| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А в школах не отменили практику? Я просто не в курсе.
Стричь траву ножницами или красить стены - ото была жесть))) А подмести - это фигня.
Рассказала мужу за кексик. Первая фраза: "Чие це пирожене, Сирожене"
Каждому свое, но если вдруг Мама Ваньки, вы передумаете, давайте я вам пиратские штуки дам. выйдет под музыку саблей помашет. или у меня 5 масок разных мальчуковых супергероев есть. даже при желании поищу Дарта Вейдера костюм для мальчика, где то был
Тесла шоу Днепр! Шоу молний!Супер КВЕСТЫ! Орел и решка! Вечеринки и дискотеки для детей и подростков!1000 отзывов))) "Like" - квест! Выпускные!
Особисто вихователька сиділа зачитувала і бажаючим давала подивитися
Та і у гугла спитати не проблема)
Дле тебе - для кожного віку останнім пунктом розділ "трудова діяльність"
Це для середньої групи цитата)Господарсько-побутова праця
Привчати дітей підтримувати порядок у груповій кімнаті: класти на місце
іграшки, будівельний матеріал, книжки, разом із дорослим підклеювати
книжки. Вчити витирати пил зі стола, стелажів. Привчати сервірувати стіл,
готувати матеріал для занять і збирати його після заняття, прати лялько-
вий одяг. Залучати до прибирання майданчика від сміття, опалого листя;
підмітання, перекопування піску в пісочниці, змітання снігу зі споруд, мит-
тя виносних іграшок. Вчити застеляти своє ліжко після сну.
Праця у природі
Вчити правильно підливати рослини, визначати потребу їх у вологості;
розпушувати землю; витирати листя кімнатних рослин, вирощувати
овочі, висаджувати розсаду, сіяти насіння овочів і квітів, підливати
грядки, збирати врожай, розпушувати ́рунт; з допомогою дорослого го-
тувати корм для тварин, мити годівниці, напувалки, піддони; насипати
міркою корм для риб.
Заохочувати дитину допомагати дорослому пересаджувати рослини,
планувати грядки, міняти воду в акваріумі.
Привчати тримати в чистоті та у відведеному місці городньо-садовий
інвентар.
Продовжувати вчити турбуватися про осілих птахів
у нас в школе с этим бесполезно бороться, каждый месяц, с 1-4-й класс театр, цирк, зоопарк, деть ходить не хочет, говорит учителю что не пойдёт, на что учитель отвечает : "тогда пойдёшь к первоклашкам", и приходится топать. показывают одно и то же. И да, на собрании (перед первым классом) завуч говорила, "не все ж дети ходят в театры/цирки, а тут вам каждый месяц". Но ладно первый класс, а дальше............... Но то школа такая........
"....-Узнать можно только те вещи, которые приручишь,...." с
Продавалка, детское http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=237511
Спасибо, но пират у нас был! Вышивала ему череп бисером на тельняшке! Дед мороз принес пиратскую энциклопедию и пиратский корабль. Песню эту мы тоже вспоминали и сын ее очень любит. Мой сын не знает кто такой Дарт Вейдер и многие дисней-пиксар герои ему не нра! Я не претендую на всеобщее признание и на шквал аплодисментов.
Не, мы не на левобережном ходим в школу. Как по мне, сейчас бороться за что-то в школе и доказывать, это бесполезно. Может лет через 20-30 что-то и поменяется. У нашей учительницы есть своё мнение. И не важно что оно с твоим не совпадает. Ей надо что б все были одинаковые, а если твой ребёнок другой, то можно и сказать какую-то гадость. Ещё меня убивает, когда в классе озвучивают оценки всех детей детям.
"....-Узнать можно только те вещи, которые приручишь,...." с
Продавалка, детское http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=237511
Жесть такая. Принимали не читая
Привчати дітей підмітати доріжки на подвір’ї дитячого садка, взимку розчищати їх від снігу, перекопувати і поливати пісок у пісочниці; допомагати двірникові підтримувати чистоту і порядок на ділянці дитячого садка, помічникові вихователя – розвішувати рушники, розкладати комплекти спальної білизни.
Представляю детей в саду перекапывающих песочницы, розчищающих дорожки от снега и убирающих листья.
Спасибо за информацию -попробуем поднять вопрос по этой программе
нам на первом родит собрании воспетка зачитывала эту программу
типа, что за этот учебный год дети должны научиться делать
было типа: научиться новым словам, пользоваться вилкой, различать времена года и пр. в том же духе
про копать, расчищать и подметать ничего подобного не было
Ну, листя і каштани збирати дітям за щастя))) І взимку совочками сніг кидати - це гра і в радість. Звичайно ніхто їх не змушує до фундаментального прибирання)))) Але не бачу нічого поганого, якщо дітям прищеплюють поняття, що саме по собі нічого в цьому світі не робиться, і що треба прикладати до всього якісь зусилля) Може у когось, звичайно, вдома домогосподарка все робить, але такі мабуть і не ходять у "земні" дитсадочки![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks