Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2490 з 3205 ПершаПерша ... 1490199023902440248024812482248324842485248624872488248924902491249224932494249524962497249824992500254025902990 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 64090, показано з 49 781 по 49 800.

Тема: Покращення от новой панды

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 213

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    заголовкам СМИ (многих!)
    РАША-СМИ!!! Такое дерьмо только ТЫ жрёшь! Сколько раз еще тебе сказать, чтобы ты жрала его БЕЗ НАС, чтобы до тебя, наконец, дошло???
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    планета Земля
    Дописів
    219

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    Тимошенко заявила о подготовке Банковой "военного" сценария по срыву выборов. Насколько это правда?[/B]
    ... шутка?... от ЮВТ чего угодно ждать можно, она особа пробивная и непредсказуемая......
    Подобные публичные заявления делаются не ради шутки, а ради подстраховки. Если, к примеру, военное положение будет введено, она сразу же начнёт заявлять "а я всем говорила, а вы мне не верили". Если же военного положения не будет, то никакой ответственности у политиков за свои слова нет. И это большая проблема, когда нет реальной ответственности у должностных лиц.
    хотите услышать что-то новое - прислушайтесь к тишине

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    У вас с головой как?

Это я о народе плачу??
    Что он такой?
    Хм...
    А потом вы приводите в пример дебила и говорите, что все равно дебилов выберут....

Только на счет денег я говорила не о них, а о профессионалах, о технарях, а не о дебилах, которых дебильные граждане, насмотревшись телеканалов, которые все дружно топят против пороха, выбирают в депутаты.
    ведьма хватит ныть,мало ли что вы там говорили,подняли всем и воруют так же ка ки было все,а вы яро это поддерживали т.е по сути соучастница.
    а теперь хныячете на форуме,что я не то имела

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Слава труду !!!
    спорим скажут,что виноваты бойцы т.к где-то что-то не так сделали?
    пашинского никто не будет прессовать

пы.сы ну если пороху не надо попрессовать НФ перед выборами конечно

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    спорим скажут,что виноваты бойцы т.к где-то что-то не так сделали?
    пашинского никто не будет прессовать

пы.сы ну если пороху не надо попрессовать НФ перед выборами конечно
    Там пока картина вырисовывается следующая:из минометов стреляли дергая за веревочку из укрытия.То есть боец сует мину в ствол и бежит в укрытие,потом уже веревочка.В данном случае мину он сунул и убежать даже не успел.Большое количество жертв вследствие стрельб батареей,то бишь рядом стояли еще минометы которые одновременно заряжались.Я конечно не пророк,но мины пора бы и освежить - советскими музейными экспонатами ведь пользуются.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Там пока картина вырисовывается следующая:из минометов стреляли дергая за веревочку из укрытия.То есть боец сует мину в ствол и бежит в укрытие,потом уже веревочка.В данном случае мину он сунул и убежать даже не успел.Большое количество жертв вследствие стрельб батареей,то бишь рядом стояли еще минометы которые одновременно заряжались.Я конечно не пророк,но мины пора бы и освежить - советскими музейными экспонатами ведь пользуются.
    только статистика говорит.что мины взрываются только в молотах.
    ну прям какие прихотливые мины.
    кстати как тут любят говорит зрадоебы не раз говорили,что молот давно на примете на отправку по доработке.но...
    надо везде ж чтоб была перемога

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    только статистика говорит.что мины взрываются только в молотах.
    ну прям какие прихотливые мины.
    кстати как тут любят говорит зрадоебы не раз говорили,что молот давно на примете на отправку по доработке.но...
    надо везде ж чтоб была перемога
    При чем тут перемога или зрада.Мина тупо взорвалась в стволе без выстрела.Всё.А дальше теорий хоч греблю гати.

Дописів
    37 060

Типово

Я конечно не пророк,но мины пора бы и освежить - советскими музейными экспонатами ведь пользуются.
    проблема в том что стоит это денег немерянно ... хомячки когда узнают сколько - обосрутся .

весь металлолом уже надо обновлять ...

Дописів
    25 865

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    проблема в том что стоит это денег немерянно ... хомячки когда узнают сколько - обосрутся .

например?
    стоимость мины 120 мм - советского образца и зарубежный аналог?

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    например?
    я думаю вы сами поищите ...

все запредельно дорого ...

миномет "молот" - труба на ножках стоит 480 тыс грн . почти пол лимона .

немного цен

http://nation-creation.wikia.com/wik...y_Pricing_List
    Востаннє редагував alyak: 06.07.2018 о 20:06

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис

Да.Это стоит дорого.Очень.Но это дешевле чем вот такое вот непотребство на учебных блять стрельбах.

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Гройсман і Продан поставили свого соратника керувати митницею
    Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав розпорядження Кабміну про призначення начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького тимчасовим виконувачем обов’язків заступника голови Державної фіскальної служби.
    Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабінету міністрів України №448 від 4 липня 2018 року, підписаному Гройсманом.
    За інформацією "Радіо Свободи", Кривіцький займатиметься митним напрямом на новій посаді.
    Він народився у Хмельницькій області. Однак працював в податкових органах у Вінниці. З 90-х років займав керівні посади в податковій Вінницької області.
    "У квітні 2016 року екс-мер Вінниці Володимир Гройсман став прем’єр-міністром України, а в липні 2016-го ще один вінничанин, який також тривалий час працював у податковій, – Мирослав Продан – очолив всю Державну фіскальну службу. Тоді ж, у грудні 2016 року Віктор Кривіцький очолив Волинську митницю, якою й керував до нинішнього призначення", - пише "Радіо Свобода".
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Трурль Переглянути допис
    Гройсман і Продан поставили свого соратника керувати митницею
    Они перед выборами наехали на одесских чтоб типа те умерили президентские амбиции ... клановая война .

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    например?
    Не знаю насчет мин, а фугасный выстрел Т-64 с взрывателем ВС-5 в советское время стоил 70 рублей.

ЗЫ:
    Остаток от 480 тысяч:

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від Katy89 Переглянути допис
    Подобные публичные заявления делаются не ради шутки, а ради подстраховки. Если, к примеру, военное положение будет введено, она сразу же начнёт заявлять "а я всем говорила, а вы мне не верили". Если же военного положения не будет, то никакой ответственности у политиков за свои слова нет. И это большая проблема, когда нет реальной ответственности у должностных лиц.
    ... а откуда ей быть?...щас идёт раздрай за власть, а посему все методы хороши...(((

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

...Верёвочка??!!... техника 21 века??!!... ай да Пеця, ай да гавнокомандующий!!!

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

В Европу, в Европу.....
    У "Київводоканалі" попереджають, що через припинення поставок та зупинку виробництва рідкого хлору на "Дніпроазоті" можуть бути проблеми із подальшим знезараженням питної води.
    Про це повідомляється на сайті "Київводоканалу".
    "В середині червня "Дніпроазот", що є виробником рідкого хлору, який використовують водоканали для знезараження питної води, попередив, що він припиняє поставки та зупиняє виробництво рідкого хлору. У зв’язку з цим, на підприємствах галузі водопровідно-каналізаційного господарства України виникла складна ситуація з подальшим знезараженням питної води", - йдеться у повідомленні.
    За інформацією підприємства, на деяких підприємствах галузі залишків хлору залишилося від тижня до 20 діб.
    Асоціація "Укрводоканалекологія" терміново повідомила Уряд та РНБО про ситуацію і попросила втрутитися та вирішити питання з поставкою хлору.
    23 червня 2018 року проведено виїзне засідання в Дніпровській ОДА, де були начебто досягнені домовленості з керівництвом Дніпроазоту по відновленню виробництва хлору.

Але, на жаль, і досі Дніпроазот не відновив свою роботу. Залишки хлору, які були на момент його зупинки, повністю реалізовані, розповіли у "Київводоканалі".
    5 липня про цю ситуацію повідомили на засіданні міжфракційного об’єднання народних депутатів "Питна вода".
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    13 721

Типово

У "Київводоканалі" попереджають ...
    У Дніпроводоканалі навіть не попереджають...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Сторінка 2490 з 3205 ПершаПерша ... 1490199023902440248024812482248324842485248624872488248924902491249224932494249524962497249824992500254025902990 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті