| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ви спочатку поговоріть з володарями отих автівок з вашого двору... 80% повний неадекват... "а шо я виноват, что мне места во дворе на дороге не хватило... а на стоянке дорого... а пешикам еще 1,5 метра на дороге есть чтобы ходить, я не нарушаю ,.... никто не запрещает парковаться во дворе на тротуаре..." а двірникам тіки й треба щоб сніг не прибирати і не посипати... у нас через таких придурків сміття через раз вивозять, бо неможна проїхать...
Хоча дорогу між садком і майданчиком перший раз з жеку пошкребли, купи грязюки вже тиждень лежать нема кому вивезти... мабуть чекають щоб дощами знов розмило...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
В мексике на текущих выборах убили 150 кандидатов... Просто и со вкусом.
мне нравится политика в сша. там если авто мешает пожарным, то они его взламывают и откатывают подальше.
Що ви , я про таке і не заїкаюсь навіть - про простір, що біля під'їздів .
Я про ті тротуари, де абсолютно машинам не місце . Ну тобто ні під'їзда з цього боку будинку , ні паркувальних місць .
Ми любимо проспектом гуляти . Від парку до парку - від Гагарінського до нашого . Або ж далі .
Так на цьому проміжку вже не знаєш, чи можна ходити , чи пєшики зайві. Куди від машин бігти - де можна відпочити нормально.
Парки всі якісь страшненькі у нас . Одна надія на наш після реконструювання.
Она при Брежневе еще была...и после Бори еще лет 50 будет.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
+1
Поймано два жлоба. Кража кабелей - Запорожское 2а Мерседес Спринтер (107 маршрут) АЕ8667СР гр. Чопик Павел Анатольевич 22.10.1988 и гр. Сливний Владислав Николайович 10.03.1976
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Вырезала кабель на улице Березинской дом 20. Изловлена. Юрима Кристина Сергеевна 1993 года рождения. Ранее судимая за кражу кабелей. И шприц с ширкой в кармане.
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
А что будет, когда ваышеупомянутые жлобы вывалят данные Abyss ??или просто выловят......
,,,,заряжаемся,,,,
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks