Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 440 з 653 ПершаПерша ... 340390430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450490540 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13050, показано з 8 781 по 8 800.

Тема: Саакашвили - граната в руках Президента

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Вопрос в том, а что, Саакашвили с самого начала не знал, что панда плохая??? Или типа прозрел...
    может надеялся,что петя сша побоится и даст работать.

Дописів
    3 306

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Я не здивуюсь, якщо хтось дорікатиме Саакашвілі за те, що він не організував ремонт дороги в Солонянському районі, або не відновив дитсадок в Теребовлі, Тернопільської області.
    Ви розумієте, що таке посада губернатора області, де і наскільки діють його повноваження і які вони взагалі?

Особливо, якщо людина проявляє неочікуваний ентузіазм і робить щось таке, що вибивається із загальної картини і починає турбувати моноліт чиновництва, бізнесу і криміналу, який без суттєвих змін перекочував до нас із Совєтського Союзу? Тобто, розкачувати будку?
    было бы очень неплохо если бы вы рассказали какие полномочия у губернатора и чем он должен заниматься а также чем не должен заниматься т.к у меня в основном сложилось мнение что Саакашвили будучи на посте губернатора выходил очень далеко за рамки своих полномочий и в основном занимался какой-то ерундой
    Правда только на заборах!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від АLF Переглянути допис
    Тобы кажуть про чемність, ти кажешь про ненависть, до того ж я бачу все навпаки бо україномовні більш ненавистні до російскомовних, а не навпаки (за особистим спостреженням). Повертаючись до чемності буде чемно і виховано перепросити та вже розмовляти на своїй мові, а не "я знаю 3 мови і апріорі всі повинні знати 3 мови", то, як ти кажешь, "совкова спадщина", треба від неї відіходити і треба поважати не тільки себе, але й співрозмовника, на якій би мові він не розмовляв.
    Ми були чемні і толерантні попередні 20 років, це ж не завадило сусіду розпочати війну під гаслами спасіння російськомовних.
    Не розумію, що гібрид такий російськомовні, ні народ, ні національність, навіть не нація, а звичайний пережиток минулого. До того ж в українців, у переважній більшості, немає проблем з оволодінням чи використанням російської.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    опасность петра в том,что эти медленные реформы приведут рыгов во власть,как это было с ющенко
    Смішно, а що Петро не регіонал?

Звідки Ви
    MELMAC
    Дописів
    307

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    А
    Ну яка до тебе може бути чемність, коли ти втратив здоровий глузд, наполягаючи, що б надавати перевагу російській.
    Перш чим говорити про проштовхування якоїсь людини необхідно врахувати сьогоднішні особливості, що основним виборцем є люди похилого віку. Ти впевнений, що отримаєш бажаний результат при активній протидії твоєму кандидату.
    Я не надаю перевагу російській, з чого ти взяв? Я вважаю що в Україні повинна бути одна мова, що вчителя ті що з "совка" повинні розмовляти на уркаїнській мові, а вони ж бо до сих пір переходять на російску, то погано для української державності. Якщо я розмовляю на російскій мові, то не значить, що я віддаю їй перевагу. Я більш не бажаю спілкуватись на цю тему, багато було пояснень з мого боку, якщо ти не зрозумів, то не зрозумів, облишим. І не ображайся, якщо будешь коментувати мої російскомовні коментари українською і я не буду твої відповіді читати та якось реагувати - якщо ти не поважаєшь співрозмовника, то я також не вважаю за потрібним поважати тебе.

Кандидати, кандидати. Авжеж впевнений, також як і ти впевнений, що зараз при владі "банда", бо зараз банда, а хто прийде і чи буде гірший він чи кращий - ти не знаешь, але є досить непоганий ризок того, що кандидат буде кращій ніж теперішня банда, то чого не вибрати? Чого чекати? Чого боятись?
    Alien Life Form

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Я не надаю перевагу російській, з чого ти взяв? Я вважаю що в Україні повинна бути одна мова, що вчителя ті що з "совка" повинні розмовляти на українській мові, а вони ж бо до сих пір переходять на російску, то погано для української державності. Якщо я розмовляю на російскій мові, то не значить, що я віддаю їй перевагу. Я більш не бажаю спілкуватись на цю тему, багато було пояснень з мого боку, якщо ти не зрозумів, то не зрозумів, облишим. І не ображайся, якщо будешь коментувати мої російскомовні коментари українською і я не буду твої відповіді читати та якось реагувати - якщо ти не поважаєшь співрозмовника, то я також не вважаю за потрібним поважати тебе.

Кандидати, кандидати. Авжеж впевнений, також як і ти впевнений, що зараз при владі "банда", бо зараз банда, а хто прийде і чи буде гірший він чи кращий - ти не знаешь, але є досить непоганий ризок того, що кандидат буде кращій ніж теперішня банда, то чого не вибрати? Чого чекати? Чого боятись?
    Гадаю, що ми знайшли порозуміння, бо робимо одну ту ж справу, виправивши свої дописи.
    Востаннє редагував Mikela: 29.10.2017 о 12:50

Звідки Ви
    MELMAC
    Дописів
    307

Типово

Ми були чемні і толерантні попередні 20 років, це ж не завадило сусіду розпочати війну під гаслами спасіння російськомовних.
    Не розумію, що гібрид такий російськомовні, ні народ, ні національність, навіть не нація, а звичайний пережиток минулого. До того ж в українців, у переважній більшості, немає проблем з оволодінням чи використанням російської.
    Зрозумій, ти ж сам не розділяєшь ті мови, бо цитуя російску відповідаєшь українською. То все це виглядає як одна мова. А так не повинно бути. То добре для людей, що вони знають ті мови, але не для державності. Не розуміючи цього ти роздмухуєшь полум"я, та в одночас губиш свою рідну мову. Схаменись.

___
    так бачу твоє нове повідомлення. все марно. ну то твоє життя. На все добре!
    Alien Life Form

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Зрозумій, ти ж сам не розділяєшь ті мови, бо цитуя російску відповідаєшь українською. То все це виглядає як одна мова. А так не повинно бути. То добре для людей, що вони знають ті мови, але не для державності. Не розуміючи цього ти роздмухуєшь полум"я, та в одночас губиш свою рідну мову. Схаменись.

___
    так бачу твоє нове повідомлення. все марно. ну то твоє життя. На все добре!
    Потрібно бути уважному, освіченому, що не робити таких помилок, які складно виправити, як у спілкуванні, так і при виборах політиків.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Смішно, а що Петро не регіонал?
    ну так бывший.
    а вот именно та.часть,старая,которая за рф явно не его.
    и она набирает сейчас хорошие баллы.
    а петро их кормит с руки т.к они ему помогают.
    но это ж временно

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

ну так бывший.
    а вот именно та.часть,старая,которая за рф явно не его.
    и она набирает сейчас хорошие баллы.
    а петро их кормит с руки т.к они ему помогают.
    но это ж временно
    Так він всівся на старі схеми папіредників всередині України.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Так він всівся на старі схеми папіредників всередині України.
    ну да.
    другой вопрос,что любая альтернатива ему сейчас жестко критикуется и сразу откидывается.
    ну и как вырастет ему достойный конкурент,когда с одной стороны порох всеми законными и незаконными путями всех давит?
    а с другой часть народа пытается создать из пороха царя

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

ну да.
    другой вопрос,что любая альтернатива ему сейчас жестко критикуется и сразу откидывается.
    ну и как вырастет ему достойный конкурент,когда с одной стороны порох всеми законными и незаконными путями всех давит?
    а с другой часть народа пытается создать из пороха царя
    Майдан з Небесною сотнею і АТО ставлять перед бандюками нові вимоги, які вони, бандюки, не бажають виконувати, а продовжують займатися дерибаном, який очолює порох.
    Проблема в іншому, що зміни не є вимогою більшості народу, бо ще сильно народ розділено ідеологічно.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Майдан з Небесною сотнею і АТО ставлять перед бандюками нові вимоги, які вони, бандюки, не бажають виконувати, а продовжують займатися дерибаном, який очолює порох.
    Проблема в іншому, що зміни не є вимогою більшості народу, бо ще сильно народ розділено ідеологічно.
    народ был обьеденен и не раз.
    это видно по 2 майданам.
    другой вопрос,что пришедшие всегда обламывали людей и народ терял надежду.

а ведь ве из-за слишком широких полномочий и отсутствия конкурентов

Дописів
    12 402

Типово

Миколо, доки студентів не підтягнуть і іх не отбуцькають нічого не вийде.

А на студентів гроші потрібні, треба скинутись.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 017

Типово

Цитата Допис від Фдучъ Переглянути допис
    было бы очень неплохо если бы вы рассказали какие полномочия у губернатора и чем он должен заниматься а также чем не должен заниматься т.к у меня в основном сложилось мнение что Саакашвили будучи на посте губернатора выходил очень далеко за рамки своих полномочий и в основном занимался какой-то ерундой
    А у мене склалось враження, що ви і без моєї допомоги можете знайти перелік посадових обов'язків не тільки губернатора, а й кого завгодно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від ЛЫСЫЙ ГНОМ Переглянути допис
    откровенно провоцирующий протесты против Украины
    Это чем же он провоцирует, интересно?
    нажмите еще раз на "!" легче станет?
    Нажала, не сомневайся. И тяжелее-легче тут ни при чем. Правила едины для ВСЕХ. И такое, как ты, тоже ДОЛЖНО сидеть в бане за их нарушение. А то как упрекать меня в оскорблениях или нарушениях правил, так вы, рашики, рады стараться. А как за собой следить, так кишка тонка.
    оно давно "работает" на форуме.
    По себе не судят.
    вся его деятельность построена на вызывании ненависти к украинскому языку
    У тебя ненависть к Украине и всему украинскому заложена на генетическом уровне - не нужно обвинять в этом Микелу.
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    изменить Конституцию - дело полугода
    так что - "никогда не говори никогда"(с)
    Трындец! Обвинять нынешнюю власть в нарушениях законов и при этом выступать за нарушения законов и за изменение Конституции для нарушения этих самых законов. Чисто по-кацапски.
    довжні... довжен... знать...
    Хоть бы не позорился со своим гугл-переводчиком. И потом он еще в чём-то Микелу обвиняет.
    Цитата Допис від Фдучъ Переглянути допис
    он уже не справился, "пробегал" больше года и никаких результатов нет
    +10000 Только ватноголовым этого не понять.
    Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Вопрос же не в Михо.
    Как раз таки именно в нём. Он больше года работал в Украине - и НИ ХРЕНА не сделал. В Грузии на него заведены уголовные дела, он объявлен в международный розыск. Он нарушил законы при пересечении границы. В конце концов он выражается на тюремном сленге. Какой, на хрен, из него президент???? Овоща было мало?? Еще одного нужно??

Дописів
    25 948

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Трындец! Обвинять нынешнюю власть в нарушениях законов и при этом выступать за нарушения законов и за изменение Конституции для нарушения этих самых законов. Чисто по-кацапски.
    казалось бы причем тут кацапы - не будет тут уже кацапов, не надейтесь

а по сути - прецендент изменения законов под текущие хотелки есть? есть
    одним можно - другим нельзя?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Я не здивуюсь, якщо хтось дорікатиме Саакашвілі за те, що він не організував ремонт дороги в Солонянському районі, або не відновив дитсадок в Теребовлі, Тернопільської області.
    Ви розумієте, що таке посада губернатора області, де і наскільки діють його повноваження і які вони взагалі?
    Розуміємо!! Роботу нашого Резніченко ВИДНО!! Йому ніхто не може дорікнути в невиконанні своїх обов'язків або в тому, що він нічого не робить. А що зробив Саак на ТАКІЙ ЖЕ посаді??
    людина проявляє неочікуваний ентузіазм і робить щось таке, що вибивається із загальної картини
    Що ТАКОГО воно робить?? Порушує закони? Швиряє лайном??? ТАКИЙ президент Вас влаштує? Вам самому не соромне буде, що у мові Вашого президента через слово - мат??
    Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Вопрос в том, а что, Саакашвили с самого начала не знал, что панда плохая??? Или типа прозрел...
    +10000 Всё он прекрасно знал. Просто думал, что и сам сможет урвать солидный кусок. Но не вышло.
    Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Та многие тоже "прозрели" после того как увидели кого выбрали.
    К моменту назначения Саака губернатором Порошенко уже год был президентом. Года Сааку было мало, чтоб "открылись глаза"?
    україномовні більш ненавистні до російскомовних, а не навпаки

только ты ведь не говоришь о запрете на создании свалки,потом на вывоз на другие свалки,а еще на запрет прихода поляков с их технологиями сортировки.
    А я ОБЯЗАНА комментировать ЛЮБОЕ событие в Украине? Где такое написано? В каком законе?
    рейтингов,где порох отсасывал у садового.
    Это в каких же таких рейтингах? В рашистских??
    а еще был план анаконда ,который опирался на миху.
    Ой-ёй-ёй, еще и какие-то планы были!! Почему за год ни хрена не сделано???
    может надеялся,что петя сша побоится и даст работать.

Цитата Допис від Днипро Переглянути допис
    нормальный политик, лидер
    Уголовные дела, международный розыск, незаконное пересечение границы и тюремный сленг у рашиков называется НОРМАЛЬНЫМ политиком и лидером. Хотя чему тут удивляться? Всё ожидаемо.
    за ним народ пойдет
    За ним не народ пойдёт, а такое, как ты, поплывёт.
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    казалось бы причем тут кацапы
    При том, что у них такое в порядке вещей.
    прецендент изменения законов под текущие хотелки есть? есть
    одним можно - другим нельзя?
    Ответ из серии "Вася убил - его не посадили. Ему можно убивать, а мне нельзя?".

Дописів
    25 948

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    При том, что у них такое в порядке вещей.
    а у нас?
    хотите сказать - из ряда вон выходящее?

Дописів
    1 220

Типово

Дейнерис, тебя устраивает полицейская реформа?

Сторінка 440 з 653 ПершаПерша ... 340390430431432433434435436437438439440441442443444445446447448449450490540 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті