Ферментовані соуси Tarraba вже в продажу!
Різні сорти перцю!
Різні смаки!
Різна механіка розподілу капсаіцинового божевілля у роті!
Фішка ферментованих соусів Tarraba - вони максимально насичені усіма вітамінами, мінералами, амінокислотами та капсаіцином!
Чому?
Тому, що наша технологія виробництва, дозволяє переробляти перці зі шкуркой та насінням, максимально зберігаючи всі поживні речовини!
Тай ще в процессі ферментації майбутній соус набирає додаткових вітамінів та корисних речовин! Отакої!
Наразі в наявності три види соусів:
1) Ja-Ha (Ха-Ха) - 60% перцю Jalapeno та 30% перцю Habanero. Такий собі Habanero Light! Помірна гострота, гарний аромат перцю!
Скляна пляшечка з дозатором 200 мл 75 грн.
2) Habanero - моносоус з перців Habanero Red, Habanero Orange та Habanero Large Brown! Перше, що ви почуєте, це вибух лави!Наче вулкан Попокате́петль дав жару у вашому роті!
Потім горяче потроху стане теплим і видкриється смак!
Скляна пляшечка з дозатором 200 мл 90 грн.
3) Aju Umba - моносоус з перців Aji Umba та Aji Umba Red, які виросли в передмісті Дніпра, має аромат з нотами тропічних фруктів!
Перші секунди ви відчуєте смак! Далі...О! Далі духи Суринамських лісів, звідки ці перці прибули до України, почнуть шалений капсаіциновий танець гоцаючи по ньобі, гортані та стравоходу! Шалені відчуття!
Спробуйте!
Скляна пляшечка з дозатором 200 мл 90 грн.
Замовляйте вже сьогодні на Tarraba
і ваше життя стане більш гарячим та шаленим!
Далі буде...
Bookmarks