днепрводоканал на фейсбуке нарисовал, что с 12,09 вводятся новіе тарифі
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
днепрводоканал на фейсбуке нарисовал, что с 12,09 вводятся новіе тарифі
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
добрий вечір.
с цього дня будемо рахувать по нових цінах.
це ще трохи пожвавить спілкування споживачів з погано працюючими абонслужбами водоканалу
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
тут тоже http://vodokanal.dp.ua/index.php?lan...ication&id=720
- Тарифи на послуги централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) (згідно Постанови НКРЕКП від 04.09.2018 № 95
:
9,072 грн. (з ПДВ) за 1 м.куб. – централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем)5,976 грн. (з ПДВ) за 1 м.куб. – централізоване водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)РАЗОМ: 15,048 грн. (з ПДВ) за 1 м.куб. послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).Ці тарифи діятимуть для споживачів, які мешкають або розташовані у багатоквартирному житловому фонді (населення, бюджет, «інші»).Звертаємо увагу споживачів на те, що тарифи вводяться в дію з 12 вересня 2018 року
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
А как платить теперь за первые 11 дней сентября? Счетчик стоит
О чудо ... я сегодня с первого раза дозвонился в Соборный и передал показания ... обычно трубку вообще не берут ...
Здесь ничего хорошего уже не случится …
А ЛК то начинает оживать, есть отображения всех данных, платежей, актуальное состояние счета, только вот внесение показаний ещё не включили.
Как думаете, если я передал показание счетчика 3 сентября, на комплатеже сумма к оплате правильная светится? ...бо шото у меня по 9.20 получается...платить не заморачиватся, или пересчитать по тарифу?
Ну как минимум в ЛК исчезли лишние 600 кубов, которые возникли на прошлой неделе )
Здесь ничего хорошего уже не случится …
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks