Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 9, показано з 1 по 9.

Тема: В Бюджете совсем нет денег???

Дописів
    42

Типово В Бюджете совсем нет денег???

в державний бюджет за рахунок виплати дивідендів на 94,76% акцій що належать державі буде перераховано 667 502 тис. грн.

Термін сплати дивідендів до Державного бюджету до 01.08.2005 року.
    http://www.fin.org.ua/newws.php?i=324421

Плюс к этому - невыплата владельцам комбината денег за акции которые были перечислены при "неправильной" покупке.

Плюс увеличение социалки...

+ я думаю, что не совсем оправдано начисление дивидендов за прошлый год по реестру сформированному на дату собрания...

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

я думаю, что не совсем оправдано начисление дивидендов за прошлый год по реестру сформированному на дату собрания
    Читайте закон.

Дописів
    42

Типово

интересно - а отчет они тож на дату собрания делают?
    А почему тгода прибыль не считается от собрания к собранию???

Я имею ввиду нелогично. при чем абсолютно.

Право на отримання частки прибутку (дивідендів) пропорційно частці кожного з учасників мають особи, які є учасниками товариства на початок строку виплати дивідендів;

Стаття 37. Зміст статуту акціонерного товариства
    Статут акціонерного товариства, крім відомостей, вказаних у статті 4 цього Закону, повинен містити відомості про види акцій, що випускаються, їх номінальну вартість, співвідношення акцій різних видів, кількість акцій, що купуються засновниками, наслідки невиконання зобов'язань по викупу акцій, строк та порядок виплати частки прибутку (дивідендів) один раз на рік за підсумками календарного року.

До компетенції загальних зборів належить:
    а) визначення основних напрямів діяльності акціонерного товариства і затвердження його планів та звітів про їх виконання;
    б) внесення змін до статуту товариства;
    в) обрання та відкликання членів ради акціонерного товариства (спостережної ради);
    г) обрання та відкликання членів виконавчого органу та ревізійної комісії;
    д) затвердження річних результатів діяльності акціонерного товариства, включаючи його дочірні підприємства, затвердження звітів і висновків ревізійної комісії, порядку розподілу прибутку, строку та порядку виплати частки прибутку (дивідендів), визначення порядку покриття збитків;
    Все люди разные. Только я одинаковый
    Милости прошу - www.fin.org.ua ждет Вас

Дописів
    42

Типово

Гражданский кодекс
    Стаття 116. Права учасників господарського товариства
    1. Учасники господарського товариства мають право у порядку, встановленому установчим документом товариства та законом:
    1) брати участь в управлінні товариством у порядку, визначеному в установчому документі, крім випадків, встановлених законом;
    2) брати участь у розподілі прибутку товариства і одержувати його частину (дивіденди);

Почему акционер, который какое-то время был акционером не смог получить часть прибыли, при владении акциями в срок более 3 месяцев?
    Я думаю нашей стране уместно біло бі проводить віплату поквартально... по крайней мере на больших предприятиях

Дописів
    6 627

Типово

Ivvii, нельзя поквартально. Это было уже. Когда по трём кварталам производилась выплата дивидентов, а по четвёртому кварталу (и по году) убыток... Нечем платить налоги.

Дописів
    42

Типово

т.е. в России и Америке никто не платит налоги???

Дописів
    6 627

Типово

Ivvii, в нормальных странах и отчёты по почте отправляют раз в год и в один адрес... Только нашим бухгалтерам это не говорите...

Дописів
    42

Типово

Я думаю, что можно, только надо прописать все в кодексе или законе об АО - чтоб черко реглиментировать порядок...

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Ivvii,

ЗАКОН УКРАЇНИ
    Про цінні папери і фондову біржу

Ст. 4
    Акція - цінний папір без установленого строку обігу, що засвідчує дольову участь у статутному фонді акціонерного товариства, підтверджує членство в акціонерному товаристві та право на участь в управлінні ним, дає право його власникові на одержання частини прибутку у вигляді дивіденду, а також на участь у розподілі майна при ліквідації акціонерного товариства...

Ст. 5
    Власник акції має право на частину прибутку акціонерного товариства (дивіденди), на участь в управлінні товариством (крім власника привілейованої акції), а також інші права, передбачені цим Законом, іншими законодавчими актами України, а також статутом акціонерного товариства.

===
    Питання, хто був власником на момент проведення зборів?

Найміть юриста.

*

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті