| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Подобные публичные заявления делаются не ради шутки, а ради подстраховки. Если, к примеру, военное положение будет введено, она сразу же начнёт заявлять "а я всем говорила, а вы мне не верили". Если же военного положения не будет, то никакой ответственности у политиков за свои слова нет. И это большая проблема, когда нет реальной ответственности у должностных лиц.
хотите услышать что-то новое - прислушайтесь к тишине
Там пока картина вырисовывается следующая:из минометов стреляли дергая за веревочку из укрытия.То есть боец сует мину в ствол и бежит в укрытие,потом уже веревочка.В данном случае мину он сунул и убежать даже не успел.Большое количество жертв вследствие стрельб батареей,то бишь рядом стояли еще минометы которые одновременно заряжались.Я конечно не пророк,но мины пора бы и освежить - советскими музейными экспонатами ведь пользуются.
я думаю вы сами поищите ...
все запредельно дорого ...
миномет "молот" - труба на ножках стоит 480 тыс грн . почти пол лимона .
немного цен
http://nation-creation.wikia.com/wik...y_Pricing_List
Востаннє редагував alyak: 06.07.2018 о 20:06
Гройсман і Продан поставили свого соратника керувати митницею
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав розпорядження Кабміну про призначення начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького тимчасовим виконувачем обов’язків заступника голови Державної фіскальної служби.
Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабінету міністрів України №448 від 4 липня 2018 року, підписаному Гройсманом.
За інформацією "Радіо Свободи", Кривіцький займатиметься митним напрямом на новій посаді.
Він народився у Хмельницькій області. Однак працював в податкових органах у Вінниці. З 90-х років займав керівні посади в податковій Вінницької області.
"У квітні 2016 року екс-мер Вінниці Володимир Гройсман став прем’єр-міністром України, а в липні 2016-го ще один вінничанин, який також тривалий час працював у податковій, – Мирослав Продан – очолив всю Державну фіскальну службу. Тоді ж, у грудні 2016 року Віктор Кривіцький очолив Волинську митницю, якою й керував до нинішнього призначення", - пише "Радіо Свобода".
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
В Европу, в Европу.....У "Київводоканалі" попереджають, що через припинення поставок та зупинку виробництва рідкого хлору на "Дніпроазоті" можуть бути проблеми із подальшим знезараженням питної води.
Про це повідомляється на сайті "Київводоканалу".
"В середині червня "Дніпроазот", що є виробником рідкого хлору, який використовують водоканали для знезараження питної води, попередив, що він припиняє поставки та зупиняє виробництво рідкого хлору. У зв’язку з цим, на підприємствах галузі водопровідно-каналізаційного господарства України виникла складна ситуація з подальшим знезараженням питної води", - йдеться у повідомленні.
За інформацією підприємства, на деяких підприємствах галузі залишків хлору залишилося від тижня до 20 діб.
Асоціація "Укрводоканалекологія" терміново повідомила Уряд та РНБО про ситуацію і попросила втрутитися та вирішити питання з поставкою хлору.
23 червня 2018 року проведено виїзне засідання в Дніпровській ОДА, де були начебто досягнені домовленості з керівництвом Дніпроазоту по відновленню виробництва хлору.
Але, на жаль, і досі Дніпроазот не відновив свою роботу. Залишки хлору, які були на момент його зупинки, повністю реалізовані, розповіли у "Київводоканалі".
5 липня про цю ситуацію повідомили на засіданні міжфракційного об’єднання народних депутатів "Питна вода".
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
У Дніпроводоканалі навіть не попереджають...У "Київводоканалі" попереджають ...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks