Три стакани тертої моркви, 0, 5 стакани коричньового цукру, 0, 7 стакани білого цукру, 4 яйця, 1 ст. олії, 1 стакан борошна, ,1, 5 ч.л. розпушувача,. ванілін, кориця. Стакан 250 мл.
Яйця взбити з сумішшю цукру, додати ванілін, корицю, олію, перемішати, додати борошно + розпушувач, перемішати, додати моркву і перемішати. на дно форму покласти пергамент, змазати форму вершковим маслом.
В мікрохвильовій печі випікала 20 хвилин, потужність 650. ( в духовці 40-50 хвилин на 180 град.)
Крем звичайний заварний з молока та жовтків+цукор+вершкове масло, на підсипку боків тертий шоколад, наверх смажений арахіс.
Bookmarks