| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пока все силовики брошены на борьбу с врагом Украины № 1.......5-го грудня двоє невідомих з автомату обстріляли позашляховик футболіста.
З місця події чоловіки втекли автомобілем, повідомляє сайт національної поліції.
Після огляду автомобіля правоохоронці вилучили гільзи та направили для проведення експертизи.
За попередньою інформацією постраждалих немає.
Додамо також, що за інформацією ТСН автомобіль належить гравцю збірної України і київського Динамо Денису Гармашу.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Такое шоу с утра, а я зевнул. Ну шо там? Куда бежать?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
они к выборам готовы
я так понимаю, что требование перезагрузки со стороны доноров достигло предела
минск не выполним в этих условиях без глобальных электоральных потерь, подачки с минималкой и пенсией, типа игра в самостоятельность и отстаивание независимости от госдепа, формирование ТРК под реф и прогнозируемость админресурса
как то так
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Кстати похоже Порошенко окончательно стал Януковичем.... Так что дело однозначно не в лидерах...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks