| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вибачте, а щось крім ахінеї Ви ще можете писати?
Своє питання знімаю - бачу, що не можете.Назву змінювати НЕ МОЖНА. Назву дають ті, хто це створив, винайшов, збудував...Нашу область створив Петровський????
Ви що курите???
А з яких це пір наша область стала ЖИВОЮ ІСТОТОЮ????Якщо хтось вирішить що ви дали своїм дітям не ті прізвища та з якихось своїх причин чи забаганок захоче перейменувати на "ушльопків", "падлюк", "хвойд" та "повій" ви теж будете дотримуватись позиції що - ну раз комусь схотілося, то може вони такі і є?Вона народилася і була немовлям - їй дали одне ім'я, а теперь вона виросла і може сама вирішувати, як їй називатися???
А я і створила: доньку. І дала їй ім'я. Але коли вона виросте, то зможе його змінити, якщо забажає, як це зробила я. Ще раз повторюю питання: коли це області країни стали ЖИВИМИ ІСТОТАМИ??Виключно для вас - спробуйте створити а не витворити щось своє та дайте назву і люди будуть це так називати довіку.
А невігласи, що неспроможні створювати не мають ніякого права на перейменування. Це стосується як комуняк, так і нинішніх пришелепкуватих, які окрім ненавісті до комуняк (хоча з огидою користуються всім тим, що було при комуняках збудовано) від останніх не відрізняються нічим, окрім того, що ті створювали та розбудовували, а ці лише перейменовувати й можуть.Ви не лише курите, а ще й бухаєте.
Путиноиду не понять - не напрягай то, чего у тебя нет.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Виключно задля подолання неписьменності - https://uk.wikipedia.org/wiki/Дніпропетровська_область
З того ж опису за посиланням вище.
До чого тут ваші сексуальні фантазії стосовно якогось Перовського?У 1775 році згідно з указом Катерини ІІ про ліквідацію Січі землі запорізьких козаків були примусово передані до складу Новоросійської та Азовської губерній Російської імперії, а самі козаки з 1792 року (після чергової російсько-турецької війни) переселені на Кубань, де повинні були знов виконувати роль буфера між внутрішніми областями імперії та войовничими кавказцями.
У жовтні 1802 року була створена Катеринославська губернія, до складу якої увійшла і територія сучасної Дніпропетровської області.
Ну не пощастило дитині з батьками, нічого не вдієш... Маю надію що не за бажанням Вятровича ім"я давали? А за його бажанням перейменовували?
Не треба судити оточуючих виходячи з своїх недоліків. Краще зверніться в добру клініку щоб вилікували вас від пияцтва та куріння.
Ви б свою неписьменність спочатку подолали. Ще раз повторюю запитання: нашу область створив саме ПЕТРОВСЬКИЙ??? Наче ж вже УКРАЇНСЬКОЮ пишу, а Ви все ще не розумієте.
З того ж опису за посиланням вище.Я його про одне питаю, а він мені хто зна що відповідає.
А до чого тут Ваша маячня про те, що назву можуть змінювати лише ті, хто створив? Якщо я збудую будинок, назву його "лайно", а потім продам, нові власники не будуть мати право змінити назву????До чого тут ваші сексуальні фантазії стосовно якогось Перовського?Ви перегрілися чи обкурилися?
Ну не пощастило дитині з батьками, нічого не вдієш... Маю надію що не за бажанням Вятровича ім"я давали? А за його бажанням перейменовували?Ви хворий. Зверніться до психіатра. Але я не впевнена, що він Вам допоможе: якщо людина у своєму лайнометанні використовує чужих дітей, то ця хвороба на генетичному рівні, а таке не лікується, на жаль.
Не палю і не пью. Від слова зовсім. Так що Ваше лайно цілі не досягло.Не треба судити оточуючих виходячи з своїх недоліків. Краще зверніться в добру клініку щоб вилікували вас від пияцтва та куріння.
І да, приберіть українську мову зі своїх дописів - не брудніть її. Ви такий самий совок, рашик і зрадофіл, як і усілякі форумські сміти, сєргови, ацтеки тощо. Рашистське рило не сховаєш за українською мовою.
Большой Боб, вимушений погодитись. Тут дійсно клініка.
Дівчинко, я вам навів посилання коли була заснована Дніпропетровська область та за якими документами, до того ж навів дати створення Катеринославської губернії а також що Катеринославська губернія була заснована з складу Новоросійської та Азовської губерній Російської імперії. Але ж Дейнерис не читач а дописувач хворих фантазій.
Подивіться у дзеркало на рило.![]()
Сьогодня у 118-му "...когда уже поменяют эти новые таблички на новейшие с нормальным шрифтом, ничего же не видно..."
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
С рашиками я никогда не говорю по-украински, поэтому перехожу на родной Вам русский язык.
Если кто тут и не читатель, так только Вы. Я задала два более чем понятных вопроса: "Где написано, что менять название имеет право только тот, кто создал?" и "Если я построю дом, назову его "Дерьмо" и продам, то новые владельцы не будут иметь право сменить название?", но ни на один из этих вопросов я так и не получила АДЕКВАТНОГО ответа, - сплошные нелепые цитаты из Википедии о датах создания Днепропетровской области и Екатеринославской губернии.Пиши дальше, путинод, - твой бред очень интересен всяким серговым и каросам.
Та дійсно. Якщо не розумієте українську, то ті хто нею розмовляє (в Україні, на п"ятому році загарбання москалями Криму та частини Донбасу) то рашики.... Не виникає когнітивного дисонансу з цього приводу? Може то вас аж крутить від того, що хтось розмовляє не вашою рідною путінською мовою? Хоча у таких як ви просто нема де виникати когнітивному дісонансу бо замість мізків якась коричнева субстанція і точно не шоколадки від рошенка, а скоріше лайно Вятровича.
Виключно для вас повторюю - назау ДАЮТЬ ті, хто створює. Злидні, які неспроможні створювати пробують перейменовувати. Саме такі злидні перейменували Катеринослав у Дніпропетровськ. Саме такі обмежені розумом перейменували Дніпропетровськ у Дніпро замість того, щоб повернути історичну назву. Саме такі неадеквати пробують перейменувати область на сеча славську. Але прийде час, коли і місту і області повернуть історичну назву. Навіть якшо ви вдавитесь своїм лайном.
Якщо ви збудуєте будинок, що як на мене фантастика, і назвете його лайном, то ви нікому його не продасте, бо таке воно і є. І навкруги так і будуть називати лайно лайном.
Коротше кажучи, для одного персонажа з високим рівнем зарозумілості рідною є Російська імперія і все, що з нею пов'язано. В тому числі присвоєні того часу направо і наліво назви.
Ну, якщо Одеса заснована у п"ятнадцятому сторіччі, то всі хто її так називають середньовічні варвари?
Хоча для деяких українців, що невзмозі за роки незалежності вивчити українську, це і не дивно...
Йоран, повторюю, спробуйте створити щось (а не витворити, як зараз витворяють "патріотично налаштовані" за гроші), та дайте цьому назву. Якщо неспроможні на це, то втягли ялика і мовчки, мовчки...
Да-да, не непонятном для меня языке я написала тебе несколько сообщений.
Может, хватит бухать? Так и до цирроза недалеко.
Виключно для вас повторюю - назау ДАЮТЬ ті, хто створює.Для умственно отсталых в ТРЕТИЙ раз повторяю вопрос: в каком законе сказано, что никто не имеет право менять первоначальные названия? Ты уже и по-русски перестал понимать? Или просто мозгов нет?
Саме такі обмежені розумом перейменували Дніпропетровськ у Дніпро замість того, щоб повернути історичну назву.Нет. Именно "обмежені розумом"(с) считают, что нужно было название, данное одной империей, заменить на название, данное другой империей, причём, обе они были ипостаси страны-АГРЕССОРА.
Пока что своим дерьмом давишься исключительно ты. И придёт время, когда рашеголовых вроде тебя в Украине НЕ БУДЕТ. И это время не за горами.Але прийде час, коли і місту і області повернуть історичну назву. Навіть якшо ви вдавитесь своїм лайном.
Якщо ви збудуєте будинок, що як на мене фантастика, і назвете його лайном, то ви нікому його не продасте, бо таке воно і є.Я тебе предложила бы обратиться к психиатру, но он не поможет: совковость и рашизм не лечатся.
После "переименования области"( редактирования конституции) в ней, конституции, будет три раздела - 1. список областей 2.Права панов 3. обязанности холопов.
Прэлэээстно! (с)
Ну шо, кацапськомовні "патрійоти"... З звятом вас! З річницею Конституції. Хай вас тіпає, а у українців свято!
Маю надію що серед Депутатів вистачить розуму щоб Конституцією не гратися задля втілення забаганок шоколадного та його прихвостня Вятровича.
Комитет Рады поддержал переименование Днепропетровской и Кировоградской областей
"Комитет Верховной Рады по вопросам правовой политики и правосудия поддержал
переименование Днепропетровской и Кировоградской областей в Сичеславскую и Кропивницкую соответственно.
Вывод по законопроектам №8329 и №8380 утвердили на заседании в среду.
"По Кировоградской и Днепропетровской областям очень быстро прошла процедура рассмотрения в парламентских комитетах.
Это буквально месячной давности инициатива народных депутатов.
Мы благодарны другим комитетам, которые по нашей просьбе оперативно собрались, кто две недели назад,
кто на прошлой неделе, а кто на этой неделе, чтобы мы сегодня получили утром эти выводы.
И это дает возможность начать наши конституционные изменения", - прокомментировал глава правового комитета Руслан Князевич."
---
Странно это - очень быстро прошла процедура..
почему в Сичеславскую,
других вариантов что не было?
когда референдум?
и вообще - к чему вся эта спешка..
До сракидвери, никогда в Зраде 300 голосов для этого не будет а там выборы и смена власти, всё начнется возвращаться на свои места.
Востаннє редагував Smith: 12.07.2018 о 16:06
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks