А как в http://subsidii.ioc.gov.ua/ вписать проспект? только улицу предлагает, проспект никак не могу найти, пр. Богдана Хмельницкого.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А как в http://subsidii.ioc.gov.ua/ вписать проспект? только улицу предлагает, проспект никак не могу найти, пр. Богдана Хмельницкого.
У меня адрес проспект Перемоги,через сайт подставить номер дома,улица вбивается просто Перемоги))))
Пробуйте варианты и смотрите где ваш дом,номер будет выезжать, так как если я проспект Перемоги ввожу, номера дома вообще нет.
там ошибка на ошибке в консоли разработчиков.
http://subsidii.ioc.gov.ua/
зачотний сайтік.. багато нового взнав про сусідів![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Та да, данные в этом реестре весьма отфонарные:
![]()
Ну нет там у человека субсидии на лето, тем более в таком размере. Её там в принципе быть не может в неотопительный, но в реестре она светится.
Мля, эта вся бухгалтерия дурно пахнет. Там или БД действительно настолько кривые или кто-то занимается невибенными приписками и нехило писдит. Неудивительно, что по гос. отчётам на субсидии расходуется десятки лярдов в год, а сколько действительно и фактически, по ходу дела, никто и не знает, а впрочем, это никому и не надо.
p.s. на всяк случай, для ч/с в поле "№ Квартири" вводите 0
Та кто бы ото сомневался![]()
Косметика и парфюмерия, делюсь скидкой на iHerb по коду ZQR053
Звернув увагу що у багатьох вона призупинена.. саме після травневого перерахунку з нововведеннями..
А таке ще. От мені як безробітному на зиму не дадуть. А дружині (прописана з дитиною і бабушкою в іншому місці) також же через мене? А якщо я сплачу оте обов'язкове скільки там.. 5000+ то дадуть і мені і їм? І ця оплата разова на опалювальний? Коли так то вигідніше сплатити ці 5 ,якщо разово, бо на дві хати субс за минулий опалювальний дивлюсь був під 12000
«Кабмін не скасовував субсидії споживачам без лічильників газу»
Там тоже скрин имеетсяСкасування субсидій споживачам, які відмовилися від лічильників, зняли з розгляду
Кабінет міністрів України не відміняв субсидії споживачам без лічильників газу, а зняв це питання з розгляду на засіданні 22 серпня.
Зокрема, Кабмін зняв з розгляду проект постанови "Про внесення змін до пункту 3 постанови Кабінету міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409". Документ пропонував з 1 жовтня скасувати пільги і субсидії на газ для споживачів, які не встановили лічильники самостійно, а також за рахунок державного/місцевого бюджетів або власних коштів операторів газорозподільних систем, відмовившись в письмовому вигляді.
Такое впечатление, что РБК-Україна скучно и они сами эти картинки малюють.
Востаннє редагував kian: 22.08.2018 о 18:46
Да, им тоже дуль накрутят.
Можно и двумя ЕСВ обойтись - 1638,12 грн.
Будут рассматривать через Комиссию, а это дело такое.
Вот я чего-то до сих пор не уверен, что всё обойдётся разовой оплатой.
Вообще-то есть надежда, что до отопительного что-то таки нарешают более гуманное.
Зайду завтра в нашу бгодельню послухаю що співатимуть..
Посмотрела весёлый сайтик. Возник вопрос))
Я официально безработная и соседка официально безработная,на учёте не стоит в ЦЗ.. у меня субсидия не дiюча уже,у соседки дiюча. Собсно как так?)
золотые слова
пункт 6 многогранен
не пролез по ЕСВ - отказ. заплати ЕСВ. заплатил? идем дальше....
доходы меньше минималки - отказ.
там же внятно написано АБО
за інформацією ДФС, Пенсійного фонду України, у них взагалі відсутні доходи, які враховуються під час призначення житлової субсидії;
або
вони отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії;
та/або
вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.
Востаннє редагував СераяМышь: 22.08.2018 о 22:09
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks