодні у даному регіоні немає.
    якось такось...

Дописів
    13 721

Типово

О 15 повинні увійти в Азовське море. Вже над Азовом Боінг не зможе спостерігати...

Дописів
    13 721

Типово

Оновлення 15:50

Українські військові кораблі пошуково-рятувальне судно A500 «Донбас» та морський буксир A830 «Корець» пройшли міст, що сполучає Таманський півострів та Крим (Кримський міст)
    ...

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Цікаво 'за чей счьот банкет' (с)

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    А що там за наші кораблі йдуть з Одеси до Бердянську під кримським мостом, яких зустрічають інші кораблі з Бердянську, ще й за ситуацією зверху наблюдає боінг впс США?
    я окуеваею с товарищей типа вас и самары ...

> Плывут пароходы - привет Мальчишу! Летят самолеты - привет Мальчишу! Пройдут пионеры - салют Мальчишу!”

И эти люди ржали с кузи .
    Прошли два НЕ ВООРУЖЕННЫХ ( там нет даже пушек ) , СОВЕТСКИХ суда . если средний возраст кузиного металлолома был 30 лет , то этому металлолому под 50 . Ему самое время утонуть .

За годы независимости и за 5 лет "войны" украина построила большое , огромное НИКУЯ . Даже помастурбировать не на что . Пару катеров - это не флот и не оружие . Это поймать контробандистов , пострелять по уткам , не более .

Сторінка 563 з 1652 ПершаПерша ... 6346351355355455555655755855956056156256356456556656756856957057157257361366310631563 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті