| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
у кого-то были слишком большие складские запасы питьевой воды, вот решили освободить место и слегка вернуть оборотные средства.
как уже неоднократно было с Йодомарин и "выбросами четвертого блока Чернобыльской АЭС "
Нам сегодня НКРЕКП новые тарифы подогнала - http://www.nerc.gov.ua/data/filearch...5_04-09-18.pdf
Было:
7,98 грн. (з ПДВ) за 1 м³ – централізоване постачання холодної води
5,232 грн. (з ПДВ) за 1 м³ – централізоване водовідведення
Загальний розмір тарифу – 13,212 грн. (з ПДВ) за 1 м³
Стало:
9,072 грн. (з ПДВ) за 1 м³ – централізоване постачання холодної води
5,976 грн. (з ПДВ) за 1 м³ – централізоване водовідведення
Загальний розмір тарифу – 15,048 грн. (з ПДВ) за 1 м³
как опубликуют, со следующего дня и меняется тариф.2. Ця постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її опублікування в офіційному друкованому виданні – газеті «Урядовий кур’єр».
P.S. так предыдущее повышение згідно Постанови НКРЕКП від 06.03.2018 № 296 - опубликован «Урядовий кур’єр» № 53 (6169) від 20.03.2018р.
сюди: Інтернет-Приймальня
а проблема в чем? зато у вас будет НОМЕР обращения, на который вам обязательно ответят.
и в чем проблема передать факсом? вам главное убедиться, что ваши показания приняли? или что вам надо? бугагага
Re: [53641] обращение на сайте vodokanal.dp.ua
Уважаемый потребитель!
Мы внесли Ваши показания прибора учёта.
С Уважением,КП"Днепроводоканал"
P.S. очередное подтверждение того, что если что-то не вкладывается в ваше понимание - то оно для вас не существует![]()
Востаннє редагував Mishelka: 04.09.2018 о 18:31
Я фигачу всё - и газ, и воду - черз комплатёж, там же и оплачиваю (что особо приятно - без комиссии).![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Вибачте, але не ті часи![]()
Давно пора вже амбарні книги забути, а так як в анекдоті: "Все що треба знати про електронний документообіг в Україні: 1. Друкуємо документ. 2. Скануємо документ, щоб перевести його в електронний вигляд" (с)
З.І. От я якраз не переживаю за передачу показань - у нас голова ОСББ опікується цим питанням, якраз по наведеній мною цитаті: друкує документ, власники квартир вносять показники в пустографку, у водоканалі якась поважна тітонька вносить це все в комп'ютер. Прогрес не спить!Головне, вже два десятки років нічого не ламається
![]()
Эта питушня с водоканала тупо не берет трубку - круглосуточная диспетчерская, бин!![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks