Эээээээ ....
А "родить за 700 тысяч" - это не "свое дело" ?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Эээээээ ....
А "родить за 700 тысяч" - это не "свое дело" ?
Коробит даже не избиение а тупые отмазки про следственные мероприятия и препятствование им. При которых увезли все палатки и прочее. Пистец. Короче после того как разобрался поддержу что власть поступила по уипански, влучших традициях овоща (с исправлением ошибок).
Неужели нельзя было просто сказать - заипали эти палатки, мешают движению и т.п. Подготовить с месяцок общественное мнение через пропаганду и потом прийти просто навести порядок. Так нет же, придумали какуюто "йолку"
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
йдеться про Геращенко
Mikheil Saakashvili
2 год ·
Ось ця істота вчора повідомила, що, виявляється, в наметовому містечку знайшли «мій трон» і якісь мєнти у балаклавах навіть гордо на ньому фотографувалися. Так ось хочу повідомити у відповідь господарям цього дива. Вчора ви не мій неіснуючий трон знайшли, а остаточно втратили голови у цьому наметовому таборі і це означає, що зовсім скоро втратите й владу. Повірте мені, я ніколи не помилявся у своїх українських прогнозах.
Вірьовочка - елемент українського народного танцю.
Вірьовочка - елемент українського народного танцю.
Ну и где хотя бы "народные" возмущения по поводу избиения мирных демонстраций, интересно ?
Заплатить некому ?
))))))))))))))))))))))
Значится достигли желаемого. Тыхо сидеть по хаткам и не мычать.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks