| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вчителі, лікарі масово виїжджають закордон на заробітки.
Ми чули про принаймі одного прокурора чи суддю, який також таке зробив?
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Судьи и прокуроры на заработках в Украине.....
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
А по поводу Вано...х.з. Но, думается, что так ЯВНО подставляться панда не должна.https://www.facebook.com/dmitriybabk...c_location=ufiРозмовляв з Мамукою, він вигнав Вано зі свого підрозділу. Нагороду отримав наступним чином: Боєчко до нього звернувся, сказав, що хоче нагородити когось з Легіону. Вони вибрали найстаршого - Вано - і подали його. Ось і всі подвиги. Потім його виперли, бо з'явилась певна інфа. Думаю, сьогодні-завтра Мамука сам все напише
Востаннє редагував margret: 18.11.2017 о 10:53
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Вдогонку посту о закарпатской учительнице
ЖИТТЯ • 17 листопада 2017 року, 09:58 2807
"Знайшли цапа-відбувайла!", – закарпатка, яка стала учителем року, різко відповіла своїм критикам
Вчителька англійської мови з Берегова Віолетта Македон, яка після отримання нагороди "Учитель року-2016" поїхала на заробітки до Лондона, попросила з розумінням поставитися до її вирішення.
Так, на своїй сторінці в Facebook вона заявила, що розповіді про важкі умови роботи – лише вигадки журналістів.
"Умови праці в школі сприяли моєму становленню як вчителя, так і особистості! Перспективи розвитку, як бачите, теж є. Я – живий приклад. У певних виданнях є цілі абзаци, які вигадані. Абсолютно і категорично спростовую слова про нестерпні умови праці, життя і перспективу розвитку!!! Досить вигадувати!", – наголосила Македон.
Як пише одне з всеукраїнських видань, у планах Віолетти повернутися в Україну і знову вчити дітей.
"Я хочу повернутися Учителем року з ще більшим досвідом, а не зрадницею. Хочу викладати українським дітям курс краєзнавства – вчити з власного досвіду і з британською вимовою. Що може бути краще?", – заявила вона.
При цьому вчителька різко відповіла деяким українцям, які засуджують її в соцмережах.
"Я ніяк не очікувала такого резонансу, – розповіла Віолетта. – І помилкового трактування теж. Роками наш народ працює за кордоном, а тут – таке диво! Знайшли собі цапа-відбувайла. За те, що завжди робила все можливе, щоб зміцнити знання майбутніх громадян України і полегшити їхню адаптацію у європейському співтоваристві?".
Читайте також: Закарпатка, яка стала педагогом року в Україні, і яку нагороджував особисто Президент, виїхала на заробітки до Європи
В управлінні освіти Берегівської міськради підтвердили, що Віолетта Валеріївна звільнилася із рідної 5-ї школи в кінці серпня цього року, і новий навчальний рік у школі почався вже без неї.
"Ми дуже шкодуємо, що вона поїхала за кордон, і колеги, і діти шкодують. Це ж наша зірочка! Вона чудовий викладач, і як людина дуже хороша. Її звільнення жодним скандалом не супроводжувалося, це було її рішення. І це рішення цілком зрозуміле, адже Віолетта одна виховує дитину. Та й для неї самої у плані перспектив і розвитку, звичайно ж, краще", – розповіли там.
Ситуацію також прокоментував колишній директор Українського Центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук. Він закликав припинити нападки на жінку. За його словами, у цьому її вчинку винна система.
"І одна з найвагоміших причин для їхньої появи – це тоталітарний стиль управління школами зі сторони багатьох керівників, які принижують творчо працюючого вчителя. Протистояти цій біді багато хороших вчителів не можуть. І тоді, якщо не можуть з різних причин залишити роботу, вони пристосовуються до того, що є. А це вже біда", – пояснив він.
Джерело: Обозреватель
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Если Вам не понятны фразы: "Правоохоронці заявили, що їм нічого про це не відомо", "правоохоронці відмовляються повідомляти будь-яку інформацію з цього приводу", то ничем помочь не могу. И отказываются они что-либо комментировать, так как не было ни предъявления обвинений, ни судебных решений - т.е. просто по определенному национальному признаку, от которого срется власть, вышвыривают людей из страны.
Грузин что ли?по определенному национальному признаку
Лопаточная опять высосала из пальца повод для говнометания в сторону власти.Видать, без этой утренней зарядки у неё день наперекосяк проходит.
... не дай Боже!!! я давно уже сняла "розовые очки" и по -моему, тот кто хочет воистину добра стране, не только ВИДИТ недостатки и говорит о них, но по возможности влияет на улучшение, показывая "слепым" властям на их руководящую пагубность по отношению к стране, которую им доверил народ...
Очередной пук в лужу, хотя это уже привычно.
Если только по теме, таки:
1. За прошедший год Петро увеличил личные активы в 2+ раза (есть все оффиц. данные). Статистика Винницких - её нет.
2. Отголоски панамского досье в виде сканов писем юристов Петра, слитых хакерами, показали то, шо и думали Ведьма и компания. Абсолютна честность слепого траста, бессеребряник Петро - наш през на слид. рик.
3. Нет анализа ни законов, ни личного кармана, ни життя дитей. Ничего. Помойка рулит в теме.
Забыл, для Глобуса.
Новоиспеченный гражданин ЕС и Кипра по имени Беня, проживающий не в Днепре уже давно - таки подаст еще и иск к Украине по Приватбанку (не смотря на компенсации).
Я смотрю для некоторых источник правды только пресс-релизы АП, КМУ и Рады.
Ну и, конечно, выступления можновладцив.
Все что идет поперек брехня однозначно.Керівник департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК Ганна Соломатіна заявила, що позиватиметься до генпрокурора Юрія Луценка та САП, вимагаючи повернення справи про зловживання у Нацагентстві з запобігання корупції до НАБУ.
Про це йдеться у заяві Соломатіної, яку оприлюднено 18 листопада після передачі справи НАЗК до СБУ.
"Ганьба, Юрію Луценко, ганьба, Назаре Холодницький. Як ви могли передати справу до СБУ, якщо знали, що викривачі дали свідчення на заступника начальника управління СБУ Карпушина? Саме Карпушин приніс назад пакет з документами про зловживання у НАЗК, який мій колега відвіз на Різницьку. Повернув незареєстрованим і сказав: не лізьте", - зазначила Соломатіна.
"А генпрокурор ще й написав Мустафі Найєму, що про пакет це неправда. Тобто Юрій Луценко, не заслухавши свідчень, не перевіривши факти, не ознайомившись із матеріалами справи, вже наперед упевнений, що свідки збрехали? Які ж будуть результати такого "неупередженого" розслідування, і яка доля чекає на нас і наші сім'ї?", - додала вона.
Соломатіна зазначила, що детективи, з якими викривачі зв'язалися напередодні ввечері, заявили, що весь минулий тиждень возили до САП клопотання і матеріали і їм щоразу відмовляли.
А то что Соломатина "керівник" считать правдой? Вроде же было сообщение, что она уже не возглавляет департамент НАЗК
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks