Ферментовані соуси Tarraba - гаряча новинка!

Через пару тижнів будуть готові перші живі ферментовані соуси с гострого перцю!

Ферментований соус "Aji Umba" - два сорти перцю Aji Umba червоного та жовтого кольорів, винний оцет та морська сіль! Гострота свіжого перцю 350 000 - 500 000 Сковіллей! Аромат з нотами тропічних фруктів - манго та банана!

Ферментований соус "Habanero" - три сорти перцю Habanero (Orang, Red та Large Brown), винний оцет та морська сіль. Гострота свіжого перцю 150 000 - 500 000 Сковіллей! Аромат - чистий Habanero!

Ферментований соус "Ja-Ha" ("Ха-Ха") - перці Jalapeno та Habanero, винний оцет та морська сіль. Гострота буде помірна. Аромат - перцевий с нотками Habanero!

Всі соуси будуть у скляних пляшечках с дозатором.
Об'єм 200 мл.
Ціна 90 грн.

P. S. І це ще не всі новинки від Tarraba