Залишилися такі соуси:
Аджика Червоний Вогник - 19 шт.
Склад: в'ялений червоний гіркий перець, свіжий часник, насіння коріандру, хмелі-сунелі, сіль.
Об’єм 250 мл. Ціна: 50 грн.
Аджика Зелений Гай - 22 шт.
Склад: свіжий гіркий зелений перець, кінза, селера, часник, базилік, петрушка, насіння коріандру, хмелі-сунелі, сіль.
Об’єм 250 мл. Ціна: 50 грн.
Аджика з мангалу (червона) - 17 шт.
Склад: червоний гіркий перець, запечений на мангалі, часник, насіння коріандру, хмелі-сунелі, копчена паприка, яблучний оцет, сіль.
Об’єм 250 мл. Ціна: 50 грн.
Йошта з часником - 7 шт.
Склад: йошта, часник, соєвий соус, гіркий перець, насіння коріандру, базилік, цукор, сіль.
Об’єм 250 мл. Ціна: 40 грн.
Чьотка сливка - 47 шт.
Склад: червона слива, кріп, кінза, м’ята, часник, петрушка, базилік, насіння коріандру, насіння кропу, перець гіркий, яблучний оцет, цукор, сіль.
Об’єм 330 мл. Ціна: 30 грн.
Хай святковий стіл буде шалено різноманітний!![]()
Bookmarks