| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всем привет!!! я вижу форум оживленный, а я тут новенький. Есть один вопрос!
но история его такова - квартиру обслуживал жек№32 все стабильно и без долгов оплачивалось. в месте с субсидией выходила даже приличная переплата. но с 01.01.2018 весь район был переведен на жилсервис №2 и там баланс ведется с 0.
в какую сторону копать и к кому обращаться? бухгалтер жилсервиса сама в шоке, так же работает с 0, никаких записей говорит нет. писалось письмо на имя директора жилсервиса, ответа нет (в хороших отношениях с почтальоном и она писем на мое имя не получала), хотя на горячей линии говорят что ответ дан но непонятно кому и как.
так вот куда стоит обращаться по вопросу переноса средств с жек 32 на жилсервис 2, или на чье имя писать письма и как? ткните пальцем пожалуйста, а то задолбали эти ироды с присвоением народных средств!!!
баян
з 26.01.2012 живу новим життям...
рассказываю популярно
был у на КЖЭП пивденний, исчез вместе с переплатой, заявление на перевод переплаты в жилсервис-1 проигнорировали
жилсервис-1 исчез вместе с переплатой, заяву даже не ходила писать, ибо сумма небольшая и процесс сам по себе бессмысленный
сейчас дом типа обслуживает жилсервис-2, который тоже однажды исчезнет точно так же как все его папырэдныкы
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Рубчики повертайте за порєбріком. А в україні - гривня. П"ятсот гривнів - нехай Вам повернеться!
значит вы неправильно ставите свой вопрос
правильно ваш вопрос звучит так - что делать, если жэк игнорирует заявление на возврат переплаты. а этот вопрос уже в прокуратуру, а не в тему субсидий. если они не банкроты - надо взыскивать через суд. если банкроты - то взыскать не из чего.
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Ну как знать. Может еще будет рубль национальной валютой
http://jurliga.ligazakon.ua/news/2015/8/20/133200.htm
Каденс важнее клиренса!
"серебряные гривни стали делить, рубя их пополам. Так появились рубли (от слова рубить, то есть обрубок гривни)" - я згодна, але нехай зостаються копійки, бо дуже дорого міняти назву ... всього...
Копійки вже майже скасували ))
з 26.01.2012 живу новим життям...
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Какой облом...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Серая мышь, здравствуйте! Помогите советом , по субсидии. Я что то не могу понять , всем отменили субсидию ? У нас в семье есть один чел. Который не работает , в Совбезе сказали либо устраиваться на работу ему, либо в центр занятости , либо регестрироваться и платить ежемесячно единый внесок 800 грн. Что без этого субсидию не дадут. Семья из пяти чел. Из за одного человека нам субсидия не назначена
все правильно вам сказали, это нововведение с 01/05/2018
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/848-95-п6. Житлова субсидія не призначається (у тому числі на наступний період), якщо:
.....
3) у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, що досягли 18-річного віку станом на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії (далі — особи, доходи яких враховуються під час призначення житлової субсидії), і в цьому періоді:
за інформацією ДФС, Пенсійного фонду України, у них взагалі відсутні доходи, які враховуються під час призначення житлової субсидії; або
вони отримували середньомісячний сукупний дохід менший, ніж розмір мінімальної заробітної плати, встановленої на початок періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії;
та/або
вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.
Житлові субсидії у випадках, передбачених абзацами другим — четвертим цього підпункту, призначаються, якщо особи, доходи яких враховуються під час призначення житлової субсидії, протягом такого періоду:
навчалися за денною формою навчання у закладах середньої освіти, професійно-технічних навчальних закладах, закладах вищої освіти
або зареєстровані у службі зайнятості як такі, що шукають роботу, і в цей період навчалися в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості;
отримували хоча б один із таких видів доходу, як пенсію, стипендію, допомогу при народженні (усиновленні) дитини, допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, допомогу по догляду за особами з інвалідністю I і II групи внаслідок психічного розладу, допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю, тимчасову державну соціальну допомогу непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомогу по безробіттю;
...
либо устраиваться на работу ему - самый лучший вариант, хотя бы фиктивно
либо в центр занятости - временное решение, долго там не постоишь, вышвырнут быстро
либо регестрироваться и платить ежемесячно единый внесок 800 грн - не советую, субсидия через комиссию, комиссия все равно может отказать, даже если внесок 800 грн/мес оплачен
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks