На этот вопрос отвечу так: http://avidreaders.ru/book/menshe-no...t-nado-ne.html
Херня конечно это книга, написал это, чтобы допустили, что бывает по-другому.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На этот вопрос отвечу так: http://avidreaders.ru/book/menshe-no...t-nado-ne.html
Херня конечно это книга, написал это, чтобы допустили, что бывает по-другому.
а я счастливая мама. я делаю то, что я хочу делать - я занимаюсь своим ребенком.
никакой жертвы тут нет. жертвой было бы бросить ребенка на самотек и топать зарабатывать бабло.
в свое время я думала, что пожертвовала карьерой ради материнства. но сейчас я понимаю, что это вообще не жертва была, это нормальный ход вещей.
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
ДТЭК Днепр проснулся) прислали смс с долгом за два месяца , которые давно оплачены
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
о. значить таки не повністю знімуть
Безробітні, що декларують нульові доходи і хочуть отримати субсидію відтепер мають стати на облік до центру зайнятості
05.05.2018 | 15:16
Такі зміни в програмі надання субсидій почали діяти з 1 травня 2018 р. у відповідності до Постанови уряду від 27 квітня 2018 р. № 329 Київ Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1022.
Особам, які не стали на облік до центру зайнятості, соцстрах автоматично розраховуватиме дохід в три прожиткових мінімуми, що складає 5 тис. 286 грн.
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks